iOS 8 volder problemer med wi-fi og batteri

iOS8-vs-iOS7-iphone-appleEfter den seneste opdatering fra apples iOS styresystem iOS 8 har der været flere klager fra folket til teleselskaberne som har sendt opdateringen ud, deres mobiltelefoner skulle ikke kunne holde batteri og det skulle være svært at holde en stabil forbindelse til et wifi netværk. Som det altid er ved nye store updates af styresystemer, så tager det lige lidt tid inden brugerne begynder at rapportere fejl ind ved systemet, og iOS 8 er ingen undtagelse.

Eet af de store samtaleemner på apples eget forum for support af deres produkter, skriver flere brugere at der er meget langsomme hastigheder ved brug af wifi samt at batteriet bliver hurtigere opbrugt end normalt, netop apple har dog altid haft problemer med deres mobiler og batteritid. De enheder der skulle være fejl på er iphone 5, 5S iphone 6 og 6+, samt ipad mini retina og air-modellen.

Apple har udtalt de arbejder på problemet og at der snarest skulle komme en iOS 8 update som retter disse bugs eller børnesygdomme om man vil.

Inde på forummet MacRumors bliver der brokket højlydt over Apps der lukker ned pludseligt, wifi, samt batteriproblemer.

Vi regner med at apple snart udruller en ny update der retter fejl, udtaler mobilselskaberne til deres kunder.