teleselskaberne i kaos

Den benhårde priskrig om mobilkundernes gunst har raset i nogle år efterhånden på det danske marked, og det skaber kaos hos de danske teleselskaber, men stor tilfredshed hos de danske mobilkunder, for det betyder nemlig lavere og billigere mobilabonnement og regning.

Priskrigen mellem alle mobilselskaberne har skabt ragnarok på alle taletidspakkerne og mobilabonnementerne, der tilbydes store Datapakker til abonnementerne og endda fri musik til download ved abonnementer hvori der indgår Wimp og Spotify.

Priskrigen har også udviklet sig i retning af billigere mobiltelefoni i udlandet, hvor det hurtigt kunne koste 100 kr pr mb du downloader og det kan mærkes på regningen når man kommer hjem.

Dækningen er også blevet markant bedre og der tilbydes 4G næsten overalt i Danmark. Telenor, TDC, 3, og Telia har forbedret deres mobilmaster og der er sat flere op i landet, så man ikke skulle opleve at der intet sende signal skulle være på mobilen.

Når alt kommer til alt, kommer der stadig flere og flere teleselskaber og mobilselskaber til hvert år, og det betyder forøget konkurrence og dermed lavere mobilpriser til os som forbrugere. Mobilabonnementer, mobiltelefoner, mobiltelefoni, fastnettelefoni, mobilt bredbånd samt almindeligt bredbånd er de ting der er raslet ned i pris de senere år.