Logitech Ultrathin Magnetic clip-on Keyboard

Logitiech Ultrathin Magnetic clip-on-tastaturHar du også prøvet at skrive på din ipad? Synes du også det virker bøvlet i forhold til at skrive på en rigtig desktop computer eller laptop pc? Så er du ikke alene.

Ipad og tablets er blevet et kæmpe hit siden Steve Jobs præsenterede den 1 ipad tilbage i 2010, og der var mange kritikere der ikke spåede Ipaden og tableten en chance, og hvor tog de dog fejl må man sige.

Ipaden er efterhånden godt igang med at replace/erstatte vores bærbare computere, som i forvejen har erstattet vores store klodsede stationærer PC´er som fylder, larmer, bruger meget strøm, og som ikke er specielt kønne at se på i vores tids dagligstuer. Med ipaden har man pludselig fået en gadget eller device om man vil som man kan sidde med hvor som helst uden det føles bøvlet og snørklet, ipaden har gjort sit indtog i snart alle rum i vores hjem, da mobiliteten slår alt andet på markedet, og den vejer stort set ingen ting, og slet ikke i forhold til en stor klodset laptop PC som kun kan holde strøm i 2-3 timer.

Ipaden kan idag holde strøm i op til 10 timer, den vejer under 500 gram, og har et højopløseligt display, som gør at den er en fryd for øjet at læse på, skrive på, og se film på. Og lige netop derfor er der mange firmaer der er kommet med hver deres løsning omkring hvordan man kan skrive hurtigere på sin ipad, for er der een ting der er sikkert så er det, at skriver man artikler på sin ipad, så er der ingen tvivl om at man skriver langt hurtigere og bedre på en rigtig bærbar computer med et rigtigt keyboard, i stedet for et keyboard på en skærm, hvor man kun kan “touche” og slet ikke har nogen fornemmelse for hvor man rent faktisk trykker, medmindre man kigger på keyboardet hele tiden, og lige netop dér, kommer et RIGTIGT tastatur til sin enorme ret, hvis du skal skrive meget på din ipad eller tablet.

Som nævnt er mange firmaer gået igang med at udvikle tastatuer og nemme løsninger som gør dit liv nemmere hvis du har din bærbare pc ertstattet i hjemmet af en ipad. Desværre er det ikke alle løsninger der er lige gode må vi erkende, vi har efterhånden testet en del løsninger, bla. Apples eget trådløse keyboard, som i øvrigt er fantastisk at skrive på, men det føles alligevel bare ikke helt rigtigt, og man føler lidt at man ligeså godt kunne tage sin bærbare med når man alligevel skal pakke et løst trådløst keyboard med ned i tasken. Udover det, så bruger apples tastatur også en del strøm og skal have batterier i, det er ikke så fedt, hvis man er igang med at skrive en lang artikel i feks. sommerhuset og pludselig går keyboardet kold for strøm, og der er langt til købmanden. Udover det er det heller ikke så godt at man udover at skulle slæbe et ekstra tastatur med, OGSÅ skal have en holder til selve ipaden med, da men selvfølgelig er nødt til at have den oprejst på bordet, da man ellers ikke kan se hvad det egentlig er man skriver.

Logitech som de fleste nok kender, en producent af udstyr til alverdens computerting, og regnet for kvalitet der bare virker, er kommet op med et (ifølge os) mest optimale keyboard til ipad) Tastaturet er designet så man bla. kan få det i samme farver som feks den nye ipad air 2 som har en flot farve der bliver kaldt Space Grey og der er en lille holder i som du kan sætte din ipad ned i når du skal skrive. Dermed undgår du at også skulle købe en holder til din ipad og både slæbe ipad, tastatur, samt ekstra batterier og en holder med i tasken, og dermed går det sjove jo lidt af ideen, hvis man ikke kan gøre det nemt og bekvemt med sin ipad når man skal på farten. Udover der er en fin holder i tastaturet, så kan det rent faktisk vinkles, dette gør du ved at, du simpelthen tager fat i skærmen og bøjer den enten forover, eller bagover til du opnår lige netop den skrivevinkel du finder mest optimal.

Tastaturet fra Logitech har et lille micro usb stik med i indpakningen som det ankommer i, og det siges at keyboardet rent faktisk kan holde i op til flere måneder på blot een opladning (godt gået logitech) tastaturet har en lille knap på siden til tænd og sluk, og en paringsknap, så du kan parre dit keyboard med din ipad, dette skal kun gøres een gang og så kender de hinanden, så snart du tænder for din ipad og keyboard, så er de connected og du kan navigere rundt på din ipad skærm med tasterne på tastaturet. Det er super smart og når du er færdig med at skrive er der en lille magnetisk holder for enden af tastaturet hvorpå du kan “klikke” din ipad på og klappe den sammen som en bog, og dermed er skærmen beskyttet, af 2 små gummiduper som sidder på hvert hjørne af selve skrivetastaturet.

Dette produkt scorer topkaraktere hos os, og hos de fleste store firmaer som har anmeldt og testet produktet, vi mener det er den bedste løsning overhovedet man kan få til sin ipad eller tablet hvis man ønsker mere end blot at browse lidt rundt på nettet med fingerne på skærmen. Efter lidt tid og tilvænning, testede vi hvor hurtigt vi kunne skrive på tastaturet, sammenlignet med en Macbook Air som er regnet for at have verdens bedste og mest optimale tastatur, og det viste sig efter blot kort tid og øvelse, at jeg kunne skrive fuldstændig ligeså hurtigt på et Logitiech Ultrathin Magnetic clip-on keyboard UDEN fejl, som jeg kunne på min større Macbook Air, som i øvrigt vejer en del mere end en ipad air 2 eller en ipad mini for den sags skyld.

Vi kan KUN anbefale at folk tager ned i den lokale store og prøver om dette tastatur er noget for dig, vi er ret sikre på du ikke vil blive skuffet og at du kommer hjem med et under armen. Prisen i DK er ca 700 kr. for et keyboard til Ipad Air og ca 600 kr. til den lidt mindre Ipad Mini model. Vi har hørt at nogle teleselskaber som sælger ipads også har dette, eller får dette keyboard i deres sortiment, så det kan købes som tilbehør, hvis du køber din ipad hos et dansk teleselskab.