Hyundai Genesis 2015

Den bedste måde at finde en bils styrker og svagheder er at tage det på en udvidet road trip. Jeg har for nylig gjorde netop det med anden generation af Hyundai Genesis, rejse fra Seattle til Corvallis, Oregon., Med min 17-årige søn og to af hans venner. Drenge er fantastisk at rejse med. De taler sport, påpege seje biler, spise junkfood og derefter trække sig tilbage til deres hovedtelefoner til at lytte til musik deres mødre ikke billiger.

Som for 3,8-liters V6-version af Genesis, det er et fint rejsende som godt. Det er store, komfortable, rolige og knappet ned til realistiske motorvejen hastigheder. De ønskelige egenskaber til at dække afstanden. Genesis er ikke en skalpel for vejen; suspensionen er for kompatibel til. Over 600 miles, den baghjulstrukne Hyundai slubrede op brændstof med en hastighed af 26 miles per gallon.

Genesis jeg revideret i videoen har ingen indstillinger. Ingen var nødvendige. Med standard opvarmede lædersæder og navigation, dens MSRP udgjorde $ 38,950, herunder destination beregning. Det er en fair deal overvejer det blev forvekslet med en Audi et antal gange under vores rejse. Indlæse den til gæller med radar hjælpe krydstogt, panoramatag og ægte træ trim, og en $ 50.000 pris kommer til syne. Firehjulstræk er tilgængelig for $ 2.500 men ikke for modellen med den 420-hestekræfter V8.

Genesis blev indført i 2008 for at vise, at Hyundai kunne levere et produkt i verdensklasse. Nu er koreanske mærke almindeligt anset for mainstream, så 2015 Genesis har mindre at bevise end gjorde originalen. Det er stadig ikke konkurrerer direkte med Audi A6, BMW 5-serie, Cadillac CTS og Mercedes E klasse, men måske kun i mangel af en præmie badge. Bare se en flok teenagedrenge, som de ser bilerne gå. De påpeger, prangende dem. Køretøjer, der leverer bang-for-the-buck? Ikke så meget.