Hvis du bruger gmail, så kig her

Jeg har brugt e-mail for det meste af mit liv ( wow, der gør mig gammel) og e-mail er blevet forbedret i 3 vigtigste måder i løbet af denne tid :

mobil adgang
gevindskæring / samtaler
søg

Men det er stadig et rod , sandsynligvis i dag mere end nogensinde før. En gennemsnitlig person bruger omkring 28% af deres tid på behandling email , og næsten alle fortsætter med at kæmpe med deres indbakke hver dag. Bare se på antallet af folk , der forsøger at opnå indbakke nul.

Et lille stykke tid siden min kammerat Dmitri Leonov fortalte mig om et produkt, han arbejdede på , der ville redde mig fra e-mail. Og han gjorde netop det .

Produktet hedder SaneBox og jeg elsker det .

SaneBox gør en række ting . Det ser på dit forhold til dine e-mails og beslutter , hvad der er vigtigt for dig baseret på din tidligere adfærd. Derefter flytter dine uvigtige e-mails ud af indbakken i en separat mappe , og opsummerer dem i en Digest. Det er smart , det udvikler sig, og det er gjort automatisk.

SaneBox gør andre ting også ( kan du afmelde med 1 klik , snooze ikke-hastende emails til senere, osv.), men de er morderen funktioner for mig. Bedst af alt , alt fungerer som helst du tjekke din e-mail ( på enhver udbyder eller enhed) blot ved at tilføje en mappe , i stedet for at tvinge mig til at bruge et andet websted eller app . Og hvis SaneBox laver en fejl , kan jeg bare flytte e-mail til den rigtige mappe til at træne det.

Anyway, hvis du ved at drukne i e-mail også , hvilket tyder på du giver SaneBox en chance.