Nascar stjerne Tony Stewart dræber kører på racerbanen

Nascar chauffør Tony Stewart slog og dræbte en anden driver på lørdag nat samtidig konkurrerer i en snavs track sprint bil arrangement på Canandaigua Motorsports Park.

En grafisk video lagt på YouTube viste Stewart, et tre-tiden Sprint Cup mester i Nascar, rammer føreren, Kevin Ward Jr., 20, da Ward stod uden for hans racerbil på banen.

Ward og Stewart havde rumlede biler under en tidligere skødet, sender Wards racerbil i en ydermur og udløste en advarsel flag. Ward derefter forladt sin racerbil og nærmede til fods, da Stewarts racerbil kom rundt igen. Som Ward stod på sporet og pegede på Stewart, Stewarts racerbil lød som om det revved motoren derefter fishtailed, det rigtige dæk rammer Ward og trække ham under bilen.

Fortsætte læsning hovedhistorien
Videoen indeholder grafisk indhold og groft sprog. Video af Popeye Newsman
Ward blev kastet flere meter bag bilen, og han blev senere erklæret død på FF Thompson Hospital.

Fortsætte læsning hovedhistorien
TILHØRENDE DÆKNING

Geoff Bodine, i et styrt på Daytona i 2000, pensioneret for to år siden, og er ikke sikker på, hvor mange gange han blev slået ud i races.Sports af The Times: Nascar lommer Seem dybt nok for pensionister ‘Hjernerystelse WorriesAUG. 4 2014
Nascar chauffører har lidt hjælp til ConcussionsAUG. 3 2014
Stewart er tilbage, med tillid og PainJAN. 27 2014
Døden indtraf omkring en time væk fra stedet af en Sprint Cup løb på søndag på Watkins Glen. Greg Zipadelli, vice president for konkurrence om Stewart-Haas Racing teamet, meddelte søndag formiddag, at Stewart ikke ville køre i Sprint Cup arrangementet. Han var at blive erstattet af Regan Smith.

foto

Ambulancer var på sporet efter Kevin Ward Jr. blev ramt af Tony Stewart bil lørdag aften. Credit Logan Messerly / Logan Messerly via Associated Press
“Der er ikke ord til at beskrive den sorg, jeg føler om ulykken, der tog livet af Kevin Ward Jr.,” Stewart sagde i en erklæring. “Det er en meget følelsesladet tid for alle involverede, og det er grunden til at jeg har besluttet ikke at deltage i dagens løb på Watkins Glen. Mine tanker og bønner er med sin familie, venner og alle, der er berørt af denne tragedie. ”

Stewart blev efter sigende samarbejder med en undersøgelse fra Ontario County Sheriff kontor, men fik lov til at vende tilbage til Watkins Glen, hvor han havde forberedt til race på søndag. Zipadelli tidligere fortalte USA Today det ville være “business as usual” på banen, og at Stewart ville konkurrere.

Et vidne til ulykken, sprint bilist Tyler Graves, fortalte Sporting News, at Stewart indsats førte til dødsfald.

Fortsætte læsning hovedhistorien
seneste kommentarer

patrick 10 minutter siden
Dette er et klassisk tilfælde, hvis du fortsætter med at skubbe det, så det kommer til at bide dig i den bageste !!!!! Han har haft problemer med sit temperament før, …
Charlie Ratigan 10 minutter siden
Hvor mange gange har vi set vrede bilister komme ud af deres bil og stomp tilbage til “gå på det” med en anden chauffør efter en on-track hændelse? …
Hanan 10 minutter siden
Tidligere adfærd, øjeblikkelig hændelse, video, vidneforklaringer … synes at en anholdelse hvis på intet andet end mistanke og en grundig …
Se alle kommentarer Skriv kommentar
“Jeg kender Tony kunne se ham,” Graves sagde. “Jeg ved, hvordan du kan se ud af disse biler. Da Tony kom tæt på ham, ramte han gashåndtaget. Når du rammer en gas på en sprint bil, bilen sætter sidelæns. Det fastsatte sidelæns, det højre baghjul ramte Kevin, Kevin blev suget nedenunder og sad fast under det i et sekund eller to, og så kastede ham omkring 50 meter. ”

Fortsæt læsning hovedhistorien

Stewart har moonlighted racing i sprint biler i årevis. Sidste år opretholdt han et brækket ben imens du kører i en sprint bil begivenhed og mistede meget af den anden halvdel af Nascar Sprint Cup sæson. Han vendte tilbage i år til serien i februar og var tilbage racing i sprint biler igen inden for den sidste måned.

Selvom det syntes Ward havde sat sig ved alvorlig risiko ved at gå på banen, mens racerbiler var på det, den slags handling er ikke uhørt i racing. Chauffører vil ofte forsøge at konfrontere andre bilister direkte på sporet. I 2012 Stewart gik på banen på Bristol Motor Speedway efter et vrag med Matt Kenseth og kastede sin hjelm på kenseth s racerbil i væmmelse.

Stewart har en lang historie af konfrontationer med chauffører, nyhedsmedier og embedsmænd i Nascar, og var engang en bøde af sin tidligere løb sponsor, Home Depot, og efter sigende søgt vrede forvaltning rådgivning efter et skænderi med en journalist tidligt i sin karriere.

NÆSTE i Sports formel 1