bedre sex

Som kristne bør intimitet være en høj prioritet i dit forhold. At være intim med hinanden er en fejring af forhold, du har sammen, og dit forhold til Gud.

Gud gav os denne fantastiske gave af intimitet, og det absolut bør praktiseres til vores bedste evne, og så ofte som er behageligt i vores relationer.

Sådan at have bedre sex som kristne.

Dette er et meget vigtigt spørgsmål, da sex er det ultimative udtryk for intimitet. Fokus på, hvordan du kan forbedre dit sexliv er en glimrende mål at have i dit forhold. Her er tips til at have en bedre kristen køn:

Er det jer begge at blive opfyldt seksuelt? Det er det centrale spørgsmål at spørge hinanden, og herfra kan vi finde løsninger på eventuelle manglende fornøjelser under sex.

Ofte tider for den kristne kvinde, er det spørgsmålet om hendes ægtefælle ikke er i stand til at vare længe nok under sex. Dette kan let fastgøres med øvelser og praksis sessioner, hvor den mandlige justerer til en varig længere i intimitet.

For mænd, et fælles problem er sort. Fyre gerne prøve forskellige pleasuring teknikker eller positioner. Prøv at første forsøg med en ny position, og en ny pleasuring teknik. Prøver bare én ting nyt vil føre til yderligere eksperimenter.

Spørgsmålet om, hvad der er tilladt og hvad der ikke er. Der ofte gange kan opstå spørgsmålet om, hvilke teknikker eller holdninger er tilladt så vidt kristen sex går. Den vigtigste ting, du bør bekymre sig om, er komfort og sikkerhed. Hvis en position er sikkert og behageligt for jer begge, så skal du lade det være en del af dit sexliv. Regler vedrørende positioner er generelt bekymret med sikkerhed og komfort, som kristen køn bør praktiseres i en kærlig måde, ikke en risikovillighed og potentielt skadelig måde.
Hvor ofte skal du øve intimitet som kristne?

Dette er også et fælles spørgsmål, og desværre usikkerheden fører til par ikke praktisere sex så ofte som de burde eller kunne. Her er tips til at have sex oftere.

Opret en forståelse af, at “mere sex” er ikke syndigt eller forkert. Det er en vidunderlig handling af intime praksis og bør faktisk praktiseres så ofte som ønsket, baseret på komfort niveauer af hver.

For meget sex kun opstår, når den forstyrrer vigtige aspekter af livet. Naturligvis vil der være et problem med intim frekvens, hvis det forstyrrer Kirkens liv eller vigtige oplysninger i dit personlige liv. Hvis du finder dig selv sent til vigtige aftaler, eller “sovende i” og mangler tjeneste i Kirken, så det kan være et problem.

Har “dato nætter”. Oftest er det ikke for meget intimitet, det er for lidt. Par kan blive meget travlt i hverdagen med arbejde, kirke og familie. Det er vigtigt at etablere tider, hvor intimitet er hovedfokus. Gennemføre dato nætter i løbet af måneden for at sikre, intimitet praktiseres så ofte som muligt.
Her er en glimrende måde at forbedre din kristne sexliv. Forskning disse teknikker og finde alle svarene på de almindelige kristne intimitet problemer. Denne vejledning er gylden for at have bedre intimitet, oftere