Anmeldelse af Sony MDR-1R Høretelefoner

PROFESSIONELLE

• Meget let på hovedet og bliver på plads godt. De er også udstyret med en bæretaske og fold ned, så de er meget transportabel.
• Lyden er utroligt godt afbalanceret med mærkbare forskelle mellem frekvenser.
• De har et flot design , der skal matche alle dine smarte gadgets.

CONS

• Du skal bruge en større vinter hat til at sætte over dem.
• In-line fjernbetjening vil kun arbejde med Apple-enheder .
• De, der elsker bas overkill måske være en smule skuffet.

FØRSTE INDTRYK

Sony MDR- 1R Video Preview

I dag er forfærdelig . Uden for der er ikke noget , men regn og tåge , og mens det er rart og lunt i vores kontor det ser ud som vi vil snart have noget koldt at kæmpe med derude så godt , når du lukker tid kommer. Ja, der er noget for mig derude, og jeg kan mærke det iskolde fingre af vinteren langsomt krybende op på mig, at rode mig til mit skrivebord og belaying ethvert håb om at nyde noget efterårsfarver om sæsonen. Der er ikke engang nogen nice knivskarpe blade til at køre igennem som regnen har slået dem i til en ubehagelig slam . Mine tæer er for koldt.

Så med det fast i tankerne jeg hentede den nye Sony MDR- 1R hovedtelefoner, der havde for nylig landede på mit skrivebord håber, at jeg kan finde nogle trøst i deres varme , behageligt greb.

Efter at have været en bruger af mange sæt af Sony hovedtelefoner og øretelefoner i årenes løb (jeg er temmelig sikker på , at min første nogensinde sæt hovedtelefoner var Sony dem, men min hukommelse er så dårlig, at jeg kunne have forestillet mig, at ) jeg altid har set dem som værende på lige fod med Sennheiser og havde en lignende lyd. Faktisk det sæt , jeg bruger i øjeblikket på min elektriske trommesæt er Sony MDR- somethingorother dem og mens de er rart og comfy, på grund af de meget squishy skumpuder , deres lyd er ikke meget over gennemsnittet. Jeg forestiller mig , at mine holdninger til hovedtelefoner, der rampe op for bassen på bekostning af de andre frekvenser ikke hjalp meget enten fordi Sony sæt jeg har brugt i fortiden ofte har været plaget på denne måde i min ydmyge mening.

Og med en blid tryk på play-knappen Sony blæse mine opfattelser ud af det iskolde vand .

DESIGN

Der er i øjeblikket rigtig mange sæt hovedtelefoner derude , Monster Beats og Denon AH – D400S for eksempel, hvor mantraet synes at være “større er bedre” . Bigger bas , større kopper , større lyd , større emballage. Nu mens Sony gør emballere disse hovedtelefoner i en temmelig stor kasse , de heldigvis ikke udvide dette til disse særlige hovedtelefoner.

Selvfølgelig fordi de er lige op øre indkapsler hovedtelefoner , de vil have en lille smule løs vægt til dem, men det er fantastisk, at Sony har klart udtænkt måder at minimere hovedparten mens du er på tegnebrættet. MDR- 1R hovedtelefoner er lette , men bevare en følelse af sejhed med led lavet af – hvad jeg tror alligevel – plast, men farvet for at virke metal og en komfortabel polstret hovedbøjle . Den tungeste ting om dem synes at være de telefoner selv, og det er godt , da kopperne er her magien sker.

Puderne på kopperne , ligesom pandebåndet , er polstret med hvad jeg formoder er imiteret læder i stedet for den ægte vare. Jeg klager ikke over dette, som jeg kan lide køer så ikke noget imod, hvis de ønskede at skåne et par og medmindre du giver dem en stærk sniffe jeg tvivler på nogen ville lægge mærke til ved første øjekast. Disse puder gør hovedtelefonerne føler meget komfortabel når du pop dem over dine ører, og de ​​helt sikkert føle, at de vil forblive at være så efter mange timers lytteglæde.

Sony MDR- 1R hovedtelefoner er bundlet med to aftagelige kabler med det ene er designet til mobiltelefoner, takket være den ekstra bånd på stik, og den anden for mere konventionelle musikafspillere. Virkelig det er ganske godt for dem til at gøre dette, da der har været et par sæt hovedtelefoner udgivet af sene , som ikke har nok bands på stikket til at arbejde med mobiltelefoner – som er en smule fjollet betragtning af hvor mange mennesker bruger deres telefoner som vigtigste kilde til deres musik i vores moderne tidsalder. Den eneste ulempe jeg kan se her er , ligesom alt med et aftageligt kabel , er der altid den slanke chance for, at nogen eller noget kan hænge fast på kablet , og træk den ud af hovedtelefonerne og skille de musik fra dine ører. Dette er naturligvis ikke det største problem i verden selv .

Desuden , samt at sikre, at musikken afspilles fra en mobiltelefon dette en af ​​de to medfølgende kabler vil give dig adgang til en in- line fjernbetjening til styring af musikafspilning og en mikrofon til at besvare opkald . Det forekommer kun at være forenelig med Apple-enheder dog desværre som det er, hvad kassen siger, og det synes ikke at spørge nogen resultater på min Nokia. 1, 2, 3 … BOO HISS ! *

Mens hovedtelefonerne selv er lavet af plastic , de føler robust og give indtryk af, at de vil tage en smule af straf , før du tager . Jeg vil ikke råde at sætte dette på prøve ved at starte dem på tværs af lokalet af noget selv … naturligvis . De bevægelige led , der forbinder kopperne til hovedbøjlen , som har den nice tilsat touch af at være tavs ved den måde, føler robust og så længe du ikke vride dem særligt hårdt , hvis de ikke forårsage nogen bekymringer om brækker .

Det overordnede design af hovedtelefonerne er moderne og elegant uden bulkiness nogle nyere tilbud fra fremtrædende hovedtelefon producenter. Virkelig det går at vise, at du ikke behøver at indeholde en masse af bulk eller klæbrige mønstre for at se iøjnefaldende og fed. Personligt Jeg elsker designet af MDR- 1R hovedtelefoner , da de passer fint med mine andre gadgets, og mens jeg er ikke stor på cruising ned ad gaden iført hovedtelefoner jeg føler, at jeg ganske lykkeligt kunne gøre det med disse.

Der er nice kurver og den sorte og rødgods farver, som udgør hovedparten af hovedtelefonerne er smukt præget med skud af rød. Selv bæretaske forsynet med hovedtelefoner ser meget anstændigt og er en passende bolig til disse hovedtelefoner . Hvis der er én ting, Sony gør godt, og meget vel faktisk , det crafting fantastiske søger produkter, der ser påfaldende på hovedet (i dette tilfælde ) og i hjemmet.

* Undskyld til side , men ville det ikke være god fornuft for producenterne at indse, at der er andre populære mærker af mobiltelefoner derude? Jeg mener at iPhone er dejlige og alt , men hvad med Samsung Galaxy G3 etc? I betragtning af den ” GS3 ‘ out- solgte iPhone 4S i år, sikkert de går glip af nogle markedsandele her ?

LYD

Indtil nu Shure har været min gå til fyrene for en afbalanceret og lyd i høj kvalitet , hovedsagelig som jeg har brugt deres hovedtelefoner for år nu og har altid været tilfreds med deres kvalitet, men jeg måske nødt til at genoverveje dette efter at have lyttet til MDR -1R hovedtelefoner. Sorry Shure , ingen hårde følelser.

Sony MDR- 1R hovedtelefoner har ‘ Liquid Crystal Polymer Film ‘ membraner , der går på emballagen mindste tilbyde op den krævede stift og interne tab (hvad det så er ) for en lyd, som er afbalanceret og meget præcis i “mid -high rækkevidde lydgengivelse . ” De har også en HD driver enhed for virkelig at få mest muligt ud af hvad valg hits du har pumpe gennem hovedtelefonerne og til dine ører. Disse to komponenter koblet sammen er , hvad der gør disse hovedtelefoner så dejligt klingende .

Overvejer jeg at bruge min telefon til demo disse hovedtelefoner – takket være min gamle Zen Vision: M går vejen for min imaginære guldfisk nylig og ikke har andre aktører inden for rækkevidde – jeg var udelukkede over ved deres lydkvalitet og lydstyrke. Så meget faktisk, at jeg tog dem endda hjem for at afprøve på min elektriske trommesæt , så jeg virkelig kunne sætte dem gennem deres hastigheder .

Når det bruges med min telefon, der lyder temmelig anstændigt , når man spiller MP3-filer , men ikke så god som en egentlig spiller , fandt jeg , at der er en utrolig mængde af detaljer at lyden med realistisk bas og stor respons fra de højere frekvenser . Bækkenerne lød skarp og guitarerne var nice og fyldigt med den passende mængde stortromme spark (bare for at tydeliggøre , jeg kan lide , at der er bas til stede i min lyd men ikke til de kunstige og overvældende niveauer, som mange hovedtelefoner synes at være aktuelt at vedtage ) og gjort mest muligt af den forfærdelige shouty musik, jeg var sprængning gennem højttalerne .

På min elektrisk trommesæt – et Alesis DM5Pro som har et studie -niveau behandling hjerne og et output kraftig nok til at blive brugt live på scenen gennem et PA eller i et pladestudie – svar fra hovedtelefonerne var endnu bedre. Igen frekvensgangen var velafbalanceret og den detaljeringsgrad , som hovedtelefonerne fik tværs var dejligt at høre og forstærkede min behagelige lytteoplevelse , når du bruger dem med min telefon . Sammenlignet med de eksisterende hovedtelefoner fra Sony , som jeg bruger på min kit forskellen var næsten overvældende , da jeg endelig kunne få en dejlig afbalanceret svar fra de forskellige Tom Snare , bas og bækken stemmer og den samlede lydkvalitet lød næsten som min akustiske stor dreng professionelt niveau trommesæt.

Før jeg går ud i den dybe ende i den skumle verden af ​​trommesæt snak vil jeg skære mig kort og opsummere lyden fra Sony MDR- 1R hovedtelefoner som værende præcis og velafbalanceret , som flåter alle de rigtige bokse med mine ører . Mens de fleste mennesker vil naturligvis bare ønsker at bruge disse hovedtelefoner på en dag til dag basis eller mens pendling Jeg tror, ​​de ville stå op meget godt mod studiet standarder for Shure og Sennheiser så kunne være af interesse for musikere som reference- hovedtelefoner.

Hvis nogen er på alle interesserede var jeg lytter til:

KONKLUSION

Jeg ved, jeg har sværmet disse hovedtelefoner i min anmeldelse og har ikke rigtig rejst nogen negative punkter . Selvom dette ikke er som mig overhovedet Jeg er virkelig kæmper for at finde fejl med de andre end min egen personlige modvilje MDR- 1R hovedtelefoner til at bruge hovedtelefoner på en regelmæssig basis på grund af deres størrelse ( selv da disse hovedtelefoner er ikke specielt store i grand ordningen af ​​ting ) .

De har præcis lydgengivelse og tilbyde den slags balance, der gør dem ideelle som reference- hovedtelefoner eller dem blot at bruge dagligt for at få mest muligt ud af din musik og sørg for at du nyder hvert sidste sekund .