Anmeldelse af Playstation 4 (PS4)

Sony PS4 gennemgang
PlayStation 4 er en fantastisk next-gen konsol mangler et must-have spil
Ved 8. James Rivington februar

anmeldelse
Specifikationer
Hvor kan jeg købe (50)
10 kommentarer

TechRadar rating
Gennemsnitlig user rating

Ikke bedømt endnu
Sony PS4 gennemgang
Anbefalet pris
TechRadar s dom

“Det mest kraftfulde spillekonsol i verden , vil PS4 være et komplet system med et par mere funktioner og spil . ”

for

fremragende præstation
PlayStation Plus
DualShock 4 er godt
PS Vita Remote Play via WiFi

imod

Launch line up er tynd
Nej DLNA -streaming
Ingen MP3-afspilning ( endnu)

Side 1 af 7Introduction

PlayStation 4 er den mest kraftfulde spillekonsol på planeten.

Med mere grafisk effekt end Xbox One, 32 gange mere systemhukommelse end PS3 og et fast fokus på rene spiloplevelser snarere end medier mojo , har det etableret sig som den næste generations konsol at slå.

Det er en spillekonsol bygget af gamere til gamere. Den vandt hjerter og sind for mange fra ordet gå , med masser af potentielle næste – genners venstre føler sig fremmedgjort af nogle af Microsofts bizarre politikker og valg til Xbox One – hvoraf mange blev vendt som et resultat af et tilbageslag .
Ratings i dybden
design
funktioner
usability
ydeevne
værdi

Kommer ind på £ 350 den PS4 er også £ 80 billigere end Xbox One , så det ser fantastisk værdi. Det kommer ikke med PlayStation kamera ( den ene kommer med Kinect ), men dette kan købes separat for £ 45 , hvis du ønsker det .

Hvorfor PlayStation 5 kunne være den billigste spillekonsol nogensinde

Forskellene mellem PS4 og Xbox One er faktisk indlysende , før du selv skifte dem på . På trods af de to konsoller både sportslige lignende halv- mat halv- glans finish og indeholder meget lignende interne komponenter , de virkelig kunne ikke være mere forskellige.

Til en start, det PS4 er lille og slank i forhold til den enorme VCR -lignende firkantet kasse af Xbox One. Og det betyder, at PS4 æske er halv størrelse og vægt af Xbox One. Sony konsol kan udvindes fra emballagen og tilsluttet og startet op i et par minutter.

PlayStation 4The ny DualShock4 pad er en forbedring, men det er ikke perfekt

Xbox One på den anden side kommer i en enorm, hulking kassen. Det er besværlige at åbne og pakke ud, og det er fuld af små rum, carboard og plast til at komme i vejen og lave en rod med . Miljøet var ikke en bekymring for Microsoft, når det designet Xbox emballage tydeligt.

Det er den form for strømlining , som kendetegner PlayStation erfaring med PS4 . Det er en konsol designet til gamere at spille spil , og i denne henseende kan betegnes som mere af åndelig efterfølger til PlayStation 2 – stadig den bedst sælgende spillekonsol universet nogensinde har kendt .
design

Man ser på PS4 og du ved, du ser Sony hardware. Det er slank, elegant og kulsort , omtrent på størrelse med en anden generation PS3 Slim. De fulde målinger er 275 x 53 x 305 mm . Det er en meget mere kompakt end en Xbox One, som er længere, højere og firkantede .

ps4Half matte, halvt gloss – ligesom Xbox One

I en ingeniørmæssig bedrift værd deponering din hat til , og på trods af PS4 slanke statur , har Sony gemt strømforsyningen inde i systemet , så ingen ekstern strømforsyning mursten at falde over . Xbox One på den anden side bevarer magt mursten af Xbox 360 .

PS4 idræt en skrå , asymmetrisk design . Det er den største afvigelse fra Playstations fortid . Det ligger fladt på maven som standard, men kan gå op på sine tæer med hjælp af en plastik stativ, sælges separat for 16,99 £ .

På sin ansigt er en slids i en mund , en slot loading Blu-ray disc -drev. Til sin ret er to drevne USB 3.0 -porte, der kan oplade din DualShock 4 controllere , når systemet er slukket , en funktion PS3 hårdt manglede .

Langs toppen eller siden , hvis du har valgt den stand, er et lys, som lyser blåt , når du starter det op. Det ånder liv i den ellers kolde industrielt design af systemet. Tænd for den , og det blinker et gabende hej.

PS3 Slim vs ps4It er mindre end PS3 Slim – nogle bedrift i betragtning intern strømforsyning

PS4 specifikationer

Indvendig, PS4 er alle forretningsområder . Det har en brugerdefineret single-chip -processor, der kombinerer en otte core x86-64 AMD “Jaguar ” CPU med en 1,84 teraflop GPU baseret på AMDs Radeon tech. Der er bakket op af 8 GB GDDR5 RAM og en 500GB mekanisk harddisk.

Sony hævder, at PS4 overordnede præstation er ti gange større end PS3. Du kan også fjerne denne 500GB drev og erstatte det med et større drev eller en SSD for bedre ydelse. Sony siger, disse gør det selv opgraderinger ikke vil ugyldiggøre systemets garanti.

Disse to USB-porte er PS4 eneste front modstående forbindelser. I den bageste finder du HDMI , Ethernet, en digital optisk lydudgang og en proprietær ekstra forbindelse til PlayStation Kamera.

For trådløse forbindelser , bruger PS4 802.11 b / g / n for WiFi og Bluetooth 2.1 for sine trådløse DualShock 4 controllere .
Funktioner

PlayStation 4 er en stue computer , så mere end PS3 nogensinde var . Ikke bare på grund af dens specs og AMD – baseret arkitektur , men på grund af dens robuste feature sæt.

Det er i stand til at bringe spil og film hurtigt ind i dit hjem , såvel som forbinder dig til dine venner og andre online spillere via PlayStation Network samt Twitter og Facebook til at dele prale -værdig øjeblikke i spillet.

PS4 reviewThe PS4 er problemfri at udtrække og oprette

Hvad er der i kassen?

Du bringer hjem mere end en blot en stilfuld asymmetrisk sort konsol. Ud over selve systemet får du en ledning ( ikke en stor magt mursten ) , et HDMI-kabel , en ørepropper mikrofon combo, en DualShock 4 controller og dens ladekabel ( vi opkrævet vores DualShock 4 pad vha. Xbox One og verden ikke ende ) .

Ekstra controllere kommer ikke med en anden ladekabel , så du ikke mister det ene . Bemærk også, at vi sagde ørepropper ental , ikke øretelefoner , som i bare for det ene øre . Det er billigt , men driftsklar, men du kan faktisk sætte noget gammelt headset eller et par knopper , du allerede ejer i regulatorens hovedtelefonstik, så det er ikke meget af et problem.

PS4 reviewHDMI og strømkabler leveres, men du kan bruge din PS3 ledninger , hvis du kan lide

Opsætning

Opsætning af PlayStation 4 er meget let, især hvis du har en PS3. Du kan faktisk bruge de samme kabler fra Sonys sidste -system , hvilket giver en meget nem swap.

Som nævnt på side 1 , er den PS4 super nemt at udtrække fra sin kasse og sat op, efterlader minimal rod og meget lidt miljø -drab emballage.

Når det er alle tilsluttet og startet op , vil din nye PS4 bede til at forbinde til internettet. Den ønsker at 300MB dag -en patch , men det gør ikke brug for det til offline spil . Du er i stand til at springe WiFi eller ethernet helt og bare pop i et spil. I modsætning til Xbox One, kan du komme til homescreen uden indledningsvis at forbinde til internettet og lappe .

Når du opretter forbindelse til internettet, skal du lade PS4 opdatering, før du kan foretage køb fra butikken eller spille online.

PS4 reviewPlayStation Store spil er dyre – fysiske eksemplarer er bedre værdi for tiden

PlayStation Store

Sony vandt popularitetskonkurrence på E3 ved at love ikke at rode med brugte spil handel-ins , men gamere vil stadig have mulighed for at købe enhver og alle spil på dagen for overgang digitalt via PlayStation Store.

Mens valget af en fysisk kopi betyder ingen disk for at videresælge den vej, en digital kopi bringer et niveau af komfort til dit køb , der er minder om Steam . Det betyder ingen disk at miste, bunden eller selv gider at indsætte , når du ønsker at spille. Du vil ikke have noget at sælge til GameStop selv, eller vil du være i stand til at låne ud af spillet .

Spil kan endda spilles før en download er færdig. Når du køber et spil som Killzone : Shadow Fall, bliver du spurgt , hvilken del af spillet bør prioriteres , single player eller multiplayer, hovedsagelig lade dig vælge , hvilken del af det spil, du ønsker at hoppe ind først .

I en lidt mindre end en time, vil du være i stand til at begynde at spille en titel. Det kan synes som kun noget, de virkelig utålmodig ville nyde , men når man tænker på , at mange udgivelser veje over 35GB , det er rigtig luksus -funktion , og en anden imponerende bit af teknik.

PS4 gennemgang

Så er der PlayStation app til iOS og Android. Med blot slag på en touchscreen , kan du fjernstyre købe spil og få download går på din PS4 , så det er klar og venter når du kommer hjem ( konsollen tændes , downloade og slukke på sin egen).

Endelig er PlayStation Plus tilbyder en smule økonomisk amnesti for kunder, der har købt kopier af spil som Assassins Creed IV: Black Flag eller Call of Duty: Spøgelser til PS3 , og andre titler , der er tilgængelige på næste og strøm – gen. For et mindre gebyr , kan du få den næste generations version, hvilket giver du indsætte dit PS3 kopi som en slags bevis for købet.

Du bliver nødt til at fortsætte med at gøre det, hvilket betyder, at hver gang du ønsker at spille PS4 Call of Duty du har købt gennem dette tilbud, skal du pop i PS3-versionen . Denne sidste generations kopi vil stadig arbejde på din PS3 selv, kræver disken virker som en måde til at sikre kunder kan ikke bruge begge dele samtidig.

PS VitaUsing Vita kan du spille på afstand eller bruge den som en ekstra kontrol pad

PS Vita Remote Play

Når Remote Play til PS Vita blev annonceret, alle pippede at PS4 ville være den bedste nogensinde til at ske til Sonys kæmper håndholdte. Selv om det ikke kan sælge mange Vitas har overvejer kunderne allerede brugt en masse på en PS4 , vil det helt sikkert få de nuværende ejere til at støve af systemet.

Dybest set kan en WiFi tilsluttet PS4 streame gameplay til en Vita , ligesom en gaming PC streaming Borderlands 2 til en Nvidia Shield, eller den foreslåede Windows til Linux streaming af Valves Steam Box .

Vi brugte PS4 og Vita over vores hjem WiFi, leveres af en tre -årig Apple AirPort. Forbindelsen til PS4 var lag-fri , til det punkt , hvor du rent faktisk kan bruge den håndholdte som en controller.

Og du kan bruge det som en kontrol pad, samt en anden skærm , SmartGlass stil. Det er en fantastisk måde at undgå at bruge tastaturet på skærmen , hvis intet andet.

Uden for samme WiFi- netværk som din PS4 , Remote Play er ikke en mulighed. På kontoret kunne vi ikke få det til at forbinde til vores PS4 derhjemme, og det er simpelthen ikke en tilgængelig via et 3G-dataforbindelse . I forhold til dette , Sonys officielle erklæring er :

” Vi anbefaler, at Remote Play anvendes inden for samme WiFi-netværk , hvor PS4 systemet er tilsluttet. Remote Play kan eller ikke kan arbejde over et stort område netværk. Remote Play til at fungere over et stort område netværk, en robust og stabil WiFi tilslutning og bredbånds internetforbindelse er påkrævet , og det lokale netværk , hvor PS4 systemet er tilsluttet skal konfigureres til at tillade PS Vita-system til at få adgang til PS4 -systemet. ”

Sonys erklæring gælder , så Vita Remote Play er virkelig mere som en Wii U Gamepad, så du kan spille i sengen eller få et spil i, mens en anden person bruger fjernsynet. Det er ikke en stærk grund til at gå ud og købe en Vita , men hvis du allerede ejer , det er en imponerende nyhed i det mindste .

PS4 reviewRecording Gameplayet er super nemt, men dele det er mindre så

Deling Gameplay Videos

Da Sony trak PS4 ud af skyggerne og begyndte raslende off funktioner, er det nævnt en virkelig original og spændende funktion: lagring og deling gameplay videoer med et tryk på knappen Del på DualShock 4. .

På alle tidspunkter , når man spiller et spil , er din sidste femten minutters handling bliver optaget. Dette kan deaktiveres , hvis du finder det uhyggeligt eller ønsker at spare på plads på harddisken , men det er slået til som standard . Der er også steder, hvor optagelse eller screen grabber er låst ude af udviklere . Det er normalt i løbet af filmsekvenser eller i visse menuer .

Lige på konsollen , kan du manipulere video i begrænset omfang , mere ligesom trimning end sand redigering og derefter dele den på Facebook eller på PSN. Du kan også tage et screenshot ved at holde knappen Del og derefter vedhæfte det til en PSN besked , Facebook eller tweet det.

Deling af videoer og skærme er begrænset til sociale netværk og PSN . Der er ingen måde at få dem til YouTube eller Flickr , eller oprette et privat link til videoen . Det er en reel skuffelse , især da Xbox One tilbyder dig meget mere frihed med dine klip , ligesom at uploade dem på YouTube. I en perfekt verden ville vi være i stand til at tilslutte en tommelfinger drev og fange den rå video , men det er ikke tilladt.

Men du kan streame live gameplay for andre at våge over Twitch og Ustream, har noget pc-gamere nydt i et stykke tid nu . Det er ganske smertefrit at sætte op, især i forhold til tredjeparts mekanik er nødvendige for at ansætte det på en sidste -gen system.