Mike Tyson – en Bokse legende

Men han kunne have været så meget mere? Mike Tyson blev født i 1966, i Brooklyn. På toppen af hans boksning beføjelser afsendes han sine modstandere i brutal og overbevisende stil. Jeg husker stadig ser ham besejre Trevor Berbick, ser fra hjemmet som barn. Berbick havde ikke en chance, og da han undlod at komme op, blev Mike Tyson kronet den yngste sværvægt i historien.

Desværre Mikes boksning karriere var dybt påvirket af personlige problemer og hændelser, der førte ham til perioder tilbragt i fængsel. Han formåede aldrig at nå tidligere højder efter hans tid i fængsel, men foregribelse af gåden vender tilbage til at danne forblev i lang tid. Jeg tror, ​​at det kun var klart over for Mike i form af reagaining nogen dominans, da han undlod at besejre Lennox Lewis. Han gav Mike Tyson prygl, at han aldrig ville have taget i hans tidlige karriere.
I 2003 Mike Tyson erklærede sig konkurs. I samme år blev han også kaldte nummer 16 ud af de 100 bedste læreboremaskiner i boksning historie.
Trods et par relativt hurtige gevinster i hans sene karriere, han tabte til Danny Williams i runde 4, have fået slået ud af sin modstander. Det blev senere klart, at dette chok resultat var et resultat af en hæmmet Mike Tyson har revet et ledbånd i en tidligere runde.

I juni 2005 meddelte Mike Tyson sin pensionering, efter at have tabt 3 af hans sidste 4 kampe. Han er nu registreret som en dommer for blandet kampsport anfald og holder hans ansigt i offentlighedens øjne ved at fremme forskellige selskaber og hjemmesider.

Man kan kun forestille sig, hvad Mike Tyson kunne have opnået uden de personlige problemer, uden indespærring og mere dedikation til sin sport.

Muhammed Ali kan have været den største, men Tyson var helt sikkert den mest destruktive sværvægter i moderne tid.