Mobning

Der er så mange der snakker om at vi skal komme mobning til livs og være forbilleder. Fucking LOL og til grin.

Bare herinde på facebook, har jeg lige observeret en hel tråd, med VOKSNE mennesker, der kun gik ud på at mobbe og hænge en anden person ud, med meget grimme og nedladende ord, som kraftigt blev støttet op omkring.

Bare tænd dit tv, eller log på nettet, og du hører folk i diverse programmer sidde og mobbe andre, tale ned om deres udseende, deres personlighed, deres tøjstil, væremåde. Ofte ser jeg, drama, grimme udtalelser, folk nedgøre hinanden, bagtaler hinanden osv.

Og alle disse personer, sidder samtidig og reklamere diverse steder omkring at stoppe mobning, lol, stop dig selv først, fordi du er sku da en af de værste mobbere ever!

Voksne skal hjælpe børn og lære dem at mobning er forkert. Men hvordan fanden kan de hjælpe, når de selv sidder dagligt og mobber og bagtaler, det kaldes bare for voksenmobning, og er et lige så stort problem.

Er bare så skide træt af folk og deresmøde at agere på i visse situationer. Nej jeg er IKKE perfekt, men jeg har fanme aldrig mobbet folk!
Jo engang i 6.klasse, og fuck jeg fortryder det den dag Idag.

At jeg som 11 årig ved at det er forkert at mobbe og drille og bagtale. LoL der gik det op for mig. Og havde en rigtig dårlig smag i munden som stadig forfølger mig den dag Idag.

Og at voksne mennesker stadig kan sidde fast og ikke har gennemgået den udvikling, eller føler det er forkert. Omg for en syg udvikling DK.

Det er sku noget andet med børn, de har ikke lært det, og skal først til at lære hvad der er rigtig og hvad der er forkert. Men voksne der mobber, haha, der findes sku ingen undskyldning, de burde have lært! Der må være en fejl i kysen et sted.

Jeg v
ar selv udsat for voksen mobning på mit pædagog seminarie. Mange af pigerne bagtalte mig, og var generelt bare rigtig falske og holdt mig udenfor. Jeg er ikke typen der røvslikker folk, så jeg og en anden veninde på seminariet, hyggede os. Der var dem og så var der os. Intet fællesskab. Det var sørgeligt.