David Cameron vinder ikke næste valg

David Cameron vil ikke kunne vinde et flertal ved næste valg, fordi han ikke har gjort nok for at bejle etniske vælgere har tidligere minister Sayeeda Warsi advaret.

Lady Warsi der uventet trådte tilbage i sidste uge over regeringens “moralsk uforsvarligtpolitik om Gaza – sagde hendes parti ignorerer valgprocessen virkelighed” ved at satse på hvide vælgere.

Hendes kommentarer fremhæve en grundlæggende splittelse i toppen af partiet. Warsi er kendt for at være enig med Lord Ashcroft, der mener, at etniske vælgere skal vindes slut for de konservative at vinde fremtidige valg.

Men Cameron er blevet meget tættere på Lynton Crosby, de konservative valg chef, som har hævdet, at det er langt vigtigere i 2015-valget til at koncentrere sig om at vinde potentielle UKIP vælgere, der er bekymrede over stigningen i indvandringen.

Peer også konfronteret kolleger, der spørgsmålstegn ved, om hun var op til sit job, hvilket tyder på, at Cameron inderkreds ikke forstå dem, der ikke havde gået til den offentlige skole. Hun sagde, at de havde afskediget hende som en “brun, arbejderklasse kvinde“, der var “ikke god nok til at være en præst.” De var, tilføjede hun, nogle af de “bitchiest” mennesker, hun havde kendt.

I interviews med Sunday Times og med Independent on Sunday, Warsi sagde, at da hun var en af ​​Cameron tidligste tilhængere i 2005 hun tænkte: “Dette er en fyr, der får nutidens Storbritannien Han er en ny form for konservative.”.

“Jeg tror, ​​partiet har flyttet sig siden da. Partiledelsen har flyttet sig siden da. Jeg tænke over tid vil det være en regressiv bevægelse, fordi vi er nødt til at appellere til alle Storbritanniens, ikke bare fordi det er moralsk det rigtige at gøre … men fordi det er et valg virkelighed.

“Jeg vil være derude, vokalt kæmper for en decideret konservative flertal,” Warsi sagde. “Men valgene virkeligheden er, at vi ikke vil vinde direkte konservative flertal, indtil vi begynde at tiltrække mere af den etniske stemme.”

En undersøgelse foretaget af den tværpolitiske gruppe Operation Black Vote (OBV) sidste år fandt antallet af pladser, hvor sorte og asiatiske vælgerne kunne afgøre udfaldet var steget med 70% i forhold til 2010-valget.

Undersøgelsen tyder på, at i 168 marginale pladser, den etniske minoritet afstemning er større end de fleste af de siddende MP. Sæderne rækker ud over bykernerne til at omfatte steder såsom Southampton, Oxford, Sherwood, Ipswich og Northampton.

I interviewet Tidligere Foreign Office minister Warsi opfordrede regeringen til at “genkende Palæstina som en statog indføre en våbenembargo mod Israel.

Hun kritiserede kansler George Osborne og administrerende pisk Michael Gove for ikke at bruge deres meget, meget tæt” relationer med den israelske regering til at afdramatisere krisen.

“Hvad er formålet med at have, at stærke relationer, hvis du ikke kan bruge det til at flytte dem til en position, som er i deres interesse, og vores interesser?” sagde hun.

Afskedige Osborne påstand om, at hendes fratræden havde været “unødvendige”, sagde hun: Mine handlinger ville ikke have været nødvendigt, hvis han havde gjort, hvad han skulle have gjort, hvilket er afhente telefonen til mennesker, han er utrolig tæt på og sige: det er unødvendigt for dig at opfylde dine ender ved at tage ud kraftværker, der tager ud hjem, tage ud skoler og dræbe børn på strandene. ‘”

Warsi sagde lobbyvirksomhed drift af Israel var “utroligt effektive” og rejst spørgsmål over indflydelse af partiets donorer.

“Jeg bebrejder ikke [pro-Israel] lobbyen, jeg bebrejder politikerne. Hvis du ikke er i stand til at være i stand til at dechifrere mellem lobbyisme og faktum, og hvis vi er ude af stand til politikerne at se begge sider af argumentet, det er en fejl, som vi har.

Hun tilføjede: “Jeg håber inderligt, hvordan den konservative parti hæver sine midler ikke har en virkning i forhold til sin politik i regeringen bør den nationale interesse aldrig være omfattet af checkhæfter af nogen.“.

I kølvandet på hendes fratræden, blev en række konservative kilder citeret hævder, at hun virkelig var forlader fordi hun har været en dårlig minister og tvunget ud af Camerons inderkreds.

Warsi sagde: “Nogle af de bitchiest kvinder, jeg nogensinde har mødt i mit liv, er mændene i politik Jeg er en brun, arbejderklasse kvinde fra nord Folk har fortalt mig, at jeg er ikke god nok siden den dag.. jeg blev født.

I en henvisning til Camerons inderkreds, tilføjede hun:. “Jeg kan ikke holde det faktum, at nogen gik i folkeskolen mod dem jeg ikke holde [mod dem] den omstændighed, at de ikke har haft bredden af ​​erfaring, at nogle af os, der ikke går til den offentlige skole har haft.

“Jeg håber, at hvis jeg kan være så forståelse om deres baggrund og mangler, de kan være forståelse for dem af os, der ikke har haft disse muligheder.

Hendes kommentarer tiltrukket kritik. Alec Shelbrooke, Tory MP for Elmet og Rothwell, sagde Lady Warsi havde “flov selv“, og hendes kritik ville hurtigt fuse ud.”

“Jeg tror, ​​inden for en uge,” Hvem var Lady Warsi? “vil være spørgsmålet. Hun har afsluttet sin karriere på mange måder, “sagde han til BBC. Han tilføjede, at med “sprede ud i områder med forskellig kritik” havde hun undermineret den virkelige årsag til hendes fratræden.

Er det ikke bedst at træde ned et principielt spørgsmål, men har du ikke genere dig selv, hvis du begynder at kaste sig ud i en ordflom om mange andre ting, når man kommer fra en stilling har aldrig holdt folkevalgt?” sagde han.

Stewart Jackson, den konservative parlamentsmedlem for Peterborough og medlem af statsrevisorerne, tweeted: “Jeg arbejdede med Sayeeda Warsi i opposition aldrig en holdspiller over fremmes og sørgeligt overgivet af folk, der burde have vidst bedre.”.

Labour talsmand sagde: “En anden dag, en anden episode af Tory magtkampene De Konservative kan ikke fokusere på de store udfordringer, landet står over for, fordi de leder indad med David Cameron desperat forsøger at afstive sin egen position.”.