Teleselskaber råber vagt i gevær

VENT med at installere den nye softwareopdatering fra Apple som nu hedder iOS 8. Flere forlydender meddeler om fejl i den nye software iOS 8 fra Apple, så teleselskaberne anbefaler du venter med at installere til dette softwareproblem er løst og at du dermed bibeholder dit iOS7 styresystem lidt endnu.

Teleselskaberne TDC, Yousee, Telmore og 3-mobil, skulle hermed have styr på fejlen og være klar over at softwarefejlen i iOS 8 er rettet i iOS 8.0.1. Denne skulle blive frigivet fra apple om små 4-6 uger. Hvis du ikke benytter dig af omstilling, så er der ingen problemer i at du opdatere til nyeste firmware allerede nu. Dog skal du huske på at når du først har opgraderet og installeret til iOS 8 fra iOS 7 kan du IKKE downgrade igen, så er løbet kørt.

Fejlen i iOS 8 skulle være omstillling ikke er mulig i TDC´s telenetværk. Det oplyser teleselskabet TDC på deres facebook side her til morgen. Ifølge en undersøgelse har 93% af alle Apple-enheder installeret iOS-7 på deres mobiltelefon, ipad, eller ipod.

Så snart TDC melder ud omkring at nu burde problemet i softwaren være løst, melder vi det selvfølgelig ud her på siden.