LG-G3

LG overraskede os alle med sidste års LG G2. Det kombinerede top flight specs med innovative funktioner og sideløbende med Nexus 4 og Nexus 5 er det virkelig sætte LG tilbage på mobil kort .
Men selskabet står over for en større udfordring nu, som det har fået for at holde tempoet oppe med en endnu mere imponerende efterfølger – LG G3 .
Lidt er kendt om denne efterfølger, selv om en række rygter er begyndt at boble op . Vi har gennemsøgt internettet for alle de saftige sladder og sætte det i ét sted at begynde at male et billede af LG G3 .
Først og fremmest, for at få det helt overraskende lidt ud af den måde , det ser ud til håndsættet faktisk blive kaldt LG G3, som LG har ansøgt varemærke ” G3 “. Med det sagt, lad os komme ned til erhvervslivet.
Klip til chase
Hvad er det? Efterfølgeren til 2013 fremragende LG G2
Hvornår er det? Mellem maj og juli 2014
Hvad vil det koste? Det kan være lidt billigere end de direkte rivaler
LG G3 udgivelsesdato og pris

En udgivelsesdato gør det runder er May 17, en dato, som kommer fra koreansk site asiae.co.kr , som igen har hørt det fra ” kilder i industrien . ”
LG G2 ankommer ikke indtil september , så en lancering allerede i maj virker lidt usandsynligt, men efter sigende det bliver gjort for at gøre det muligt for G3 bedre kan konkurrere med Samsung Galaxy S5 , Sony Xperia Z2 og nye HTC One.
For hvad er det værd hævdede den samme kilde LG G Pro 2 vil blive lanceret i februar, som det var ret om , så der kunne være noget for sine LG G3 fordringer.
LG
På den anden side tyske hjemmeside Giga Android hævder en ” kilde tæt på sagen ” har citeret en lancering juni mens en anonym bruger af ortud.com forum hævdede enheden vil sandsynligvis starte i juli. Hvorom alting ser det ud som det måske ankommer tidligere på året end LG G2 gjorde.
Der er ingen ord om , hvad det kan sælge for endnu, men dette er et flagskib telefon, vi taler om , så det vil koste en masse. Men LGs flagskibe har haft en tendens til let at underbyde Samsung og HTC rivaler , så holde fingrene krydsede .
LG G3 skærm

LG G3 tilsyneladende vil have 1440 x 2560 QHD skærm , ifølge samme “industri kilde ” som maj udgivelsesdato rygter. Det siges at være 5,5 inches i størrelse, som hvis den er sand ville beløbe sig til 534 pixels per tomme .
Vi var lidt skeptiske over dette ved først som det følte ligesom ønsketænkning snarere end noget funderet i virkeligheden.
Rygterne omkring high-res skærm har siden optrappet med LG fortæller PC Advisor , at det vil lancere en Quad HD smartphone i anden halvdel af 2014. Kunne det være at henvise til LG G3 ? Helt muligvis .
En bruger agent profil læk opført en QHD skærm på et håndsæt sportslige LG D850 model -id og en ” kilde på LG ” fortalte Phone Arena , vi vil se en 2K skærm på G3 .
Som om alt dette ikke var nok, har nogle potentielle LG G3 specs blevet spottet på amerikanske luftfartsselskab Sprints hjemmeside, med en skærmopløsning på LG LG990 på ​​1440 x 2560 citeret.
1080 x 1920 er den nuværende gå -til opløsning til flagskib telefoner såsom Samsung Galaxy S5 og Sony Xperia Z2 , men hvis LG G3 har til hensigt at skille sig ud fra mængden en QHD skærm kan helt sikkert hjælpe.
LG G3 processor og RAM

Den LG G2 har en 2,26 GHz quad-core Snapdragon 800 processor, som stadig er temmelig imponerende , men tidlige rygter antydede på LG bruge sin in- house Odin processor og en octa -core version af det er tippet til LG G3 .
Den seneste octa -core version af processor vil åbenbart have fire kerner clocket til 2.2GHz og de ​​andre fire stemplet på 1.7GHz , hvilket bør give det en anselig boost over LG G2.
LG Optimus L9
Det er værd at bemærke, at de fleste nye flagskibe bliver tippet til octa -core processorer i øjeblikket, og det er ikke altid pan ud , mens det lige kunne være, at kun visse varianter af håndsættet får octa -core magt , som vi har set i den holder af Samsung Galaxy S4.
For nylig de octa- core krav er blevet tonet ned til en mere troværdig 2,3 GHz quad-core tilbud, selvom rapporter fra G3 kun bruger Snapdragon 800 chipset og ikke 801 , som vises i Galaxy S5 , Xperia Z2 og One M8 er lidt skuffende.
Med hensyn til RAM LG G3 bliver tippet til at komme med 3GB , op fra 2GB i G2 og holde det inline med dens direkte rivaler. Tilsyneladende vil det også sport 32GB intern hukommelse og et microSD slot .
rivaler
Samsung Galaxy S5 | Sony Xperia Z2 | HTC One M8
LG G3 operativsystem

LG G3 – SPILD
Et benchmark for et mysterium Android håndsæt menes at være den LG G3 grundet dens modelnummer LG- D830 (hvilket svarer til G2 s D802 modelnummer) viste, at det løb Android 4.4 KitKat . Ingen overraskelse der, det er et flagskib efter alle.
Det ser ud til en sikker satsning, at G3 vil bruge LG Optimus UI og omfatter de seneste nyskabelser som Knock kodeks, som tager KnockOn til det næste niveau ved at give brugerne til at trykke et mønster på skærmen, når det er slukket, skal du både tænde den og låse den op .
LG er tippet til at blive overhale sin smartphone UI specielt til G3, med et skærmbillede vises online hævder at være virksomhedens næste generation interface.
Hvis legit , kan du forvente LG G3 til sport en fladere brugergrænseflade, som ser mindre barnlig end overlay på G2 , mens uret og vejr widget har en luft af Samsungs TouchWiz om det.
Ifølge en telefon Arena kilde den nye LG G3 vil have avancerede personlige funktioner , som gør det muligt at lære dine brugsmønstre og tilpasse grænsefladen baseret på dine behov på ethvert givet tidspunkt .
Det lyder ligner funktioner, vi ser på Samsung, Sony og Motorola telefoner , som kan udløse bestemte indstillinger på bestemte steder eller tidspunktet på dagen , men måske LG kommer til at tage tingene et skridt videre på G3 .
LG G3 kamera

Indledende rygter kommer ud af ZDNet Sydkorea pegede mod en 16MP sensor, men nyere lækager foreslå en 13MP én.
Hvad vil formentlig være den første af mange billeder angiveligt taget på håndsættet dukkede forleden. Billedet var en imponerende detaljeret billede af en kat og havde en opløsning på 4260 x 2342 i henhold til de EXIF-data .
LG G3 kamera prøve
Det svarer til 9.6MP på et 16:9 , hvilket ville betyde at kameraet skal være i stand til at tage 13MP billeder på et 4:3 -forhold.
Fotoet blev bogført på ortud.com forum af en person går under navnet ” Geek “. Plakaten hævdede deres ven var at teste telefonen, og at det havde en 13MP kamera med optisk billedstabilisering plus ( OIS + ), og at det er meget lig den snapper i LG G Pro 2 .
Plakaterne megapixel påstande matcher de afsløret af de EXIF-data , men det er noget, der er meget nem at eftergøre . For ikke at nævne det faktum , at enheden er opført som en LG- D972 , som ikke er en model nummer, som vi nogensinde har stødt på .
LG G2
Hvis det viser sig at være reelle , så vil det have det samme antal megapixels som LG G2 , men i betragtning af kvaliteten af det lækkede billede, den ser ud som det kunne stadig være i stand til at tage betydeligt bedre billeder .
Telefon Arena modtog også en User Agent profil fra en anonym kilde, der viste en anordning går under navnet LG D830 ( den samme enhed som dukkede op i benchmarks ) som havende en 13MP kamera sammen med støtte til 4K videoafspilning og 120fps slowmotion video.