80´er film som er et must see

Terminator 1984

I Filmen spiller Arnold Schwarzenegger en ond dræber robot (terminator) der bliver sendt tilbage i tiden, for at slå en meget vigtig person ihjel, som er vigtig for fremtiden. En MUST see movie 🙂 Se trailer her

http://www.youtube.com/watch?v=lHz95RYUbik

 

Poltergeist 1982

En lille pige kan se onde kræfter, og hun kan snakke med dem ved at se sneflimmer på et fjernsyn. En must see 80´er gyser. Filmen er produceret af Filmkongen Steven Spielberg

 

Tilbage til Fremtiden, 1985

Filmen spilles i hovedrollen af Michael J. Fox og handler om en teenager der skal tilbage til fremtiden for at lave nogle ting om, der kan og vil få fatale følger for ham og hans familie. En rigtig sjov 80´er komedie, som også er blevet lavet i en 2´er og 3´er. Vi anbefaler nr 1 som den bedste. Denne film er ENDNU en film produceret af kongen af film, nemlig Steven Spielberg.

 

A nightmare on elm street (Freddie Kruger) 1984

Denne filmklassiker handler om en person som hunter unge mennesker i deres drømme og dermed vil prøve at slå dem ihjel. Så de unge mennesker må forblive vågne for enhver pris, men kan de det?

http://www.youtube.com/watch?v=jdb_HSvf2Zk

 

Fredag den 13 – first movie 1980

Denne gyser er ligeså klassisk som A nightmare on Elm Street. Den handler om unge mennesker der campere ved den berygtede og frygtede Crystal Lake hvor det formodes at en ung Jason engang druknede. Nu er Jason tilbage og vil dræbe alle der nærmer sig Crystal Lake.

 

Beverly Hills Cop – 1984

Denne film spilles af Eddie Murphy i hovedrollen som en strømer der er ansat i Detroit police department. Hans gode ven bliver pludselig myrdet, og sporene peger pludselig i retning af den finere del Beverly Hills, Axel Foley må straks finde ud af hvem der stod bag drabet på hans gode ven. En sjov komedie som er et MUST SEE 80´er.

 

Die Hard – 1987

Denne film er en klassiker af Bruce Willis. Han spiller en hårdkogt strømer, som besøger sin hustru i L.A. på et fint hotel som indtages af tyske terrorister. Nu må John Mclane tage affære og redde sin kone og en hel masse gidsler fra at dø. Men vil det lykkedes John at klare dette?

 

Coming To America – 1988

Denne komedie spilles i hovedrollen af Eddie Murphy som er en rig Saudi arabisk prins, som vil finde sig en dronning han kan blive gift med, og hvilket sted er det mest oplagte at lede, som det første? Selvfølgelig Queens i New York. EN must see 80´er klassiker.

 

Rocky III – 1983

Denne film spilles i hovedrollen af Sylvester Stallone, som er en falleret stjernebokser der må i ringen een sidste gang for at hævne og ære sin gamle træner Micky´s død.

 

Rocky IV – 1985

Denne episke battle foregår i Rusland. Rocky er draget mod østen for at nedkæmpe Russiske Ivan Drago (spillet af svenske Dolph Lundgren) Som brutalt slog hans bedste ven og tidligere modstander Apollo Creed ihjel i en opvisnings boksekamp i USA. Men har Rocky det der skal til? En absolut MUST SEE 80´er.

http://www.youtube.com/watch?v=bwJJkeOTT6Y

 

Best of the best – 1989

Denne film omhandler et hold af Amerikanske Kampsportseksperter, som udtages på landsholdet til at nedkæmpe fjenden Korea som stiller med et stærkt Taekwondo hold. Men har de amerikanske deltagere det der skal til for at udfordre de disciplineret koreanere?

http://www.youtube.com/watch?v=91tNzewyqL0

 

The golden Child 1986

Denne film spilles i hovedrollen af Eddie Murphy. Han er den udvalgte som skal redde en lille dreng som er tibetansk munk / leder, men som skulle have overnaturlige kræfter, og være ham der skal redde jorden for dens undergang. Det bliver ikke en let rejse, at redde den lille dreng og han møder mange forhindringer på sin vej.

http://www.youtube.com/watch?v=xc2y6MP3Kx4

 

Kickboxer – 1989

Denne film har Jean Claude Van Damme  i hovedrollen, som spiller en kampsports-udøver som tager med sin bedre bror med rundt og ser ham kæmpe kickboxer kampe. Da broderen Eric har vundet alt hvad der er at vinde, beslutter de sig for at tage til Thailand for at udfordre den bedste thaikæmpere der findes i verden, en beslutning der bliver fatal for Eric. Eric Bliver lam fra navlen og nedaf og Kurt må straks hævne dette, men han får brug for hjælp.

 

Black Rain – 1989

Denne film spilles i hovedrollerne af Michael Douglas og Andy Garcia. Michael spiller en småkorrupt New York politibetjent som prøver at få hverdagen til at hænge sammen. En dag bliver han og hans kollega vidner til et bestialsk drab på en mafia leder, udført af den Japanske Yakuza. De gør alt i deres magt for at få fat i ham der slog ihjel, men denne jagt fører helt til Yakuzaen´s hjemland Japan. Se denne nervepirrende spændingsfilm, hvor Michael Douglas spiller en af sine bedste roller nogensinde i BLACK RAIN!

 

BloodSport 1988

Denne film, blev kassesucces for low dollar budget. Hovedrollen spilles af action og kampsportstjernen, Jean Claude Van Damme og var hans helt store gennembrud på det amerikanske filmlærred. Jean Claude spiller en autentisk rolle i form af Frank Dux, som var en amerikansk kampsportsudøver som tager til Hong Kong for at kæmpe i the Kumite som ingen vesterlænding nogensinde har vundet før, men kan Frank klare skærene?