Nokia X

Hands on : Nokia X gennemgang
Microsoft forsøger at eje alle Google- juice
Af Gareth Beavis 14 marts

hands On
Specifikationer
bedste priser
Kommentarer

Ikke bedømt endnu
Gennemsnitlig user rating

Ikke bedømt endnu
Hands on : Nokia X gennemgang
for

Sleek UI
lave omkostninger

imod

lav opbevaring
Chunky design

Side 1 af 2Design og brugerflade

Nokia X er den finske mærke stor indsats for at gøre større bølger i den lave, lave ende af smartphone markedet – og det er hyret hjælp fra Android for at få til at ske .

Nokia X er en telefon, der kommer med en nogenlunde anstændig spec liste for en telefon, der kommer ind på € 89 før skat (omkring £ 75 , $ 120, DKK 135) – vi taler en dual-core 1GHz processor fra Qualcomm , 512 MB RAM, en 4-tommer WVGA skærm og et 1500mAh batteri.

Nokia X gennemgang

Men det er vigtigt ikke at sammenligne dette til folk som Moto G, da det ikke er beregnet til de mere udviklede regioner i form af smartphone brug. Dette er for områder, hvor Android enheder sælges til en meget lavere gennemsnitlig pris , men stadig kan gøre de grundlæggende ting , som andre kan .

Med det i tankerne , Nokia X er nok lidt bedre end OK. Polycarbonat krop er temmelig chunky, men i hånden det passer ind godt med mindre skærm , som det ville være svært at holde noget, som små og tynde .

Nokia X gennemgang

Skærmen synes ikke at lide enten – kontrasten er stærk, hjulpet af tagselvbord af farven på tilbud fra de levende fliser.

Der er ikke meget andet på tilbud her i form af havne eller noget – det obligatoriske hovedtelefonstik og kamera (som kun er et 3MP option uden blitz) er de eneste andre elementer i et hav af mat plast.

Nokia X gennemgang

Men dette er ikke ment til at være en telefon, der handler om design – Nokia X er meningen at tilbyde en differentieret brugeroplevelse fra resten af ​​identikit Android-telefoner på markedet.

Nokia X gennemgang

Med henblik herpå , jeg faktisk godt lide , hvad Finlands toppen Microsoft datterselskab gør – der er en flot sammensmeltning af Android kendskab og Windows Phone funktionalitet.

Den levende fliser idé er virkelig cool – det er hovedsageligt bare en smart måde at gøre Android- widgets , men mens andre løfteraketter kan gøre tingene ser alt for kompliceret , er Nokia gør ting sin egen måde og gøre det hele synes meget køligere.

Nokia X gennemgang

For eksempel er der er ingen ‘ Apps ‘ nøgle , der viser alle de små stumper af software , du har hentet – nu er det alle i én lang liste , der bare uendelighed skriftruller . Med henblik herpå kan det få en smule rodet , så der er behov for Nokias metode til at skabe mapper og noget, der ikke var mulig på Windows Phone .

Nokia X gennemgang

Det er ikke noget særligt , og man kan ikke bare trække og slippe for at oprette en mappe , i stedet behov for at trykke på et ikon . Men i det mindste trække levende flise ikoner for hver app vil tillade dig at flytte orden omkring automatisk , og nogle, som galleriet, vil udvide for at vise billeder i dit album .

Nokia X gennemgang

Der er endda mulighed for at ændre farven på nogle apps til at matche dit tema – selvom det faktum, du kan ikke gøre dette til alle dem, betyder denne funktion er let anvendeligt.

Du kan også se flere meddelelser på låseskærmen , end du måske på andre Nokia telefoner – det er lidt kedeligt i form af design , men fungerer godt nok.

Nokia X gennemgang

Den anden store ændring er Nokias Fast Lane – det er en mærkelig forandring fra den notifikationer bar, da det er stort set de samme ting, men én lang rulle side , der kan tilgås ved at swipe til højre eller venstre.

Nokia X gennemgang

Nokia X gennemgang

Det er cool i nogle henseender , da det giver dig mulighed for dynamisk at styre ting som musikafspiller og altid holder dine mest brugte programmer lige ved hånden . Imidlertid er der stadig den samme pull-down bar som på andre Android telefoner her, men det er kun for at ændre indstillingerne .

Nokia X gennemgang

Kom Nokia, behøver du ikke at ændre alt.

Fast Lane er ikke det samme som det multi-tasking menu får du på folk som de fleste andre Android-telefoner – mens langt tryk på ikonet vil lukke den ned , app tilsyneladende stadig kører .

Fone Arena bemærkede dog, at den multi-tasking menu er der stadig, men du bliver nødt til at installere specifikke apps til at få det til at virke – ikke hårdt, men dens fravær ud af boksen kan irk nogle.