ipad mini retina vs ipad air

Hvilken iPad er bedst til dine behov? I vores iPad Air vs iPad mini 2 med Retina-skærm sammenligning revision, opdateret efter syv måneders brug, vi sammenligner iPad Air og iPad mini 2 specs, funktioner, portabilitet, anvendelighed, pris og mere, at afgøre, hvilke nye iPad du skal købe .

iPad Air vs iPad Mini 2 Retina sammenligning gennemgang

Pris
Normalpris: Wi-Fi: £ 399 (16GB), £ 479 (32GB), £ 559 (64GB) og £ 639 (128GB). Cellular: £ 499 (16GB), £ 579 (32GB), £ 659 (64GB) og £ 739 (128GB)
Tjek de bedste priser for at købe online
Fordele
iPad Air tilbyder en større skærm og et mere fordybende oplevelse
iPad Mini 2 er mere bærbar og billigere
Ulemper
iPad Air er de dyreste af iPads og vil ikke passe i en lomme
Se film på iPad mini er mindre af en filmisk oplevelse
iPad Air vs iPad mini 2 med Retina skærm sammenligning gennemgang
Apples iPad Air og iPad mini 2 med Retina-skærm blev afsløret i oktober sidste år, da Apple genopfrisket sine mini og fuld størrelse iPad tablet lineups. Men som nye iPad er bedst til dine behov? I vores iPad Air vs iPad Mini 2 sammenligning revision, opdateret efter syv måneders brug, afprøvning og analyse, vi sammenligner iPad Air og iPad mini 2 specs, forarbejdning hastighed, funktioner, bygge kvalitet, portabilitet, pris og mere, at bestemme, hvilke nye iPad du skal købe. Opdateret den 20. maj 2014 Se også vores standalone bedømmelser: iPad Air gennemgang og iPad mini 2 med Retina skærm anmeldelse

iPad Air vs iPad mini 2 med Retina skærm anmeldelse

Apple iPad Air

iPad Air vs iPad mini 2 med Retina skærm anmeldelse

iPad mini 2 med Retina skærm

iPad mini 2 vs iPad Luft: Skærmstørrelse, areal og kvalitet
Den mest åbenlyse forskel mellem iPad Air og iPad mini 2 er størrelse: den samlede størrelse af den enhed (som vi diskuterer nedenfor), og størrelsen af skærmen. IPad Air er bygget op omkring en 9.7in skærm (9.7in er skærmens størrelse målt diagonalt fra hjørne til hjørne), mens iPad mini 2 er en mini tablet bygget op omkring en 7.9in skærm.

Det er noget af en forskel: lige under 30 kvadrat inches af skærmplads på iPad mini 2, sammenlignet med omkring 45 kvadrat inches på iPad Air. Og muligheden for at få omkring 50 procent ekstra skærmplads vil være en væsentlig faktor i din købsbeslutning. IPad Airs storskærm giver en langt mere filmisk oplevelse; til at se film eller tv-programmer Air er absolut overlegne. Det er også en mere fordybende gaming enhed.

iPad Air vs iPad Mini Retina

Hvad folk elsker ved iPad Air

De fleste apps, dog fungerer udmærket på iPad minis 7.9in skærm og e-mail og web-surfing er begge fint. Enhver, der har brugt en iPhone vil være klar over, at Apples enheder strålende er optimeret til at passe de relevante oplysninger på en lille skærm på en brugbar måde, og de fleste brugere finde iPad Mini og iPad mini 2 nem at bruge.

Læsning er en særlig styrke af iPad mini skærm størrelse. Det er tæt på størrelsen af en paperback, trods alt, og tilnærmer gammeldags læseoplevelse smukt.

Men hvad med skærmkvalitet? Faktisk iPad mini 2, takket være sin nye Retina-skærm, har en langt højere pixeltæthed end iPad Air, med det samme antal pixels (og den samme opløsning) pakket ind i et mindre rum. Men begge er bedømt som Retina-klassen skærme, så du skal ikke se en forskel. (I teorien, en Retina-skærmen er så god som det menneskelige øje kan forstå, og eventuelle ekstra pixel vil ikke være synlige i en normal brug afstand.)

Se også: iPad Mini 3 udgivelsesdato rygter

iPad mini 2 vs iPad Luft: Mål, vægt og bærbarhed
Andre end pris, du betaler for iPad Airs større skærm ved at skulle slæbe rundt et større chassis – selvom slanket krop af iPad Air i forhold til iPad 4 betyder det er mindre af et problem end i den forrige generation.

Her er fortællingen om båndet. IPad Air måler 240 x 169,5 x 7,5 mm, og vejer 469g (eller 478g med 3G). Det er ned fra 601g (eller 613g med 3G) til iPad 2; Tykkelsen er også gået ned fra 8.8mm til 7.5mm.

IPad mini 2 med Retina-skærm måler 200 x 134,7 x 7,5 mm, og vejer 331g (eller 341G med 3G). Det er en lille stigning i iPad mini 1’er 308g (eller 312 g med 3G). Tykkelse er steget fra 7.2mm til 7.5mm.

Med andre ord har de to linjer fik en meget tættere i vægt og tykkelse; iPad Air er et fabelagtigt bærbar enhed overvejer skærmstørrelsen. Du kan stadig finde iPad mini 2 lettere at glide ind i en håndtaske, selv om.

iPad mini 2 med Retina Display

iPad Air anmeldelse

iPad mini 2 gennemgang af anmeldelser

iPad mini 2 vs iPad Luft: Processorhastighed
IPad Air og iPad mini 2, er identisk udstyret processor-kloge, begge kommer med A7-chip (og M7 bevægelse co-processor) tidligere blev anvendt af iPhone 5s. Det er lidt af en catch-up fra mini linje; i den sidste generation iPad mini 1 var lidt bag iPad 4 med hensyn til behandling hastighed.

A7 / M7 kombination er dødeligt hurtigt og bør resultere i en yderst zippy erfaring og hotshot spil. Men for at være ærlig, de fleste af magt af disse komponenter vil ikke være synlige endnu, især hvis du allerede er på A6X legede med iPad 4 (iPad mini 1’er A5 er en anden sag).

Som vi diskuterer i vores iPad 4 vs iPad Air sammenligning gennemgang, optrappe til A7-processor kan ikke gøre nogen mærkbar forskel overhovedet, afhængigt af hvor krævende dine apps er. Nogle af de mest avancerede og processor-intensive programmer rundt – spillet Infinity Blade 3, for eksempel, men også til høj-drevne video redaktører og lignende – kan se en forskel, men det vil ikke være dramatisk.

Infinity Blade 3 anmeldelse

Vi tænker på A7 som en fremtidssikring foranstaltning mere end noget andet. I de kommende programmer kommer til at få mere krævende, og A7 vil være i stand til at håndtere det bedre end ældre chips. Men uanset om det er værd bekostning af en opgradering er op til dig.

Anyway: iPad mini 2 og iPad luft jævnt matches til processorens hastighed.

iPad mini 2 vs iPad Luft: Andre specs
Hvad med andre specs? IPad Air og iPad mini 2 er tæt matchet hele deres specifikation listen. Deres kameraer er de samme – 1.2 megapixel på forsiden, og 5 megapixel på bagsiden – og de begge har den udvidede MIMO trådløs teknologi. Ligeledes hverken er blevet opgraderet til den nyere 802.11ac trådløse standard, som vi havde håbet på.

Her er iPad Airs tekniske specs:

A7 processor chip med 64-bit arkitektur og M7 bevægelse coprocessor
9,7-tommer (diagonalt) LED-baggrundsbelyst MultiTouch Retina-skærm med IPS-teknologi, 2048×1536 opløsning på 264 pixels per tomme (ppi) og fingeraftryk resistent belægning
Bagudvendt “iSight” Kamera: 5MP billeder; 1080p HD videooptagelse; Autofokus; Ansigtsregistrering; Video stabilisering; Backside belysning; Fem-element linse; Hybrid IR-filter; f / 2,4 blænde; 3x video zoom; Tryk for at fokusere video eller stillbilleder; Tryk for at kontrollere eksponeringen til video eller stillbilleder; Foto og video geotagging; HDR billeder
Fremadvendte FaceTime HD Kamera: 1.2MP fotos; 720p HD-video; FaceTime videoopkald via Wi-Fi eller et mobilnetværk; Ansigtsregistrering; Backside belysning; Tryk for at kontrollere eksponeringen til video eller stillbilleder; Foto og video geotagging
Indbygget 32.4-watt-timer genopladeligt lithium-polymer batteri
Lyn opladning og synkronisering havn og kabel
3,5-mm stereo hovedtelefon mini-jack
Indbyggede højttalere
mikrofon
Wi-Fi (802.11a / b / g / n); dual channel (2,4 GHz og 5 GHz) og MIMO; Bluetooth 4.0
Valgfri cellulær tilslutningsmuligheder: UMTS / HSPA / HSPA + / DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM / EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); CDMA EV-DO Rev A og Rev B (800, 1900 MHz); LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26)
Tre-akse gyro
accelerometer
Lyssensor
digital kompas
Lyd Frekvens: 20Hz til 20.000
Understøttede lydformater: AAC (8 til 320 Kbps), Beskyttet AAC (fra iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 til 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formaterne 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX +), Apple Lossless, AIFF og WAV
Brugerkonfigurerbare maksimale lydstyrke
Siri stemme assistent
Højde: 240 mm (9,4 inches)
Bredde: 169,5 mm (6,6 inches)
Dybde: 7.5 mm (0,29 inches)
Vægt: 469g (Wi-Fi-modellen), 478g (Wi-Fi plus cellulær model)
Specs fra Apples britiske hjemmeside

iPad Air vs iPad Mini Retina

Og her er iPad mini 2 med Retina skærm tekniske specs:

A7 processor chip med 64-bit arkitektur og M7 bevægelse coprocessor
7,9-tommer (diagonalt) LED-baggrundsbelyst MultiTouch Retina-skærm med IPS-teknologi, 2048×1536 opløsning på 326 pixels per tomme (ppi) og fingeraftryk resistent belægning
Bagudvendt “iSight” Kamera: 5MP billeder; 1080p HD videooptagelse; Autofokus; Ansigtsregistrering; Video stabilisering; Backside belysning; Fem-element linse; Hybrid IR-filter; f / 2,4 blænde; 3x video zoom; Tryk for at fokusere video eller stillbilleder; Tryk for at kontrollere eksponeringen til video eller stillbilleder; Foto og video geotagging; HDR billeder
Fremadvendte FaceTime HD Kamera: 1.2MP fotos; 720p HD-video; FaceTime videoopkald via Wi-Fi eller et mobilnetværk; Ansigtsregistrering; Backside belysning; Tryk for at kontrollere eksponeringen til video eller stillbilleder; Foto og video geotagging
Indbygget 23,8 watt-timers genopladeligt lithium-polymer batteri
Lyn opladning og synkronisering havn og kabel
3,5-mm stereo hovedtelefon mini-jack
Indbyggede højttalere
mikrofon
Wi-Fi (802.11a / b / g / n); dual channel (2,4 GHz og 5 GHz) og MIMO; Bluetooth 4.0
Valgfri cellulær tilslutningsmuligheder: UMTS / HSPA / HSPA + / DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM / EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz); CDMA EV-DO Rev A og Rev B (800, 1900 MHz); LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26)
Tre-akse gyro
accelerometer
Lyssensor
digital kompas
Lyd Frekvens: 20Hz til 20.000
Understøttede lydformater: AAC (8 til 320 Kbps), Beskyttet AAC (fra iTunes Store), HE-AAC, MP3 (8 til 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (formaterne 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX +), Apple Lossless, AIFF og WAV
Brugerkonfigurerbare maksimale lydstyrke
Siri stemme assistent
Højde: 200 mm (7,9 inches)
Bredde: 134,7 mm (5,3 inches)
Dybde: 7.5 mm (0,29 inches)
Vægt: 331g (Wi-Fi-modellen), 341G (Wi-Fi plus cellulær model)
Specs fra Apples britiske hjemmeside

iPad mini 2 anmeldelse

iPad mini 2 vs iPad Luft: Pris
IPad Air er dybest set 80 £ mere end iPad mini 2 på hver lagerkapacitet og model:

Wi-Fi iPad Air: £ 399 (16GB), £ 479 (32GB), £ 559 (64GB), £ 639 (128GB)

3G iPad Luft: £ 499 (16GB), £ 579 (32GB), £ 659 (64GB), £ 739 (128GB)

Wi-Fi iPad mini 2 med Retina-skærm: £ 319 (16GB), £ 399 (32GB), £ 479 (64GB), £ 559 (128GB)

3G iPad mini 2 med Retina-skærm: £ 419 (16GB), £ 499 (32GB), £ 579 (64GB), £ 659 (128GB)

iPad mini 2 vs iPad Luft: Andre iPad valgmuligheder
Hvis du kan lide iPad mini 2s lavere pris så du måske ønsker at overveje en muligheder, der er billigere endnu: den gamle iPad Mini 1, som koster blot £ 249 (med Wi-Fi) og £ 349 (med Wi-Fi og 3G) . Som en indstilling for budgettet iPad mini fortsat et stærkt valg, der tilbyder den samme processor som iPad 2, en mindre, lettere og mere bærbar chassis og en skærm med en højere pixeltæthed (selvom det er stadig ikke Retina-klasse).

IPad 2 er ikke en frygtelig attraktiv mulighed mere, men kan være værd at se, hvis du absolut vil have en 9.7in skærm – hvis du har nedsat syn, siger, eller ønsker at se masser af film – men ønsker at holde prisen tag ned. Og processor hastighed er ikke et problem, og du behøver ikke en Retina-skærm.

Vi har lavet en video om fordele og ulemper ved hver iPad-model. Her er vores iPad købsvejledning, opdateret til foråret 2014:

 

iPad Air vs iPad mini 2 med Retina-skærm: video anmeldelser
For en mere visuel undersøgelse af Apples to top-of-the-line iPads, vores video anmeldelser er en god kilde til at købe rådgivning. Først op, her er vores iPad Air video anmeldelse:

 

Og her er vores video anmeldelse af iPad mini 2 med Retina-skærm.

 

Endelig Macworld teamet diskutere lanceringen af iPad Air og iPad mini 2 – og hvorvidt de fortjener mediernes hype – her:

 

Alle vores iPad Air dækning:

iPad Air gennemgang (alle Macworld iPad anmeldelser)

Hvad folk elsker ved iPad Air | Hvad folk hader om iPad Air

iPad Air vs iPad 2 | iPad Luft vs iPad 4

5 funktioner mangler fra iPad Air

Alle vores iPad Mini 2 dækning:

iPad mini 2 anmeldelse (alle Macworld iPad anmeldelser)

iPad mini 2 gennemgang af anmeldelser – hvad siger eksperterne om iPad mini med Retina Display?

iPad mini 2 med Retina skærm vs iPad Mini 1 sammenligning anmeldelse

iPad mini 2 vs iPad Air sammenligning gennemgang

Vores dom
Hvilken iPad vil vi anbefale? Naturligvis det afhænger af dine behov. Hvis portabilitet er topprioritet, iPad mini 2 forbliver den bedste løsning, selvom iPad Air er så meget slankere og lettere end tidligere “fuld størrelse” iPads, at det er tæt på at indhente. IPad Luft kan betjenes med én hånd i lang tid uden at blive træt i armen, hvilket gør det velegnet til læsning – men hvis det er alt, du ønsker at gøre med din iPad, kan du spare nogle penge og blot få den gamle iPad Mini (eller en Kindle, på det). A7 processor på de nye iPads gør dem fantastiske spillemaskiner, og ideel til foto-og videoredigering, især for de næste par år, da sådanne apps få mere krævende. Men iPad Air har større skærm til at gå med disse aktiviteter – vi vil hellere redigere film på en 9.7in skærmen, og spil er mere medrivende på den større enhed. Forhåbentlig har vi opsummeret de styrker og svagheder ved Apples nye iPads effektivt, men vores sidste ord ville være dette: Hvis dit hjerte er indstillet på en af ​​de nye iPads, er portabilitet eller skærmen din første prioritet? De to linjer har fået tættere på begge fronter, men iPad Air stadig den bedste mulighed for en fantastisk visuel oplevelse, mens iPad mini 2 er et godt køb, hvis du ønsker at smutte en hurtig, kraftfuld computerenhed i en håndtaske eller rygsæk lomme .