Samsung galaxy tab pro 8.4 anmeldelse

Vi har ofte driller Samsung om den tilsyneladende vilkårlige måde, det divvies sin tablet tilbud – ikke tilfreds med runde tal, er det udgivet tabletter, der er 10,1 inches lang i stedet for 10, 8,9 i stedet for 9, 7,7 i stedet for 8, og så videre. Og så også er tilfældet med Samsung Galaxy Tab Pro 8.4, hvis ekstra 0,4 tommer synes unødigt tidsmæssigt. Alligevel resulterer dette i et 16:10 forhold, som gør det velegnet til at se film, hvilket gør os villige til at tilgive sin dumhed. Plus, selv om det ikke var nok til at svaje os, der er så meget andet at sige om Tab Pro 8.4, at den ulige skærmstørrelse er, men en mindre detalje. Faktisk mens Samsung udgivet sin seneste Galaxy Tab Pro linje af tabletter i både 10.1 og 12.1 inches, det er den 8,4-tommer model, der er tilbøjelige til at vinde hjerter af de fleste.

Hvorfor siger jeg det? Simpelt: Bærbar. Ligesom iPad mini med Retina-skærm, Galaxy Tab Pro 8.4 giver en skarp tablet i en rejsevenlig formfaktor. Bortset fra, selvfølgelig, Tab-Pro 8.4 kører Android, og er således et alternativ for dem, der gerne vil have en præmie 8-tommer tablet uden at skulle låse sig ind i iOS. Og det er ikke alle, at den mindste Tab Pro har går for det: Skærmen er knivskarp; designet er smuk; og quad-core processor er ikke at kimse ad. Men på $ 400, det er ikke ligefrem billige, og det har også fået nogle alvorlige konkurrence.

GALLERI | 20 billeder
Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 anmeldelse

 

 

+ Se alle 20
82
Samsung
Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Fordele
Slank og let
fantastisk skærm
stor ydeevne
CONS
Magasin UX og Samsung Apps erfaringer kan ikke være for alle
Skuffende batterilevetid
Prisen er på den dyre side
OVERSIGT
Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 har en skarp skærm, utroligt smukt design og stor ydeevne. Men den dårlige batterilevetid og høj pris formindsker sin appel.
HARDWARE
Jeg troede ikke, at ekstra 0,4 tommer ville differentiere Galaxy Tab Pro fra tidligere modeller som Galaxy Tab 3, men det gør det. Fanebladet Pro er mærkbart højere, og ligesom en teenager iført en dårlig montering dragt, det ser lidt, ja, strakt ud. Når jeg begyndte at bruge tabletten på en regelmæssig basis dog, at ekstra længde blev snart et aktiv snarere end en mærkværdighed. Det giver bare en anelse mere hoved plads, når du browser lange websider og når slået på sin side, dens 16:10 egner sig godt til at se film og tv-shows.

Men før jeg kommer til skærmen, lad os tage en kort rundtur i hardwaren. Ligesom sidste års Galaxy Note 3 og den nyligt udgivne Bemærk Pro 12.2, Tab Pro har en ydre af imiteret læder – alt fra småsten tilbage til “søm” på siderne er faktisk lavet af plast. Men lige så meget som jeg hader at indrømme det, dette motiv fup giver Tab Pro en præmie føler, der adskiller det fra den sidste generation af Galaxy Tabs, hvis blank plastik lod meget tilbage at ønske. Tilføj i nogle metalliske accenter og fanen Pro ligner det ville passe lige ind på et parisisk modehus.

Apropos mode-forward udseende, ville jeg være efterladende, hvis jeg ikke nævne Tab Pro slank, letvægts konstruktion. Måling 8.62 inches lang, 5,06 inches lang og 0,28 cm tyk, tablet funktioner afrundede hjørner og koniske kanter, som begge gør det nemt at holde i hånden. Scratch, at jeg skulle sige hænder i stedet, da skifer er 11,85-ounce vægt og ekstra længde gør det alt for topstyret at bruge én hånd.

 

Den forreste del af Tab er enkel og ryddeligt. Samsungs logo stolt vises op øverst nær den fremadvendte 2-megapixel kamera. Langs bunden er de sædvanlige task-management og ryg navigations softkeys plus en lidt hævet hjem-knappen. Displayet fylder en stor del af tablettens overflade, hvilket efterlader en forholdsvis slank bezel omkring det. Stadig, når du holder Tab Pro i stående tilstand, mine tommelfingre naturligvis hvilede på skærmens kant, langt nok til den side, at de aldrig kom i vejen. I liggende tilstand, men jeg befandt mig hele tiden undvigemanøvrer berøringsfølsomme softkeys, især når bosætter sig i at se en video. Det er en mindre nok problem, men det kan vise sig at være ganske irriterende, hvis du bruger Tab Pro på metroen.

Breaking monotoni faux-læder ryg er et 8-megapixel kamera sammen med en LED-blitz. I mellemtiden kanterne er hjemsted for den sædvanlige vifte af porte og knapper. I stående tilstand, 3,5 mm headset-stik sidder på toppen, mens strømmen, volumen knapper og IR-blaster sidde langs højre side. På tablet base er et par stereohøjttalere og en mikro-USB oplader-port, der gør dataoverførsler ved USB 2.0 hastigheder. Sidst men ikke mindst, er der en microSD kortlæser på venstre side, som er helt afgørende i en enhed, der kun kommer med 16 GB intern hukommelse (der vil også være en 32GB version, men prisen er endnu ikke annonceret). Bortset fra det, er fanen Pro 8,4 huser en 2,3 GHz Qualcomm Snapdragon 800 quad-core processor, 2 GB RAM og en ikke-flytbar 4,800mAh batteri.

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4
Dimensioner 8,62 x 5,06 x 0,28 in.
Vægt 11,68 ounce
Skærmstørrelse 8,4 inches
Opløsning 2.560 x 1.600 (359 ppi)
Skærmtype IPS LCD-
Batteri Op til 10 timer
Internt lager 16GB / 32GB
Ekstern hukommelse microSD-kort (op til 64GB)
Bageste kamera 8-megapixel AF
Fremad kamera 2 megapixel fast fokus
Videooptagelse 1080p
NFC N / A
Bluetooth 4.0
SoC Quad-core Snapdragon 800
CPU 2.3 GHz
RAM 2GB
WiFi Dual-band 802.11a / ac / b / g / n
Trådløs opladning Nej
Operativsystemet Android 4.4
Detaljer korrekte på marts 2014
DISPLAY

 

Jeg vil skære lige til sagen: Galaxy Tab Pro skærm er smuk. Jeg var blændet fra det minut jeg har slået det. Ligesom resten af ​​Galaxy Tab Pro linje, den 8.4 prale med en imponerende 2.560 x 1.600 opløsning. Men, fordi 8,4-tommer model har den mindste skærm af partiet, dets pixeltæthed er den skarpeste, topping ud på en imponerende 359 pixel per tomme. Det gør Galaxy Tab Pro 8.4 det mest pixel-tætte skifer vi nogensinde har set, og det viser. Ikoner og billeder er så skarpe og naturtro, at de ser malet på. Endvidere Tab Pro udnytter en TFT LCD i stedet for Super AMOLED fundet i tidligere Samsung tabletter, hvilket resulterer i langt mere naturlige farver, en velkommen forandring fra AMOLED hyper-mættede nuancer.

Dette var især tydeligt, når vi bruges Tab Pro til at se film og tv-udsendelser fra Netflix og HBO Go. Tablettens mindre skærm ikke afskrække fra erfaring overhovedet – i virkeligheden, dets skarphed og klarhed gjort det en ligefrem behagelig oplevelse. Hvis du vil have en tablet med en af ​​de bedste skærme på markedet, bør du helt sikkert se på Galaxy Tab Pro 8.4.

SOFTWARE

 

Galaxy Tab Pro 8.4 skibe med Android 4.4 KitKat, men som er typisk med Samsung-produkter, det omfatter også virksomhedens tilpassede TouchWiz UI. Denne gang dog Tab Pro bruger et interface kaldet Magasin UX, som du også finde på den nye Galaxy Note Pro 12.2. Det har stadig den velkendte Android startskærmen vi ved alle nu, men nu, med en enkel stryg til venstre eller højre, vil du blive præsenteret med en Flipboard-stil layout, der viser fliser fra tre forskellige kilder: news feeds, apps eller sociale medier. Som vi påpegede i vores gennemgang af note Pro 12.2, nogle af disse nyhedskilder er i virkeligheden fra Flipboard selv. Så Magazine UX væsentlige er Flipboard, bare uden navnet.

Af disse kategorier, dine muligheder er begrænset til, hvad Samsung har plukket ud for dig (kun ni apps er opført som mulige valg, for eksempel), men de mindst omfatte livsnødvendigheder som kalender, e-mail, Twitter, nyheder og sport. Når du sætte dem op, kan du bladre gennem dem næsten præcis ligesom du kan med Flipboard.

Mens jeg kunne godt lide Magazine UX efter at spille rundt med det i et par dage, den ekspansive flise-lignende layout er måske mere velegnet til tabletter med større skærme ligesom Bemærk Pro 12.2. På større enheder, er der plads til mere tekst i nyheder uddrag – du vil blive i stand til at læse de fleste af historiens Lede stykke, uden at skulle klikke sig igennem til artiklen. Det er ikke tilfældet med fanen Pro 8.4. Stadig, hvis du er en fan af Flipboard, kan du være i stand til at tolerere et sådant kompromis. Desværre er der ingen måde til virkelig at deaktivere den, men så igen, det er ikke knyttet til dit hjem-knap, så det er nemt at ignorere.

Vi er ikke færdig med den software blomstrer endnu. Som med andre nylige Galaxy enheder, Tab-Pro har en Multi vindue funktion, der lader dig se flere programmer på én gang. Stryg til venstre fra højre ringen, og en bakke af programgenveje vises. Derfra kan du trække og slippe apps til hovedskærmen område. Du kan ændre størrelsen dem, så de fylder to halvdele af din skærm, eller blot lade dem flyde rundt som pop-out vinduer. Når den er minimeret, er vinduerne reduceret til små cirkulære ikoner, som du kan placere hvor som helst på skærmen.

 

Samsungs Smart Screen eye-tracking funktioner er her så godt. Når det er aktiveret, kan du få skærmen ophold på og ikke gå på vågeblus, når du kigger på det, en video pause automatisk, når du blik væk eller blot skabe skærmen for at rotere til uanset hvilken tilstand, du kigger på det. Som for input-metoder, Tab-Pro 8.4 leveres med Google tastatur og SwiftKey indstillinger som standard. Googles Pinyin input er installeret også, hvis du har brug for det.

Selvom du nemt kan bruge Galaxy Tab Pro til at se film og lytte til musik, vil Samsung gerne have dig til at overveje at bruge det til mere alvorlige opgaver også, hvis kun at retfærdiggøre tilføjelsen af ​​”Pro” til produktets navn. Faktisk er de tablet skibe med en masse business-centreret apps såsom WebEx, e-møde, HANCOM Viewer (til redigering af dokumenter) og Remote PC, en funktion, der lader dig fjernstyre din pc eller Mac fra din tablet. Der er andre mere fritid-orienterede apps også, ligesom Flipboard, Magasin Here & Now (en placering-baseret nyhedssamler, der ligner Google Now) og Samsungs WatchON, der fungerer som en anden skærm fjernbetjening til din hjemmebiograf. Hvis du bare ikke kan få nok Samsung Apps, er der Samsung App Store udover den sædvanlige Google Play butiksfacade og, ja, det er præcis, hvad det lyder som.

PERFORMANCE

 

Med en 2,3 GHz quad-core Snapdragon 800 processor og 2 GB RAM, Tab-Pro 8.4 teoretisk byder på masser af magt. Og efter at have tilbragt nogle alvorlige kvalitetstid med tabletten, jeg er nødt til at blive enige. At aflæse og flippe rundt tablet forskellige apps og skærmbilleder følte herligt glat for det meste, og lancering fleste software tog blot sekunder. For eksempel i knap to sekunder var jeg i stand til at starte kamera app og begynde at tage fotografier. Fastgørelse billeder er næsten øjeblikkelig såvel, som er fantastisk, hvis du har brug for at fange det perfekte øjeblik.

Jeg var især imponeret over, hvordan Tab Pro klaret i løbet af multitasking. Jeg iværksat flere apps ved hjælp af Samsungs Multi Window-funktionen, med to optage hele skærmen og et par mere pop-up vinduer svævende over. Jeg gjorde ting som surfe på nettet med Chrome, afspille YouTube videoer, tjekke e-mail og chat med vennerne via Hangouts alle på samme tid. Og i det hele taget, var jeg i stand til at udføre disse opgaver uden alvorlige problemer. Jeg prøvede selv at spille to eller tre videoer samtidigt (med YouTube, Chrome og den indbyggede videoafspiller), og til min overraskelse havde de videoer ikke hakker overhovedet.

Når det er sagt, jo flere apps jeg startede, jo mere ydeevne begyndte at halte; resizing vinduer og flytte dem rundt tog lidt mere tålmodighed end normalt (hvis du husker, det samme skete, da vi testede Bemærk Pro 12.2). Chrome også styrtede ned en gang i løbet af min lille multi-vindue eksperiment. Mens jeg ikke vil anbefale at bruge Multi vindue hele tiden, det er mindst robust nok til lejlighedsvis, lettere brug.

Med hensyn til enhedens højttalere, blev jeg glædeligt overrasket over, hvor højt og rig stereo højttalere lyder. Til mine ikke-audiofile ører, jeg ikke afsløre meget tinniness, og fandt dem helt acceptabelt for at lytte til musik fra Rdio og Spotify. Jeg ville ikke erstatte dine bedste Bluetooth-højttalere med dem selvfølgelig, men de vil gøre i nød.

Galaxy Tab PRO 8.4 LG G PAD 8.3 Nexus 7 (2013)
Kvadrant 2,0 23.433 10.504 6.133
Vellamo 2,0 1.735 2.218 1.597
AnTuTu 4 34.930 21.277 19.755
SunSpider 1.0.2 (MS) 768,7 1.226 602
CF-Bench 35.177 22.926 15.366
* SunSpider: Lavere score er bedre.
Som du kan se fra ovenstående tabel, Galaxy Tab Pro 8.4 står sig godt til andre samme størrelse quad-core tabletter i syntetiske benchmark tests såsom Quadrant, AnTuTu og CF-Bench. Dens Vellamo score, i mellemtiden, men ikke den højeste, var meget respektabel samt.

BATTERILEVETID

Tablet batterilevetid
Samsung Galaxy Tab Pro 8,4 07:13
Microsoft Surface 2 14:22
Apple iPad Air 00:45 (LTE)
Apple iPad mini 12:43 (WiFi)
iPad mini med Retina-skærm 11:55 (LTE)
Apple iPad (slutningen af ​​2012) 11:08 (WiFi)
Amazon Kindle Fire HDX (7-tommer) 10:41
Apple iPad 2 10:26
ASUS Eee Pad Transformer Prime 10:17
Samsung Galaxy Note Pro 12,2 10,07
Apple iPad (2012) 09:52 (HSPA) / 09:37 (LTE)
Nexus 7 (2012) 09:49
Microsoft Surface til Windows RT 09:36
Apple iPad 09:33
ASUS Transformer Prime Infinity TF700 09:25
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 08:56
Sony Xperia Tablet Z 08:40
Hisense Sero 7 Pro 08:28
Galaxy Tab 2 7.0 07:38
HP Slate 7 07:36
LG G Pad 8,3 07:19
Samsung Galaxy Note 8,0 07:18
Nexus 7 (2013) 07:15
RIM BlackBerry PlayBook 07:01
Galaxy Tab Pro 8.4 har en 4,800mAh batteri, hvilket er et lille bump over fanen 3s 4,450mAh Power Pack. I vores standard batteri test, hvor vi spiller en video på loop med 50 procent lysstyrke samtidig have meddelelser for e-mail, Facebook og Twitter tændt, Tab-Pro varede i syv timer og 13 minutter. Det er væsentligt mindre end iPad mini med Retina-skærm og selv om det handler om på niveau med LG G Pad 8.3, det billetpriser meget værre end Amazons 7-tommer Kindle Fire HDX, der varede godt 10 timer. Vi ganske vist ikke indstille lysstyrken så højt som vi bør have med 8,9-tommers version af HDX, men når det er sagt, er det lykkedes 15 timer i vores batteritest, hvilket er mere end det dobbelte af hvad den Tab Pro 8.4 er stand.

Med moderat brug – hvormed jeg mener at tjekke e-mail, surfe på nettet og forfriskende min Twitter-feed – tabletten nemt varede gennem en hel dag. Jeg forlod det meste tomgang i hele weekenden, og batteriet næppe dyppet under 50 procent. Når det er sagt, den dårligt resultat i vores batteritest er temmelig skuffende i betragtning af tablettens ellers stjernernes ydeevne.

CAMERA

 

Lad mig gøre det klart: Jeg ville aldrig fortaler faktisk bruger en tablet til at tage billeder. Det bare ikke giver mening, når en smartphone kunne gøre et bedre stykke arbejde. Hvis alle du havde var Galaxy Tab Pro 8,4, ville det imidlertid arbejde i en knivspids. Som ved tidligere Galaxy produkter, er kameraet udstyret med en række forudindstillinger som Beauty Face, bedste ansigt, lyd og Shot, Drama og Viskelæder. For de fleste af mine tests, selvom jeg brugte Auto, bare fordi det er hvad de fleste forbrugere er tilbøjelige til at gøre. Selv da den bageste 8-megapixel kamera tager rimeligt gode billeder – min prøve billeder kiggede skarpt og farver optrådte præcise og livagtige.

GALLERI | 21 billeder
Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 kamera prøver

 

 

+ Se alle 21
Så snart du forsøger at bruge kameraet i svagt lys, men at kvaliteten falder betydeligt. I mørke omgivelser, billeder, kiggede fuzzy og kornet, og jeg var nødt til at holde tabletten super stadig for at få et skud, der ikke var for sløret. LED blitz hjalp spørgsmål enten som det ofte resulterede i skud, der blev blæst ud. Som for 2-megapixel fremadvendte kamera, det er i orden for selfies og lejlighedsvis konferenceopkald, men jeg ville virkelig ikke bruge det til noget andet i betragtning af den lave opløsning. Overraskende er dog, at Tab Pro optegnelser temmelig anstændigt 1080p video. Det fanger bevægelse glat nok, og det registrerer omgivende lyd helt klart.

KONKURRENCEN

 

Galaxy Tab Pro 8.4 er på ingen måde den eneste 8-tommer tablet på markedet, men det har nok går for det at skille sig ud fra flokken. Sammenlignet med LG G Pad 8.3, for eksempel, er det lige så godt designet, men idræt en meget højere skærmopløsning (2.560 x 1.600 i forhold til LGs 1.920 x 1.200) og er hurtigere takket være en Snapdragon 800 processor (G pad har en Snapdragon 600 chip). Se hvordan G Pad 8.3 er næsten lige så dyr på omkring $ 350 ville vi give kant til Samsung på denne ene.

Ser man på resten af ​​markedet, Amazon Kindle Fire HDX 8.9 kommer tæt på Tab i form af specs; det har en lignende skærmopløsning og processor. Still, hvis vi ønsker at få nitpicky, Tab-Pro 359 ppi skærm er skarpere end fænge 339 ppi skærm, og dens 2,3 GHz quad-core Snapdragon 800 processor er en hår hurtigere. Så vidt prissætning går, Amazons tilbud er omkring $ 20 billigere på $ 379 men – og det er et stort “men” – du vil ikke have adgang til Google Play Store.

Selvfølgelig ville vi være efterladende, hvis vi ikke nævne Apples iPad mini med Retina-skærm, som også koster 399 dollar. Det kan sammenlignes med Tab-Pro i næsten enhver henseende. Fanebladet Pro 359 ppi skærm gør kant IPAD ud med omkring 33 pixels per tomme, men iPad tilbyder meget længere batterilevetid. Som altid, vil din beslutning her stort set kommet ned som økosystem du hellere investere i.

WRAP-UP
Trods min trepidations om Galaxy Tab Pro 8.4 er imiteret læder syninger og flået UI, jeg efterhånden kom til at acceptere – nej – forelske sig i det. Det har præmie skrevet over det, fra sin skarpe display og slanke ydre til en solid processor, der mere end holder op med at kapslens multitasking kapaciteter. Ulempen er naturligvis, er, at det kommer til en pris, med en pris, der er ret op dér ​​med Retina-skærmen iPad mini. Desuden dens batteri levetid er dårlig i forhold til konkurrencen – i det mindste, er der en tre-til fire-timers forskel mellem de Tab Pro og enheder som Retina-skærmen iPad Mini og begge af Amazons Kindle Fire HDX tabletter. Still, hvis du ønsker en tynd og let tablet med top-tier ydeevne, Galaxy Tab Pro 8.4 er et godt valg. Bare være parat til at tilslutte den til en stikkontakt oftere, end du måske gerne.