Nexus 6 priser

google-nexus-6Google nexus 6 er blevet præsenteret af Google, det er googles egen mobiltelefon eller smartphone om man vil, og denne gang er det ikke elektronikgiganten LG-Electronics der har bygget og konstrueret mobilen, men netop det gode gamle og anerkendte mærke Motorola.

Nexus 6 er selvfølgelig Googles nye smartphone flagskib og kommer til at afløse den meget anmelderroste Google Nexus 5, som blev lanceret sidste år i November måned. Nexus 6 lander hos de danske teleselskaber i slutningen af året, og du kan godt forberede dig, for denne mobil sprænger alle grænser for hvor stor en mobiltelefon max kan blive.

Nexus 6 kommer med en skærm på hele 5,96 tommer og priserne som altid har været kendt for at være lave hos googles devices er ikke længere så billige. Priserne skulle lande på omkring 5.500 kr for Nexus 6. Tilgengæld kommer telefonen out of box med stock android 5.0 Lollipop som er den seneste android version fra Google. Den gode ting, er at med et google produkt får du de seneste opdateringer til download så snart de er lanceret. Ejer du en LG, Samsung, eller en Sony smartphone må du altså med andre ord vente på at disse giganter selv frigiver nyeste android-version og det kan tage sin tid skulle jeg hilse og sige.

Nexus 6 kommer med QHD opløsning 2560×1440 pixels, hvilket ser hamrende godt og skarpt ud. Kameraet har 13 megapixels og optisk billede stabilisering, selve blitzen er cirkulær og omkrandser selve linsen på telefonen, og ser faktisk rigtig godt ud. Der er 2 led flash i den linse og de sidder overfor hinanden i den diagonale ring.

Nexus 6 måler 159x83x10 mm, så det er en forholdsvis stor smartphone, den bliver dog stadig overgået markant af Sonys tidligere topmodel og phablet Xperia Z ultra som havde en skærmstørrelse på hele 6.4 tommer.

Så snart Nexus 6 lander hos de danske mobilselskaber til salg, vil vi selvfølgelig offentliggøre dette her på siden, så stay tuned for flere spændende mobil-nyheder.