Great white shark

I de næsten 40 år, siden premieren på “Dødens Gab,” har forsvarere af den store hvide haj forsøgte ihærdigt at reparere dyrets omdømme. Hajerne er ikke alt, sultne for mennesker, siger forskere; sæler er deres foretrukne bytte. En måde store hvide fange dem er ved at overskride. Michael Müller, en fotograf, der anvendes vandtæt stroboskoplys designede han selv og en båd slæbte en sæl lokkedue for at få en sjælden foto af en haj overtræde natten. Muller, der rejste til False Bay, Sydafrika, for at fotografere hajer til en bog, der kommer ud i 2015 fra Taschen, sagde venter på en haj i mørke er en intens oplevelse. “De kommer op som et missil, banke forseglingen at chokere det, og så de bider det,” siger han. “Der er ingen støj, ingen advarsel. Jeg sidder der i timevis kigge gennem min linse, og så lige pludselig hajen vises. “Julie Bosman

Længde af en stor hvid haj: Op til 20 meter

Vægt: Op til to tons

Fortsætte læsning hovedhistorien
TILHØRENDE DÆKNING

Sharknado 2: Den anden Ian Ziering gør kamp med en lavtflyvende modstander på Manhattan i denne film efterfølger, onsdag aften på Syfy.Television anmeldelse: ‘Sharknado 2, »New York Edition, Airs på SyfyJULY 29 2014
Look: Scratch-Off Kunst på Subway PlatformsAUG. 1 2014
Et spejl installation på Tokyu Plaza Omotesando Harajuku.Look: Destination: TokyoJULY 18 2014
Hastighed en stor hvid kan nå mens overskride: 40 km / h

Fatal haj angreb på mennesker mellem 2006 og 2013: 3