Antallet af stjålne iphones stiger, ved ankomsten af nye modeller

Forsikringssvindel råber nogle, andre mener det blot er “bad luck” uanset hvad DU mener så forsvinder der pludselig og sjovt nok en masse iphones så snart en ny model er præsenteret. En opgørelse i anmeldelser fra tyveri til skader på iphones er offentliggjort fra TopDanmark forsikringsselskab, og tallene på “stjålne” iphones er slående og foruroligende.

Forsikringssvindel er nok det første vi almindelige tænker, når vi læser dette. TopDanmark udtaler at de finder det meget bemærkelsesværdigt at der pludselig bliver stjålet så mange iphones så snart den nye model er præsenteret, og denne “trend” kan ses 5 år tilbage. De fleste vil nok prøve at se om de kan få en sprit ny iphone 6 hvis deres iphone 5 eller 5S pludselig bliver stjålet på en dejlig gåtur på strøget, eller den tabes i havnen fordi du skulle bukke dig ned. Men blot fordi din iphone 5S bliver stjålet, betyder det ikke at du automatisk får en iphone 6 fra dit forsikringsselskab, tværtimod begynder de at erstatte den telefon du søger erstatning for, ergo har du mistet en iphone 4, så vil du modtage en iphone 4S da det er denne du kan købe billigst og det er denne telefon der svarer mest til din stjålne iphone.

Forsikringssvindel er ulovligt og kan straffes med fængsel og erstatning til dit forsikringsselskab. Inden du anmelder dit tyveri til politiet bør du lige tjekke op på hvad du er dækket af med din forsikringsaftale, nogle har tegnet en tyveriforsikring som rent faktisk dækker en spritny og nyeste mobil på markedet ved defekt eller ved mistet telefon. I de fleste tilfælde vil kunden dog modtage en iphone magen til den man har mistet eller som er gået i stykker. Når du køber en ny mobiltelefon eller smartphone, så kan du igennem dit teleselskab eller mobilselskab tegne en mobilforskring som dækker ved skader eller ved tyveri, i disse tilfælde koster en mobilforsikring ca 1000-1500 kr om året, så det er faktisk rigtig dyrt at forsikre sin iphone, og det er netop på grund af at der er så stor stigning i mistede iphones ved lancering af ny iphonemodel. Desværre har nogle mennesker bare gjort det til en god forretning så de altid og gratis kan sikre sig en helt ny iphone hvert år ved lancering af ny model. Dette arbejder vi pt på at få stoppet, da det er forsikringssvindel og ulovligt!