10 ting du aldrig skal spørge en kvinde om

1. Spørg enhver kvinde, og hun vil fortælle dig; En mand skal aldrig spørge” sig til et kys. At man som mand beder om lov til at få et kys, går imod alt, hvad en kvinde er på udkig efter i en mand. Du kan lige så godt bare fortælle hende lige der, at du bare stadig er en lille dreng. Hendes svar kunne være sagtens være “jo du må godt kysse mig, hvis hun har pli og forsøger at skåne dig og være høflig, men hendes tiltræknings måler af manden vil til enhver tid sige NEJ! Så mand, lad være med at spørg om du må kysse din date, bare gør det, hvis du føler the right moment.

mand-kysser-kvinde

 

 

 

 

 

 

 

2. “Må jeg tage dig ud på en date?” Hmm dette svarer lidt til nummer 1 vi lige har gennemgået. En kvinde som ønsker at være sammen med en mand, vil have en der er en leder og i kontrol med sig selv, og ikke en mand der beder hende om tilladelse til at gå ud med hende. Hvis du ønsker at spørge en kvinde om en date, skal du vise du har kontrollen, det kunne være du vælger at sige til hende, “hey dig og mig skal på date, og jeg ved lige præcis hvad vi skal, men det får du først at se på dagen” På denne måde bliver hun nysgerrig og vil føle du er mystisk, det elsker kvinder og det er som regel en sikker vinder, hvis du skal på en date.

mandogkvindedater

 

 

 

 

 

3. Lad for guds skyld være med at prale. Kvinder hader disse typer mænd som prøver at få det hele til at ligne et glansbillede, for det er det sjældent, medmindre du måske er millionær. Lad være med at fortælle du ejer, 3 natklubber, og 2 Ferrari´er og du har festet med Britney Spears i LA. Seriøst hun vil ikke høre om det, hun vil hellere høre om DIG som person, og ikke din såkaldte succes. Så vær dig selv, og stop praleriet, det gir bonus i sidste ende.

mand-praler

 

 

 

 

 

 

 

4. “Hvad har du lyst til at lave?” Lad være med at spørge om dette! Det kan ikke siges nok gange, DU er manden og DU tar kontrollen, det er DIG der invitere pigen ud, ergo så har du lagt en plan for hvordan aftenen skal forløbe. Piger elsker mænd der har styr på tingene og ved hvad de vil. Har du taget modet til at sige du vil have en date med en kvinde, så har du selvfølgelig også en plan for middag, bio, byen, eller hvad for et event du nu vil tage hende med på.

hvad-har-du-lyst-til

 

 

 

 

 

 

 

5.“Kan du godt lide mig?” Hmm ikke en god ide at spørge om dette, hvis du virkelig er i tvivl, så kan hun nok ikke lide dig. Og KAN hun lide dig, så tro mig, så vil du heller ikke være i tvivl omkring dette. Spørger du en pige om hun kan lide dig, viser du svaghed og usikkerhed, og det er sjældent det en kvinde søger hos en mand, de fleste kvinder søger en mand der hviler i sig selv og er alfahan. Så endnu engang, spørg ikke om hun kan lide dig, hvis det er meningen i 2 skal være sammen, er du slet ikke i tvivl om hun er vild med dig.

kan-du-godt-lide-mig

 

 

 

 

6.“Jeg har sendt en sms, du aldrig besvarede?” Det er en af de mest anvendte “fejl” en mand kan spørge en kvinde om, det viser din usikkerhed og det stiller hende i et dårligt lys og vil give hende dårlig samvittighed. Så har du sendt en SMS som hun har ignoreret, så er der nok en grund til hun ikke har svaret dig, og det er muligvis fordi hun næppe er interesseret i dig. Tip her, er at ignorere det og fortsætte som om intet var hændt. Hun skal nok svare dig hvis hun føler det er relevant nok, og at du har fanget hendes interesse.

fik-du-min-besked

 

 

 

 

 

7.“hvor mange har du været i seng med?” Tro mig, du vil ikke ned af denne her vej! Og seriøst, ønsker du virkelig at vide hvor mange hun har haft sex med før dig? NEJ! Det gavner ikke noget for forholdet, og hun vil begynde at se din uskkerhed og dit dårlige selvværd, samt undre sig om du er jaloux-typen. En ting er hvis HUN spørger dig først, så kan du selvfølgelig altid spørge om det samme, men anbefalingen er LAD VÆRE! Og tro mig, vi alle ønsker at være den første og sidste hun går i seng med, men den barske realitet er blot, DET ER VI IKKE!

hvor-mange-har-du-været-i-seng-med

 

 

 

 

 

 

 

8.“Snakke om fremtid” Har du lige mødt din dejlige date, er det smarteste nok ikke at begynde at snakke om fremtid og børn med det samme, det skræmmer helt sikkert pigen væk og det får dig til at virke som en desperat type. Et eksempel kunne være, pigen siger hun elsker thaimad, hvor du så tilføjer at det gør du også, og i burde helt sikkert tage ud sammen og spise thaimad sammen. Een ting er at i har ting tilfælles, en anden ting er at pigen føler du snakker hende efter munden for at imponere og forgive i har ting tilfælles for at fedte og komme i kanen med hende, så drop det! Kvinder kan lide udfordringer og især fra mænd, så vær ikke bleg for at sige din kvinde imod, det vil få hende til at tænke “her sidder en rigtig mand foran mig som kan sætte mig på plads!”

mand-og-kvinde-på-date

 

 

 

 

 

9.“Jeg ringer på Fredag!” Denne teknik er nok rigtig god når du prøver at sælge noget over telefonen. Men siger du dette til en kvinde, vil hun føle hun skal gøre sig fortjent til dig og at hun skal gå og vente på at du får “tid” til hende, det er absolut ikke noget der får en kvinde til at føle sig værdsat, så lad lige være med det, hvis du mener hun er din kommende prinsesse!

jeg-ringer-til-dig

 

 

 

 

10.“Lad være med at sige noget dårligt om hendes mandlige venner” Denne her er rigtig svær, og her skal du virkelig passe på med at træde forkert. At begynde at svinde hendes mandlige venner til som hun har kendt længe før dig er rigtig skidt og vil udstille dig som en mand med dårligt selvværd, usikkerhed, og jaloux. “Hvad hvis hun har bollet med sine venner” Ja den er svær, for hun kan godt have haft et tæt forhold til en mand, som startede seksuelt men endte med venskab, rådet her er at lade den ligge, der er nok en grund til de kun er venner den dag i dag, og at det er DIG hun ser, og måske ser en fremtid med, vis overskud, og inviter hendes ven hjem på mad eller en tur i byen, det vil få hende til at se dig som en græsk gud, der virkelig hviler i sig selv, og det gør de fleste piger våde i trussen.

bevar-roen-vær-ikke-jaloux