burn in på headphones/hovedtelefoner

Denne FAQ blev indledt af nogle få medlemmer, selvom FrostyMMB var den vigtigste impuls i dette organ af arbejde. Jeg hovedsagelig remail sin syntese og stickying det til andre at læse op på, før du spørger om dette fænomen. Denne FAQ er specifikt til hovedtelefoner, selvom fænomenet er temmelig godt det samme på tværs af alt udstyr, selvom detaljerne kan behandles i de forskellige fora.
Hvad er ‘brænde i’? (burn in)

Når vi taler om hovedtelefoner, ‘brænde i’ er betegnelsen for den afregning oft han designe parametre membranerne i deres tilsigtede tilstand. Den fysiske proces er, at membranerne løsne op gennem brug og til sidst nå et punkt, der kunne betragtes som endelig. En lignende situation er at bryde i et par nye sko.

Hvorfor folk vælger at brænde i et par nye hovedtelefoner kort efter at få dem?

Frisk ud af kassen, kan et par hovedtelefoner lyder ikke så god som en godt brugt par, som designerne har beregnet. Ofte, folk ønsker deres hovedtelefoner til at lyde den måde, at de er bestemt så hurtigt som muligt. De fleste mennesker ønsker ikke at vente i uger eller måneder ved regelmæssig brug, så valget er at fremskynde brænde på ved at få processen igen med i den første uge af ejerskab. Andre vælger at lytte til deres hovedtelefoner, da de ændrer sig over brandsåret i perioden.

Hvordan brænder jeg i mit nye par hovedtelefoner?

Du kan blot afspille musik gennem dem kontinuerligt. Nogle foretrækker at bruge rene toner, sinus sweeps, lyserød støj, eller AM / FM statisk for forbrænding i. Nogle anbefaler at bruge bass heavy musik. Metoden til afbrænding i en hovedtelefon ændrer ikke afhængigt af model eller producent.

Som brænder i metode er mest effektiv?

Der er ikke noget videnskabeligt bevis for, at den ene er bedre end den anden. Vælg den metode, du foretrækker.

Hvad gør jeg med mine hovedtelefoner, mens de brænder i?

Du kan indstille dem på et bord, læg dem i en sok skuffe, sætte dem under nogle puder, eller sætte dem på dit hoved. Det er op til dig.

Skal jeg nødt til at brænde i mit nye par, før jeg lytter til dem?

Nej Du kan lytte til din nye par hovedtelefoner direkte fra kassen. Hvorvidt at brænde dine hovedtelefoner er dit valg. Når du lytter, kan du høre gradvise ændringer i lyden ved brug. Nogle mennesker vælger at lytte med jævne mellemrum under processen, mens nogle holde ud, indtil processen er færdig. Mens endnu andre lytter til brænde i hele processen lytter fra dag ét og nyder udviklingen i lyden.

Hvor meget brænde i kraft lyden i hovedtelefonerne?

Nogle siger brænde i har en drastisk effekt, nogle siger, at der er ringe effekt, og nogle siger, at der ikke er nogen virkning. Mængden af ​​ændring som følge af brænde i vil være forskellige for hver model af hovedtelefoner.

Hvor længe skal jeg brænde i mit nye par?

Mange anbefaler cirka 100 timer for de fleste hovedtelefoner. Nogle anbefaler så mange som 200 timer eller mere. Forskellige hovedtelefoner kan tage længere tid end andre for en såkaldt »fuldstændigt« brænde på, og der er ingen eksakt eller indstille varighed for brænde i. Det er bedst at bruge dine ører til at lytte for ændringer til at beslutte, hvornår du skal stoppe brænde i processen.

Hvornår er brænde i fuldstændig? Kan jeg brænde i for meget?

Ideen bag indledende brænde i er at nå det punkt, hvor hørbare ændringer stoppe forekommende og du står tilbage med drivere end har slået til lyd, som de vil have for evigt efter, den lyd, det var designet til at have. Efter det tidspunkt vil regelmæssig brug af driveren ikke medføre væsentlige ændringer i lyden, indtil måske år, og år senere, da tusinder og atter tusinder af timer er gået og livet for føreren er på sin afslutning. Men nogle siger, at brænde i er aldrig komplet. Argumentet er, at regelmæssig, langvarig brug konstant bærer på chaufførerne og at slid altid har en indflydelse på lyden. Alligevel er det sikkert at sige, at efter en chauffør har nået sine designede parametre gennem burn in, vil regelmæssig brug ikke medføre væsentlige hørbare ændringer.

Er der en forkert måde at brænde i mine hovedtelefoner?

Du risikerer at beskadige dine hovedtelefoner til enhver tid ved hjælp af ekstremt høje mængder. Nogle anbefaler at indstille lydstyrken til et behageligt lydniveau under brænde i, mens andre anbefaler et volumen lidt højere end din normale lytteniveau. Hvis du hører forvrængning, popper eller revner på grund af høj volumen, er du sandsynligvis at gøre skade på chaufførerne. Også ved hjælp af meget små mængder, vil ikke være meget effektiv til at brænde i dine hovedtelefoner.

Er brænde i faktisk ægte?

Ideen om brænde i har altid været kontroversiel. Nogle mennesker siger, at der er beviser for, at beviser det, mens andre siger, at der er beviser for at modbevise det. Nogle mener, at fænomenet at være rent psykologisk, mens andre insisterer på fysiske ændringer af drivere og nogle enige om en kombination af de to. Du er fri til at være troende, og du er fri til at være en skeptiker. Uanset om du tror på det, og den position, du tager om emnet er et valg, du bør gøre for dig selv.

Er der noget andet, jeg bør vide?

Burn in er blevet drøftet indgående i løbet af de år, Head-Fi. Ethvert spørgsmål du har om burn in er sandsynligvis blevet spurgt adskillige gange, og ved at bruge søgefunktionen og læsning gennem de tidligere tråde, vil du næsten helt sikkert finde svar og udtalelser. Denne FAQ er blevet oprettet for at begrænse antallet af overflødige tråde postet af nyankomne eller især nysgerrige nuværende medlemmer af Head-Fi samfund stille de samme spørgsmål, der er blevet stillet i fortiden. Emnet for brænde i er ikke specielt kompliceret eller er involveret, det er heller ikke noget at have stor bekymring, det er heller ikke en eksakt videnskab. Udtalelser, metoder og resultaterne varierer fra person til person, hovedtelefon til hovedtelefon, system til system.