4 grunde til dine kunder hader dig

Du har gjort det. Du har samlet en voksende kundebase , salg boomer , og Facebook Likes holde hælde i. Så pludselig du Trendvisning under # frustrerende på Twitter, du har affødt en række negative online anmeldelser , og BAM – det rammer dig . Du kan have oprettet en vare eller tjenesteydelse forbrugerne kærlighed, men dine kunder hader dig.

68 % af forbrugerne er enige om , at shopping i dag er mindre om mærker eller produkter selv, og mere om, hvad de føler og har brug for ( About.com og Latitude ) . Brands på spring til at stå sin prøve tid er fokuseret på at etablere autentiske , langsigtede relationer med kunder, og i en alder af den tilsluttede forbruger, der betyder, at brugernes erfaringer som enkle, relevante og social som muligt. Her er 4 grunde til, at dine kunder kan hade dig , og hvad du kan gøre for at gøre dem falde i kærlighed hele igen.
“Jeg kan aldrig huske min adgangskode til dette site! ”

69 % af forbrugerne indrømmer at have glemt en adgangskode , fordi det var for lang eller kompleks ( Ponemon Institute) . Tvinger forbrugerne til at skabe “sikre” passwords med mindst to numre og ét specialtegn er sikker på at resultere i fremtidig login frustration , og tilføje sikkerhedsmæssige spørgsmål om livretter og først bedste venner til mix fører til login og registrering opgiver .

Løsning: Giv brugerne en hurtigere og mere bekvem måde at autentificere deres identitet , og kun kræve de nødvendige oplysninger til at skabe mere relevante og rettidige brugeroplevelser . Hvis du ejer flere web- egenskaber , gennemføre single sign on at give brugerne mulighed for at logge på flere brugerkonti under et enkelt brugernavn og password eller sociale identitet .

“Er du der, brand? Det er mig, din kunde. ”

Som forbrugere giver mere tid , penge og oplysninger om dit websted eller app, de føler sig mere og mere forbundet til dit brand. Faktisk 79 % af forbrugerne er enige om , at deres relationer med mærker er mere personligt end nogensinde før ( About.com og Latitude ) . Undlade at lagre og på forhånd udfylde brugeres betalingsoplysninger eller skræddersy produkt montrer til deres køb historier eller sociale interesser, er eksempler på sikre måder at skade forbruger relationer.

Løsning: Invester i en sikker , centraliseret database, der giver dig en komplet , nøjagtig, real -time visning af kunder ved at indsamle og aggregere tværkanaler forbrugerdata . Implementere en løsning, der giver dig mulighed for at hælde disse indsigter i tredjeparts marketing løsninger til at oprette relevante , rettidige og personlige brugeroplevelser på tværs af marketingkampagner.
” Hvis bare jeg kunne se, hvad mine venner tror! ”

Fremkomsten af ​​sociale netværk har lagt mere vægt på peer mening og interaktion end nogensinde før , så meget, at 81% af folk sige, at indlæg af venner på sociale medier indflydelse på deres købsbeslutninger (Forbes ) . At awesome rejseblog ? De ønsker at diskutere det med deres familier. Disse søde sko ? De ønsker deres venners meninger . Brands, der går glip af båden på at give forbrugerne en måde at forbinde og dele meninger omkring deres produkter eller tjenesteydelser afkald værdifuld bruger engagement og konverteringer.

Løsning: Gør dit websted eller app et forum for forbrugernes engagement . Give de besøgende mulighed for at dele deres favorit indhold eller emner med deres foretrukne sociale netværk, og tilbyder flere muligheder for brugerne at give værdifuld feedback. Fremme dette niveau af social tilslutningsmuligheder underbygge forbrugernes tillid og køb hensigt.

“Jeg tror jeg bliver nødt til at vente, indtil jeg kommer hjem , så jeg kan bruge min computer. ”

Over 20 % af forbrugerne i alderen 18-49 besøge hjemmesider fra 4 forskellige enheder hver uge ( Experian 2013 Digital Marketer -rapporten) , og de forventer at have den samme funktionalitet og kapacitet, mobile enheder , som de gør på computeren. Udvikling af en mobil strategi er ved at blive afgørende for at erhverve kunder og konsekvent engagere dem med de rigtige budskaber på de rette tidspunkter .

Løsning: Gennemføre lydhør design for at optimere dine web egenskaber for skærmstørrelse og opløsning. Sørg selv dine mere involveret websted handlinger, f.eks registrere, kommentere og indkøb , er fuldt funktionelle og let kan udfyldes på mindre skærme via mobile – venlige løsninger.

Skabe mere sociale, relevante og strømlinede brugeroplevelser er nøglen til oprettelse værdifulde forbruger relationer , der blomstrer i gentagne konverteringer og levetid kundeværdi . Brands , hvis kunderne ikke føler kærlighed vil snart gå videre til grønnere , mere forbundne græsgange.