iphone 6 sætter salgsrekord

iphone-6-plus-forsalgApple har dårligt nok skudt salget igang af deres helt nye mobil flagskib nemlig iphone 6 og 6+ før de har sat endnu en imponerende salgsrekord af deres mobil. Apple iphone 6 har solgt i første weekend den blev sat til salg, ikke mindre end 10 millioner eksemplarer, til sammenligning solgte iphone 5S og iphone 5C 9 millioner på samme tidsramme, ergo 1 million flere solgte enheder må siges at være godkendt fra Apples side.

Da forsalget blev skudt igang, blev der allerede lagt 4 millioner bestillinger ind på iphone 6 og plus-udgaven, også dette var rekord, da den gamle rekord for iphone 5S lå på 3 millioner på første døgn skriver the verge

Historien melder desværre ikke om hvor mange iphone plus og hvor mange iphone 6 almindelig udgave der er solgt hver for sig, så det er et samlet regnskab. Der er også meldt totalt udsolgt hos teleselskaberne i Danmark, og det er påkrævet du skriver dig på venteliste hvis du vil eje den seneste super smartphone fra apple. Efter at de nye iphone 6 modeller er kommet på markedet, har apple valgt at trække stikket til den efterhånden forældet apple iphone 4S, så billigste iphone telefon bliver nu iphone 5.