Kimi: Vi kan ikke være tilfredse

På trods af Maranello baserede team få en dobbelt point slut af med Fernando og Kimi i dagens australske Grand Prix, har Raikkonen sagt, at Ferrari ikke kan være tilfredse med resultatet.

Alonso sluttede fjerde i hans F14 T og over et halvt minut efter den sejrende Nico Rosberg. Raikkonen derefter krydsede linjen yderligere 20 sekunder senere, med Ferrari bil synes at kun den femte hurtigste bil i feltet bag Mercedes, Red Bull, Williams og McLaren.

Finnen fortalte Sky Sports F1: “Vi kan ikke være tilfredse med de holdninger, vi færdige i. I det mindste fik vi noget ud af løbet, men det har været en meget vanskelig uge Bilen føltes godt på nogle punkter, og derefter på nogle punkter. det var tricky. Den største ting er, at vi kørte vores løb og scorede nogle punkter, men vi får se.

Ud af de to førere, er Kimi kæmper mest. De vil ønske at udjævne disse problemer så hurtigt som muligt, så de kan begynde udfordrende for podier.