Nokia Lumia 520 review

Nokia Lumia 520 anmeldelser
Windows Phone 8 går lav ende, men ikke lav husleje

anmeldelse
Specifikationer
bedste priser
26 kommentarer
Gennemsnitlig user rating

Ikke bedømt endnu
Nokia Lumia 520 anmeldelser
Anbefalet pris
TechRadar s dom

” En genial telefon til prisen – det er det entry level enhed Windows Phone var lavet for. “

for

Super billigt
Stor, ekspansiv skærm
Masser af innovation

imod

Ingen fremadvendte kamera
Gennemsnitlig batteri
Ingen NFC eller kompas

Se bedste telefon tilbud
Side 1 af 12Overview , design og fornemmelsen

Nokia Lumia 520 er Nokias femte Windows Phone 8 håndsæt. Det er en telefon, som slots i selve bunden ende af intervallet, lige under Nokia Lumia 620 .

Og vi gør betyde lige under – specs af 520 og 620 er bemærkelsesværdigt ens , hvilket betyder, at Nokias hovedkonkurrencen ved den nederste ende af markedet er i sig selv . Ellers sin største rival er sandsynligvis den nyligt lancerede Huawei Ascend W1 – en low- end telefon , at vi er temmelig glad for.

Selvfølgelig , hvis man ser ud over Windows Phone 8 så er der også et væld af Android konkurrenter som Huawei Ascend G330 og Orange San Diego.

Oversigt 2

Men her er noget, der kan have en betydning for, om du køber Lumia 520 – telefonen er nu verdens mest solgte Windows Phone 8 håndsæt , takket være dens imponerende specs og low-end pris.

Nokia Lumia 520 har en forholdsvis generøs 4 -tommer, 480 x 800 skærm og er drevet af en 1 GHz dual-core Snapdragon S4 processor og 512 MB RAM . Det lyder måske ikke af så meget , men strømmen matcher Lumia 620, og vi havde nogle betænkeligheder ved udførelsen af ​​denne telefon får sin pris. Skærmen er faktisk lidt større end den Nokia Lumia 620, som kun har en 3,8 -tommer skærm .

Nokia Lumia 520 starter ved omkring £ 150 SIM gratis eller fra omkring £ 100, hvis du køber den låst ( og prisen er allerede styrtdykket til £ 70 i nogle butikker ), mens Lumia 620 retails fra omkring 175 £ SIM gratis eller 150 £ låst.

Det betyder, at en anstændig besparelse for dem, der ikke har noget imod at forpligte sig til et netværk. Det er lidt billigere end Huawei Ascend W1 også.

Opdatering: Nokia Lumia 520 vil undergå en ansigtsløftning snart når det får den nye Lumia Amber opdatering , hvilket vil bringe FM-radio og en helt ny kamera til håndsættet i 3. kvartal 2013 – vi vil opdatere revision, når det vises. Det synes at være nært forestående, da flere telefoner er blevet spottet kører opgraderingen i naturen.

Denne ansigtsløftning vil endda omfatter evnen til at bruge telefonen med Bluetooth 4.0, en lav form, energi af forbindelse, der vil give flere sensorer og mindre batteri udtømning af telefonen, når den er tilsluttet til eksterne enheder .

Oversigt 3

Som alle nyere Nokia-telefoner, der er en masse af farve i Nokia Lumia 520 . Den deler udseendet af andre Lumia -enheder , med et enkelt stykke glat plastic dækker bagsiden og siderne af telefonen. At Shell fås i sort eller hvid, men de lyse nuancer af gul , blå og rød på tilbud vil appellere , hvis du kan lide det højt.

oversigt 4

Om ikke andet , det gør Nokia telefoner skille sig ud fra mængden. Uanset farve, det er en ganske flot telefon på andre måder , med en kantet rektangulært design mere i overensstemmelse med den højere ende Nokia Lumia 920 end den buede kanter i den nærmest forhold – Nokia Lumia 620 .

Det er helt sikkert en mere markant (og vi ville argumentere classier ) se end den Lumia 620 – hvilket er underligt for når Lumia 520 formodes at være den mere grundlæggende løsning.

Det er også slankere og lettere end Lumia 620, på et forholdsvis slankt 9.9mm og 124g . På 119,9 x 64mm det er længere og bredere end Lumia 620 , men det er forståeligt, da det også har fået en lidt større skærm .

Lumia 520 bedømmelsefra venstre til højre : Den Lumia 520, 620, 720 og 820

Vi kan godt lide fornemmelsen af ​​det også. Plastichus synes næsten varm , hvilket gør det rart at holde , og det er ikke så glat som det kunne se ud – så få et fast greb om håndsættet er ikke noget problem. De næsten takkede hjørner kan grave ind i din hånd lidt , når det holdes i visse stillinger , men det er i værste fald lidt ubehageligt og let undgås ved at justere dit greb .

Oversigt 6

Den forreste del af Nokia Lumia 520 er for det meste skærm som du ville forvente , og ved 4 -inches det er en anstændig størrelse for en lav pris håndsæt. Den pixeltæthed på 233 pixels per tomme også er slet ikke dårligt for penge du betaler – sikker på det er væksthæmmede af folk som de 469 ppi HTC One , men det er også mange gange billigere .

Et stort plus er muligheden for at bruge handsker med skærmen også – at være i stand til at skrive i det kolde vejr er ved at blive en rigtig almindelig evne på telefoner , men vi er imponerede Nokia formået det på sådan en billig telefon .

I modsætning til nogle telefoner , skærmen er her ikke kant-til- kant : der er en sort kant , der kører hele vejen rundt om det. Ved siderne denne grænse er temmelig smal, men det bliver ganske bred i toppen for at gøre plads til øresnegl og en Nokia-logoet . Det er endnu bredere i bunden , fordi det er hvor du vil finde starten, tilbage og søg softkeys .

Oversigt 7

Bagsiden af håndsættet er næsten konturløse , med blot en lille Nokia-logoet i midten, den 5-megapixel kamera linse nær toppen og en lille højttaler nær bunden.

Oversigt 8

Den højre kant af håndsættet huse alle de telefoner fysiske knapper , med en volumen rocker på toppen, en power-knappen i nærheden af ​​midten og et kamera knap nær bunden. Layoutet fungerer godt , med knapperne sidder langt nok til at forhindre forvirring.

Oversigt 9

Den venstre kant er blottet for alle funktioner , porte eller knapper på alle.

Oversigt 10

Toppen er kun hjemme på en 3,5 mm hovedtelefonstik på den venstre side.

Overblik 11

Den nederste kant har en mikro-USB -port i midten, som bruges til opladning eller tilslutning af Nokia Lumia 520 til en computer.

Overblik 12

Bagcoveret er nem at fjerne – du bare bruge dine negle til at flå det væk på hvert hjørne. Dækslet selv føler rimeligt robust , så vi kan ikke se det snapper selv hvis du tager det på og uden en masse.
Når det er blevet fjernet , vil du have adgang til 1430 mAh batteri ( som interessant er større end 1300 mAh batteri findes i Nokia Lumia 620) .

Overblik 13

Under batteriet der er to slots – én til et micro SIM-kort og én til et microSD -kort. Nokia Lumia 520 understøtter op til 64GB kort, som kommer i meget praktisk for bulking op opbevaring fra den forholdsvis begrænse 8 GB indbygget hukommelse.

Ved første øjekast er det helt sikkert en imponerende håndsæt til den pris , let at konkurrere med den samme prisklasse Huawei Ascend W1 og potentielt gør Nokia Lumia 620 overflødig . I virkeligheden, da det har lignende specs , en større skærm og et bedre batteri , kan du spekulerer på , hvorfor Lumia 520 anses lavere ende end 620 .

Nå, der er et par grunde. First off, har Nokia Lumia 520 ikke har NFC. Det er heller ikke have kamera blitz eller en fremadvendte kamera , plus der er ingen kompas indbygget i det, og mens skærmen er lidt større det stadig har den samme opløsning – hvilket resulterer i en marginalt lavere ppi .

Men vi mener ikke, at nogen af dem til at være deal breakers , og afhængigt af hvor du planlægger at bruge den telefon, de kan godt være ting, du kan sagtens leve med – især for £ 70 år.