Kevin Magnussen: Podieplads er ligesom at vinde

Kevin Magnussen mener efterbehandling på det australske Grand Prix podiet på sin Formel 1 debut med McLaren er som en sejr for ham og holdet.

Rookie medvirkede i løbet af en hektisk løb , overleve en skumle øjeblik inden for sekunder af starten for at køre komfortabelt i top tre i hele og endda pres Red Bulls Daniel Ricciardo for sekund i det sidste stint .

Australske GP reaktion på Autosport live

Efter at være blevet den første danske chauffør til at stå på en grand prix podium , indrømmede Magnussen kunne han ikke have forudset en sådan start på sin F1 karriere – især da hans tredje sted fulgte en talerstol -fri 2013 for McLaren .

Det Woking holdet nu fører konstruktørernes mesterskab høflighed af Jenson Button efterbehandling ét sted tilbage i fjerde .

“Jeg kan bare ikke tro det,” Magnussen sagt. “Det er en ikke en sejr , men føles lidt som en sejr.

“Holdet kommer fra en vanskelig sæson, og de ​​virkelig ønskede at komme tilbage.

“De har arbejdet så hårdt i løbet af vinteren , der arbejder med en rookie , der ikke har fået nogen erfaring – det har været svært for sikker, men de har gjort et godt stykke arbejde og gjorde mig føler sig komfortable med alt .

“Jeg kunne ikke bede om mere. ”

Australske Grand Prix rapport

Magnussen sparet brændstof med blot et par omgange tilbage i et forsøg på at montere en endelig – lap angreb på Ricciardo , og selvom det blev ikke til noget den regerende Formel Renault 3.5 mester mener, at de nye regler har åbnet op for flere muligheder for teams og chauffører.

“Man kan gøre ting med motoren , du kan skubbe og derefter tilbage ud, så høste og gå igen, ” tilføjede han.

“Det gør det spændende udefra , fordi det skaber muligheder for overhaling , men det var ikke nok i dag , havde jeg ikke nok tempo til at komme forbi . “