Ricciardo diskvalificeret

Efter at have afsluttet en fantastisk andenplads på sin debut for Red Bull. Daniel Ricciardo er blevet diskvalificeret fra det australske Grand Prix , efter at hans bil havde overtrådt artikel 5.1.4 i Formel 1 Tekniske forskrifter , hvori det hedder , at » Fuel massestrøm ikke må overstige 100 kg / h «.

Det er fem timer efter ternede flag blev vinket , men det blev konstateret, at den australske RB10 havde » konsekvent overskredet det maksimale brændstof flow på 100 kg per time .

FIA Race Director Charlie Whiting udtalte tidligere på ugen , at governingbody ville slå hårdt ned på hold over grænsen. Dette er, hvad han sagde : . “. Alle biler vil blive udstyret med en FIA homologerede brændstof flowsensor Det vil ikke begrænse strømmen , vil det bare overvåge strømmen 100 kilo i timen er det maksimale , og jeg er sikker på de fleste gange de vil være ganske tæt på , at når de kan være. det andet element er den mængde brændstof biler bruger under løbet , hvilket er 100 kilo fra , når lyset går ud i starten af løbet til, når de krydser målstregen i slutningen af ​​løbet. de 100 kilo er et maksimum , så hvis de gå over de overskrider grænsen, og der er ingen tolerance. ”

Efter sådan en lovende start på sin Red Bull karriere har Aussie havde sin andenplads taget væk fra ham. Den nye kapløb resultatet er nu nedenfor.