gravid uge for uge

Her finder du alt om graviditet, og om hvordan det er at være gravid uge for uge. Hvordan du bliver gravid, graviditeten uge for uge, fødslen, familien, følelserne, og hvad du kan forvente dig af livet med baby og børn.

Ude i højre side kan du finde graviditetskalender, og meget andet du evt. kunne finde nyttigt under din graviditet. Vi vil holde dig opdateret om din graviditet, med nye spændende artikler fra alt hvad der rører sig indenfor foster, baby, graviditet og børneverdenen.

I oversigten gravid uge for uge ovenover kan du læse om, hvad der sker for mor og foster uge for uge.

Når du står foran spejlet på badeværelset og lige pludselig ser de 2 streger på din graviditetstest, så starter og begynder der selvfølgelig en helt ny verden. En verden af stor og intensiv kærlighed, glæde og til tider sorg. At være gravid er en kæmpe proces for kroppen, der vækker hele følelsesregistret frem.

Du vil til at skulle bekymre dig om børneopdragelse, sygdom og dine evner som mor eller far, men du vil også fyldes af glæde, varme og kærlighed samt en forventning over at skulle bringe et barn til verden. Gravidugeforuge.com kan du bruge som et redskab når du vil følge dit barn / fosters udvikling igennem din graviditet.

Der knytter sig altid en helt speciel verden og oplevelse til den dejlige skønne ventetid, men også til tiden efter du har født dit barn. Livet med din baby, og dernæst børn, er en stor og til tider kæmpe udfordring for dig og din mand. Der er jo ikke bare én måde at gøre tingene på, men derimod mange flere muligheder. Og man vil altid have den lille stemme i baghovedet der siger “Kunne jeg have gjort, eller gøre det på en anden og bedre måde” Men dette er en helt normal adfærd, og den gennemlever langt de fleste nybagte mødre eller gravide.

Denne side omhandler om graviditet, småbørn og babyer, der vil være med til at åbne dørene for dig og din familie. Vi vil prøve at give dig de redskaber som du kan bruge til din graviditet og dit lille nyfødte barn, men også en masse inspirerende og givende artikler, information og historier om alt hvad der hænger sammen med at blive mor & far på fuldtid
Vil give dig alt den info du har brug for, lige fra alt om mad, til børn og babyudstyr, til dit barns udvikling og behov. Vi håber med denne hjemmeside at kunne hjælpe til med at kunne se en masse nye og brugbare muligheder der ligger i livet med dine børn og familie.

Når du er gravid, vil din snart meget flotte mave vokse jævnt hele tiden, alt imens fosteret udvikler sig og blir stærkere. Her på denne side kan du se og følge din graviditet uge for uge og læse om de helt nye og spændende forandringer der nu vil ske med dig og din krop, samt se de yderst smukke scanningsbilleder fra de forskellige uger, hvor du er gravid.

Du kan selvfølgelig også læse om hvad der sker og kan ske med fosterets nye og stærke udvikling, set i det spektrum hvor langt du er henne i din graviditet.
Vi ønsker dig og din familie held og lykke med din graviditet og baby når den endelig og længe ventet ankommer.