iphone 6 – Nu er den her

iphone-6Iphone 6 bliver præsenteret i aften ved en stor konference som Apple holder i USA, men hvad ved vi egentlig om den totalt hypet super smartphone?

Apple løfter sløret for deres nye flagskib iphone 6 i aften klokken 19 dansk tid, ohg aldrig har verden holdt været så længe og været så spændte på hvad apple skulle diske op med, flere mobilmedier snakker om 2 modeller, en med 4,7 tommer skærm og en phablet med 5,5 tommer skærm, men ingen af disse rygter er endnu bekræftet af apple. De tidligere skærmstørrelser på iphone har været 3,5 tomme på den første model som hed “the Iphone” senere fulgte iphone 3G efter, og så kom der en efterfølger der blev kaldt iphone 3GS. Herfra blev iphone 4 og iphone 4S født og disse 2 var de første mobiltelefoner med retinaskærm og var verdens tyndeste mobiltelfoner på daværende tidspunkt.

Efter at alle andre mobilproducenter så som LG, Sony, Samsung og HTC alle gik op i skræm størrelse så svor apple at deres 3,5 tomme skærm var den rigtige skærmstørrelse for man skulle kunne betjene sin mobil med een hånd, hvilket var i Steve Jobs ånd, men kravet fra folket var ikke til at tage fejl af og apple producerede deres næste og revolutionerende iphone 5 med en 4 tomme skærm og folket var blevet hørt. Men allerede der, var de andre så som Samsung og Sony oppe i skærme med 5 tommer og derover, og som trenden er lige nu ser det ud som om at 5 tommer display er det mindste man kan forvente af en smartphone idag som efterhånden har erstattet betalingskortet, tv´et og hjemmecomputeren, så jo der er virkelig pres på og tårnhøje forventninger til hvad apple finder på med deres nye iphone 6.

Kameraet skulle blive bedre, og skulle blive opgraderet fra 8mp til 13 mp og stadig blive leveret af Sony, formentlig bliver der tale om typen Sony Exmor IMX220 sensoren. Styresystemet bliver det helt nye og ikke særlig gennemtestet iOS 8 som skulle forøge samspillet mellem alle dine apps og programmer, een af disse ting skulle være du kan skrive en sms på din iphone 6, trække sms´en ned i hjørnet hvorefter den popper op på din ipad og du kan så fortsætte der.

Priserne på iphone 6 hører desværre til den negative del, der er snakket om priser på helt op til 10.000 kr for den dyreste iphone 6 med 5,5 tommer display og 64GB hukommelse, den pris er helt ude i hampen og hvis det ikke er en and, så bliver der næppe sat rekord i solgte iphones denne gang, det kan den almindelige, med den almindelige lønindkomst simpelthen ikke betale, til sammenligning koster den helt nye Huawei ascend mate 7 med 6 tommer skærm og touch ID 3.999 kr. og ja det er en Huawei, men den er leveret i full aluminium cover og gorilla glas 3 display og med rigtig mange fede feautures, hvor af kameraet ligeledes er et 13 mp leveret af Sony, muligvis det samme som kommer i iphone 6. Så hvis du har en masse penge du ikke ved hvad du skal bruge til så vil iphone 6 muligvis være noget for dig, som det ser ud med priserne lige nu vil den billigste model komme til at koste omkring 6.000 kr og det er simpelthen for meget uanset hvad telefonen indeholder hvis du spørger os! Disse priser er selvfølgelig hvis man køber mobilen uden mobilabonnement og udenom teleselskaberne.

iphone 6

Vi glæder os meget til at se præsentationen i aften af apple´s iphone 6 og vi kommer selvfølgelig med flere nyheder omkring mobilen og den specifikationer senere her på sitet. Ønsker du at vide mere så kig her apple iphone 6