Australiens GP 2014

Den australske Grand Prix var et begivenhedsrigt og actionfyldte sæsonåbningen , med Rosberg tager byttet foran Daniel Ricciardo og Kevin Magnussen , der bliver den første danske driveren på podiet.

Der var forskellige pensioneringer overalt, ikke mindre end den regerende verdensmester , Sebastian Vettel og pole -sitter , Lewis Hamilton .

Der var ingen reaktion på Mercedes i Rosberg , da han fik går , men publikum var i stand til at juble for Daniel Ricciardo efter at han kørte en fantastisk race og sluttede hele løbet og fik en podieplacering ud af det. Magnussen også bedøvet mange mennesker i sit første løb , da han var i stand til at slå holdkammerat Jenson Button , som færdig frem og udfordring for anden men endte i tredje.

Williams havde en god og dårlig race, med Massa bliver taget ud af Caterham af Kamui Kobayashi ved det første hjørne af løbet. På den anden side , lykkedes Bottas at afslutte sjette , efter at have ramt muren kommer ud af sving 10 og få en punktering , og scorede flere point i ét løb så hvad det Grove baserede team opnåede hele sidste år.

Både Lotus ‘ gjort det længere end folk forventede, men i sidste ende, både biler stoppet ud på sporet, og der var der løb over . Ferrari Alonso var i stand til at afslutte femte , men hans holdkammerat Raikkonen har kæmpet med F14 T alle weekend og dette udøves i løbet, med Finn efterbehandling ottende .

Lewis Hamilton og regerende verdensmester Sebastian Vettel begge endte på pension efter problemer med deres biler.

Alt i alt var det en stor race og det har afsløret mere om, hvordan 2014 sæsonen kommer til at udforme sig . Det næste løb er i to uger for det malaysiske Grand Prix.