Samsung galaxy note 4

samsung-galaxy-note-4Så er den her!! Mobiltelefonen vi har ventet på siden galaxy note 3 ankom sidste år i september måned, og det er ikke forgæves vi har ventet, for denne mobil er et rent powermonster uden lige, og de andre mobilfabrikatører skal virkelig spise deres havregryn hvis de skal op og bide skeer med denne nye topmodel fra samsung.

Samsung galaxy note 4 telefonen kommer med samme størrelse skærm som sin forgænger, nemlig 5,7 tommer, men det blir med en opløsning på hele 2560×1440 pixels, også bedre kendt som 2K-opløsning, med andre ord får telefonen over 500 DPI og det er det bedste man har set på en smartphone med nuværende skærmstørrelse. Udover disse lækre displayspecifikationer bliver telefonen leveret med den helt nye Qualcomm snapdragon 805 chip (SM-N910S) CPU er en Quad-core 2,7 ghz krait 450, samt en gpu 420 fr adreno.

Samsung galaxy Note 4 vejer 5 gram mere end Note 3 men dette bemærker man slet ikke når man holder telefonen, vægten siger 176 gram og måler 8,4 i tykkelse. Telefonen bliver desværre ikke vandtæt ligesom lillebror (samsung galaxy S5) Øv Samsung, dette havde vi ellers regnet med og set frem til. Til gængæld har mobilen fået en lækker aluminium (endelig samsung) kant hele vejen rundt om telefonen for at give den et lækkert kvalitetsfinish og vi må nok erkende at det gør det!! Telefonen ser virkelig lækker og eksklusiv ud og skriger langt væk af business og kvalitet. Bagcoveret er stadig det falske læder som vi kender fra galaxy note 3, men syningerne er fjernet på note 4 og det ser bare meget mere premium agtigt ud. Vi melder thumbs up til samsung for dette design, hvilket klæder mobiltelefonen utrolig meget.

Samsung galaxy note 4 bliver lanceret med nogle ret smarte feautures så som, hurtig opladning, ultra power mode, fingerscanner, samt en del flere mikrofoner, som gør det muligt at optage forskellige stemmer i en gruppesamtale, ret smart Samsung! Telefonen får MicroUSB 2.0 og nu vil nogen mennesker måske råbe højt og sige at Note 3 havde MicroUSB 3.0 og dette er helt korrekt, der kommer en downgrade på dette område, og hvorfor har samsung ikke givet et svar på (endnu) meeen tilgengæld vil telefonen have super fast charger indbygget i denne mobil som betyder at du kan oplade 50% på kun 30 minutter! Dette vil være helt fantastisk da det jo er nogle af de ting vi forbrugere sætter stor pris på når vi skal forlade hjemmet og opdager mobilen er ved at løbe tør for strøm. Vi glæder os til at teste dette af så snart mobilen lander på det Danske marked.

Læs også – Sony Xperia Z3 – Et premium smartphone produkt

Forbedret S-Pen
Samsung har gjort ekstra meget ud af den nye S-Pen i galaxy note 4 som i bund og grund ligner den vi kender fra Note 3 modellen, her på denne har de dog gjort den en anelse tyndere og med små riller på så man bedre skulle kunne holde på den og det skulle føles mere behageligt. Pennen skulle være mere præcis og hurtigere og det skulle føles som at skrive på et stykke papir. S-pennen virker bla. også lidt som en mus gør idag på en PC, når du trykker på knappen på pennen kan vælge billeder og tekst osv på din smartphone.

Kameraet forbedret
Kameraet kommer ikke med 20 mp som rygterne gik på, til gengæld er de gået fra 13 mp til 16 mp og nu med Optisk billede stabilisering (OIS) for bedre og lysere billeder i mørke (sådan samsung!!) dette er vi mange som har ventet længe på og dette finder du ikke engang på samsung galaxy S5 serien. Front kameraet sætter hermed ny rekord og standard for hvad vi kan forvente af selfies og frontkamera. Det har hele 3.7mp og er hermed det bedste på markedet lige nu.

Telefonen skulle lande på det danske marked i oktober måned og skulle kunne fåes i farverne Frost white, Charcoal Black, Bronze Gold og Blossom Pink. Priserne har vi ikke fået endnu, men vi gætter på omkring 5.500 danske kr hvis du vel og mærke også køber mobilen med et mobilabonnement hos et af de danske teleselskaber. Der er ingen tvivl om at Samsung endnu engang sætter standarden og normen når det kommer til mobiltelefoni med dette nye powermonster som er spækket med lækre features som alle de andre mobilproducenter må kigge misundeligt efter, vi er spændte på hvad Apple disker op med når de præsentere den længe ventet iphone 6 den 9 september 2014. Lige nu har samsung endnu engang lagt sig solidt og alene i spidsen med galaxy note 4.

Samsung Galaxy Note 4

Generelt
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
4G Network LTE 800 / 850 / 900 / 1800 / 2100 / 2600
SIM Micro-SIM

Display
Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors
Size 1440 x 2560 pixels, 5.7 inches (~515 ppi pixel density)
Multitouch Ja
Beskyttelse Corning Gorilla Glass 3

Kamera
Primære 16 MP, 3456 x 4608 pixels, optical image stabilization, autofocus, LED flash
Features Dual Shot, Simultaneous HD video and image recording, geo-tagging, touch focus, face and smile detection, image stabilization, panorama, HDR
Video 2160p@30fps, 1080p@60fps, optical stabilization
Secondære 3.7 MP, 1080p@30fps

Se mere her Galaxy note 4 – full specs