iphone 6

Den nye iPhone kunne være en af ​​de mest centrale enheder i Cupertino mærkets historie – med iPhone 5S og iPhone 5C simple opdateringer til tidligere modeller , er der et stort pres dynget på iPhone 6. .

Som sædvanlig , internettet er oversvømmet med rygter , spekulationer og ligefrem ligger i denne næste generation håndsæt , hvilket er grunden til at vi bruger vores tid trawling gennem hver guldklump af information , debattere sine fordele og kuratering den ind i denne let at læse nav for alle ting iPhone 6 .

iOS 7: Apples nye look til iPhone og iPad

Nogle af jer måske har ventet iPhone 6 har debuterede i 2013 , men i betragtning af iPhone historie – fra 3G og fremefter har der altid været et halvt trin S -modellen , før den næste nummererede iPhone – var vi aldrig kommer til at få de 6 frem til 2014. I virkeligheden vil det teknisk set være iPhone 8 ved dette punkt … men hey, hvem tæller i disse dage ?

Én ting er sikker , med Samsung Galaxy S5 og Sony Xperia Z2 lige rundt om hjørnet (plus vores fulde HTC One (M8) anmeldelse nu ude i naturen viser en virkelig fantastisk telefon) , vil Apple nødt til at være på spil med nye håndsæt – og mange mener, en større skærm er simpelthen et must.
Klip til chase
Hvad er det? En større revision af iPhone , herunder hele designet
Hvornår er det? September 2014 måske så tidligt som i juni for en større ‘ iPhablet ‘
Hvad vil det koste? Forvent præmie prissætning for en præmie smartphone
iPhone 6 udgivelsesdato

Udgivelsesdatoen iPhone 6 vil være i 2014 , selv om præcis , hvornår det vil være i år er stadig lidt uklart.

Her er, hvad vi synes er mest tilbøjelige til at ske : på WWDC i juni i år vil vi se den indlysende udgivelsen af ​​iOS 8, ​​men også et større -screenes iPhablet som Apple ser ud til at bringe sig selv i forgrunden i de asiatiske markeder, og rivaliserende folk af Galaxy Note 3 .

Vi ville have normalt gives denne slags rygte en bred kaj, men flere rapporter har talt om en større enhed fra Apple ved arrangementet juni så vi er begyndt at give dem nogle tiltro . I det mindste , er Apple absolut teste det , men kan ikke bringe det til markedet.
rivaler
HTC One M8 | Sony Xperia Z2 | Samsung Galaxy S5

Efter dette, vil Apple lancere iPhone 6 i september , sammen med iWatch og den første visning af iOS 8 , så det kan både bringe et nyt produkt på markedet , samt at holde sin liste sikker. Dette bakkes op af KDB Daewoo Securities , der har en anstændig rekord i Apple tidlige lækager.

Apple har lanceret de sidste par iPhones på en særlig begivenhed i september , så det smarte penge er september 2014 for iPhone 6 ankomst , men vil ikke være den eneste mobile hardware , vi ser fra firmaet i år.

Efter trawlfiskeri gennem alle iPhone 6 rygterne sparket vi vores render maskine i gear og kom op med et begreb om, hvad vi gerne Apples ottende generation flagskib smartphone til at se ud .

Tjek vores skabelse i videoen nedenfor .
Mistet hjem -knap?

Ifølge Business Insider , af de mange iPhone 6 prototyper Apple har gjort , har man en kæmpe Retina + IGZO skærm og en ” ny formfaktor med nogen hjem -knap . Gesture kontrol muligvis også inkluderet. ” Det vil helt sikkert indeholde Apples nye Touch ID finger print tech selv?

Retina + Sharp IGZO skærm ville have en 1080p Full HD-opløsning. Det er også blevet almindeligt rapporteret, at Apple kunne indføre to håndsæt størrelser , da det søger at konkurrere med de mange Android-enheder nu på markedet – med både at være meget tyndere takket være store forbedringer i LED- backlight-teknologi for at reducere tykkelsen .

Vi regner med at der vil være to skærmstørrelser og opløsninger , som nævnt ovenfor. Et Full HD-skærm giver god mening til iPhone 6 , især hvis det vokser til en 4,7 -tommer skærm , som bragt på bane , og det iPhablet vil skubbe tingene endnu mere for at bevare Retina oplevelse på en større skærm .

Faktisk 4,7 -tommer iPhone 6 er blevet tippet igen sammen med en større 5,7 -tommers model som en del af Apples dobbelt angreb på markedet efter 5S og 5C .

Samme kilde hævder iPhone 6 (i begge dens størrelse ), vil tage design tidskoder fra iPhone 5C og den syvende generations iPad Nano , der blev lanceret i 2012.

iPod Nano 7th GenerationWill iPhone 6 virkelig tage design tidskoder fra iPad Nano?

På andre områder , patenter viser, at Apple har været tanker om magisk morphing -teknologi, der kan skjule sensorer og endda kameraer. Vil det gøre det i iPhone 6? Sandsynligvis ikke .

Når det er sagt , er der stadig en lille mulighed for, at iPhone 6 sportslige en fleksibel wraparound display efter flere patenter blev afdækket , men vi regner med, at er mere sandsynligt, at funktionen på iPhone 7 eller 8 i stedet.

Tilbage i september sidste år rygter pegede på en 6 -tommer skærm , med yderligere snak om en phablet dimensioneret 6-tommer iPhone hævder det måske ankommer så tidligt som maj 2014 – hvilket jives pænt med ovenstående chat på en iPhablet .