Bottas sur på sig selv

Valtteri Bottas havde sin bedste finish af hans karriere i dag i Melbourne , men selv om han sluttede sjette og scorede flere point , så hvad Williams opnåede i hele 2013 Finn er stadig ‘ gal ‘ på sig selv efter at han ramte muren kommer ud af tur 10. . Dette er sandsynligvis kostede ham en jomfru podiet.

Efter at have en gearkasse ændring, der droppede ham til 15. på nettet , blev Bottas gør store fremskridt gennem feltet , men da han lukkede i på bagsiden af Ferrari Alonso , han gik bred og klippet væggen, hvilket resulterede i en punktering .

Den 24 -årige fortalte Sky Sports F1: “Jeg har ikke rigtig set det resultat at vide, hvor langt væk de [ podiet slagtesvin ] er, men ja jeg er helt gal på mig selv for den fejl , jeg er ikke glad for det , men jeg tror jeg bare nødt til at lære af det , og jeg er temmelig sikker på, jeg ikke kommer til at gøre den slags fejl igen. Bortset fra , at løbet var okay , og vi havde god fart . jeg prøvede bare komme og gøre op for min fejl , så godt jeg kunne, men vi er nødt til at se, hvor meget vi tabte , men jeg gjorde mit bedste . for det hold, vi nu har næsten dobbelt de punkter, vi havde sidste år , så de har gjort et godt stykke arbejde i løbet af vinteren , og det vil være en god sæson. jeg vil virkelig gerne takke alle på fabrikken og også på [ motorleverandører ] Mercedes. alle arbejder virkelig hårdt , og det er rart at se. ”

Bottas kørte et stort løb i dag og viste tempo og pålidelighed , at FW36 har . Han vil blive i håb om at fortsætte dette i hele sæsonen.