anmeldelse af samsung galaxy S5 mobil

Hands on : Samsung Galaxy S5 gennemgang
Kan Samsung genopfinde hjulet … igen?
Ved 7th Gareth Beavis marts

hands On
Specifikationer
bedste priser
Kommentarer

Ikke bedømt endnu
Gennemsnitlig user rating

Ikke bedømt endnu
Hands on : Samsung Galaxy S5 gennemgang
for

solidt design
Vandtæt
Clever sundhedsmæssige funktioner

imod

Ingen store opdateringer
kompliceret UI

Se bedste telefon tilbud
Side 1 af 6Introduction og design

Samsung Galaxy S5 er den nyeste udfordrer fra den sydkoreanske mærke til at lancere i en stadig mere overfyldt marked, men i det mindste denne gang telefonen har fokuseret på , hvad brugerne kan faktisk ønsker snarere end ubrugelige gimmicks .

Galaxy S4 var en stærk telefon på trods af insisteren på, at være i stand til at vinke dine hænder over en telefon eller rul med dine øjne var en god ting.

Galaxy S5 tager DNA af denne håndsættet og forbedrer det i de fleste områder . Det er en rolig forbedring selv, hvilket kan skuffe en masse mennesker, der søger for at se verdens højeste opløsning skærm og en helt ny metal chassis , men det er en, i det mindste leverer , hvor forbrugerne har brug for det .

Samsung Galaxy S5 gennemgang

Hvis du leder efter en telefon, der genopfinder smartphone igen , på samme måde, Samsung Galaxy S2, HTC Desire eller iPhone 4 lykkedes , er du nødt til at være temmelig skuffet over , hvad der er på tilbud fra Sydkorea.

Men hvis du søger efter et bedre kamera , en lysere skærm , en hurtigere processor og et mere solidt design, så Galaxy S5 vil oftest levere alt du ville være på udkig efter .

Samsung Galaxy S5 gennemgang

Virksomheden forklarede mig, hvad det anses for at være de centrale grundprincipper den fast til , når du opretter Galaxy S5 , og de ​​viser en fornyet fokus over forgængeren : et bedre kamera , hurtigere forbindelse til web browsing , personlig fitness tracking, beskyttelse og en ” moderne og glam ‘ look ( dens ord , ikke mine) .
design

Det er faktisk lidt overflødigt at tale om al den teknologi inde i en telefon, før der beskæftiger sig med det centrale spørgsmål : ser det attraktivt ?

Samsung Galaxy S5 gennemgang

Ja og nej. Du kan ikke kalde det grimme, fordi Samsung kender hvordan man kan sætte en telefon godt sammen. Men på samme tid, det er det samme træt historie på design front: tage nogle elementer fra forgængeren , tilføjer i nogle bits fra den aktuelle note og kalde det alle nye.

Samsung Galaxy S5 gennemgang

Den ” metal ” surround er næsten identisk med Note 3 , til det punkt, jeg var på udkig efter en S Pen til at begynde at stikke ud . Men bagsiden er den vigtigste ændring , og jeg vil gå så langt som at sige, det er dejligt .

Ikke mere skinnende plastik eller latterlige forsøg på at gøre det til at ligne en læder notesbog – mens det stadig er plastik, det er en meget mere gribende og føles meget , meget pænere i hånden.

Samsung Galaxy S5 gennemgang

Den samlede konstruktion er igen mere fast, men enheden er markant større i forhold til Galaxy S3 og S4 . Der er meget mere Bemærk DNA i Galaxy S5 end nogensinde før, der er sikker .

I virkeligheden , design af Galaxy S5 er én, der fremkalder S2 mere end noget andet, da det er mere rektangulær form . Det er helt sikkert en afvigelse fra den ” er inspireret af et græsstrå ‘ oprettelsen af ​​S3.

Samsung Galaxy S5 gennemgang

Det er faktisk temmelig skuffende på design fronten , da jeg holdt tænker jeg se på de to første Galaxy modeller, når du tager billeder af den større enhed – hvis du holdt den første model fra 2010 og derefter plukket denne ene op , ville du tror Samsung havde gjort meget lidt med sin udvikling i denne tid.

Galaxy S5 reviewThe originale Samsung Galaxy S

Men det vigtigste at besvare, er , hvordan det føles i hånden – og den gode nyhed er, det føles solid , godt lavet og mindre billig end nogensinde. Samsung vil have skuffet mange ved ikke at frigive en fuld metal version og det er rigtigt, at dette er ikke, hvad jeg havde håbet at se , men det er mere end tilstrækkeligt.

Den anden big deal er, at Samsung Galaxy S5 er vandtæt og støvtæt til IP67 , hvilket betyder, at det er næsten helt resistente over for støv og vandtæt ned til en dybde af 1m i 30 minutter – mere end nok tid til at fiske det ud, når kastet ned en toilet.

Samsung Galaxy S5 gennemgang

Ja, det er ikke et nyt trick , men den eneste havn dækslet på show er den ene holder USB 3.0 -stikket lukket – det har fået en nice læbe til det så godt , så det er meget let at åbne.

Hvad er mere imponerende er , at denne telefon stadig packs en aftageligt betræk og batteri – mens ja, det er en virkelig fiddly dæksel til at klippe tilbage på , at være i stand til at få adgang til batteriet og microSD -kort slot er en rigtig godt træk.

Samsung Galaxy S5 gennemgang

Den eneste bekymring , jeg har fået , og det er en temmelig stor en her , er, at låget vil vise små huller , hvis du ikke har fået det helt flugter med ryggen og helt klippet i. Det er meget nemt at gå glip af et klip, som kunne gøre tingene en anelse våd , hvis du smider det i en pint for at imponere venner.