iphone 6 er den mest holdbare smartphone

Apples produkter har været gennem meget de seneste år, og har ligeså været beskyldt for meget, om det så har været dårlig holdbarhed på skærmen, dårlig batteritid, eller for lille skærm, så er apple også kendt for premiumprodukter i særklasse.

Apples nye smartphone flagskib iphone 6 og 6 plus har været igennem en amerikansk test hvor der blev testet holdbarhed, der blev testet både med slag, vand, støv, og generelt hårdt brug af mobilen. Samsung Galaxy S5 indgik også i testen, men klarede sig ikke ligeså godt som apples iphone 6 og 6 plus, hvis man skal tro på det amerikanske testhold. Flere Android smartphones deltog i testen, og det var bla. Motorola moto X, HTC ONE, LG G3, Samsung Galaxy S5 og Note 4, samt Sony Xperia Z3 og andre fra Xperia-serien.

Iphone 6 har fået det stærkeste glas man kan få på markedet idag, nemlig safirglas og det er kun en diamant der skulle være stærkere, til sammenligning har samsung galaxy S5 gorilla glas 3 som egentlig startede som almindelig gorilla glas, men der er tilført ekstra stærke lag på glasset, så det kom til at hedde Gorilla Glas 2 og nu 3. Men selv ikke Gorilla Glas kan måle sig me det dyre eksklusive Safirglas. Desværre synes vi det er ærgeligt at iphone ikke lige lavede safirglas henover kameralinsen på kameraet, det havde været prikken over i´et, det er så ærgeligt med små ridser på kameralinsen som gør at billederne du tager med din telefoon kan blive uklare og grålige.

Hvis du ikke allerede nu har bestilt din iphone 6 eller iphone 6+ så kan du gøre det nu hos de fleste teleselskaber i DK. Der må forventes en smule leveringstid på telefonen, og bestiller du den uden et mobilabonnement, koster den formentlig også en smule mere end med et teleabonnement inkluderet i prisen.