De 10 mest uhøflige opførsler på en arbejdsplads

De fleste af os tager ikke for at være uhøflig på arbejdspladsen , men nogle gange linjen er tynde mellem yndig quirkiness og bare irriterende. Her er nogle adfærd for at undgå.

iStock_000004837564XSmall.jpg
Hvor mange gange har du ønsket et kontor kammerat ville gå væk – simpelthen på grund af deres uhøflige opførsel ? Kontoret er et lukket rum , der let racer foragt , når de rigtige ingredienser er til rådighed. Være det noget helt uskyldigt , en yndlingsærgrelse , eller en helt upassende handling , der er visse adfærdsmønstre, som ikke hører hjemme i kontoret. Du kan se dem hver dag , eller du kan være helt uvidende om det faktum, at du viser disse meget adfærd, harme eller irritere dine medmennesker medarbejdere.

Her er ti af de rudest adfærd , jeg har været vidne til på arbejdspladsen.

1. . gossiping

Sladder er aldrig en god kvalitet , uanset hvor du er. Men når du er på arbejdspladsen chancerne for ikke at kunne undslippe den smerte , du har forvoldt andre er en potentiel job -killer . Sladder har den ekstra bonus på muligvis forårsage dem du sladre om at skubbe sig fra arbejdspladsen. Du ønsker ikke at blive set på som den ene at have drevet medarbejdere væk – især af ledelsen . Når dette sker , risikerer du at miste dit job og ser smålig og usikker . Undgå at starte , fastholde , eller generelt at engagere sig i denne adfærd.

2 . At være en Slob

Forventer rengøringsservice er aldrig en mulighed. Du er en voksen , når du laver en rod , du rense det op . Dette bør være tilfældet fra den øverste medarbejder til bunden . Selv hvis din virksomhed har en ren op service, det er ikke deres opgave at være din personlige pige eller butler . Ryd op service er der for at rense kontoret – ikke din personlige papirkurv . Når du forlader dit rod for andre er det et slag i ansigtet på alle, der rent faktisk gider at rydde op bag selv. Må ikke respektløshed dine medmennesker medarbejdere (på alle niveauer), ved at antage du er over optagning papirkurven eller rydde op efter dig selv .

3 . Annoncerer dine sejre

Jeg har arbejdet med flere mennesker, der har gjort det kendt for alle omkring dem, når de løst et problem . Alt fra at råbe til at gøre deres egen specielle sejr dans. Dette får ikke kun irriterende , kan det tjene som en ubehagelig påmindelse om , når dine kollegaer er ikke så vellykket som dig . Har et minimum af respekt og holde dine sejrsdanse og festlige høje fives til dig selv.

4. . At være en snob

Kliker bør forblive i gymnasiet – og selv da de bør undgås . Når du er på arbejdspladsen, være en del af en klike gør to ting : Det adskiller teams og gør dem, der deltager udseende barnlig. Arbejdspladsen er allerede stressende nok – tilføjelse til , at stress ved at gøre andre føler sig som udstødte er mere skadelig end man kunne forvente.

5. . aggressiv maskinskrivning

Hvor mange mennesker har du arbejdet med der syntes at have bioniske fingre ? Det uophørlige TAP TAP TAP på tasterne til sidst bliver til lyden af ​​had . Hvis du er en af ​​dem, skinke -fingre typograf , gør dig selv ( og alle omkring dig ) en tjeneste og købe en tavs ( eller i det mindste mere støjsvage ) tastatur . Ikke blot vil holde fra irriterende dine kolleger , vil du ikke lyde som hvert tegn blev skrevet med raseri .

6. . At være en herlighed stjæler

Tager æren for andres arbejde eller ideer bør aldrig ske … men det gør. Vi er voksne , vi arbejder hårdt for at nå , hvad minimum af succes , vi kan, og en sejr på arbejdspladsen er en tiltrængt hak i bæltet. Når du stjæler de gevinster fra andre , er du ikke alene disrespecting dem , løber du en risiko for de magthavere være at finde ud og dreje at adfærdsmæssige tidevandet tilbage på dig . Selvom du ikke kan miste dit job første gang det sker … den anden eller tredje gang, kan du ikke være så heldig.

7. . misbruger tillid

Misbrug af rettigheder sker mere end du ville forestille sig. Jeg har været vidne til det første hånd – mennesker, der bruger firmabiler for ulovlig adfærd , der anvender frokost timer til måneskin, mobilisere assistenter til at gøre det beskidte arbejde (såsom vasketøj ), ikke arbejder når distancearbejde – listen bliver ved og ved. Her er de ting om privilegier – de kan nemt blive taget væk . Dette er ofte tilfældet, når disse rettigheder misbruges .

8. . Ildelugtende ligesom en gamle askebæger

Rygning i ikke-ryger områder kan synes som hoftestykke – ændring, når sammenlignet med andre fattige adfærd , men det fortjener at blive opført. Der er grunde til, at rygning debatten varede så længe – men i sidste ende , det kom ned på siden af ​​et godt helbred. Respekter dem omkring dig , der ikke ryger , og som måske har astma eller svær allergi . Og mens du er ved det … ikke at misbruge “røg break” privilegium. Du kan ikke kæde røg på arbejdet og få noget gjort . Begrænse disse pauser og gemme dine lunger.

9. . At være en smartphone junkie

Brug smartphones , når de ikke er hensigtsmæssigt , er ikke noget, du vil gøre til en vane. Dette er især tilfældet, når i møder . Det er nemt at se ud som du tager noter med din smartphone, men sandheden er, er du sandsynligvis opdatere din Facebook-status . Gør det rigtige og bare lade din smartphone ud af mødelokalet. Og hvis du har nogen i dit kontor for at drøfte et spørgsmål af betydning , ikke har hovedet begravet i din telefon eller tablet på samme tid .

10. . Bliver sent hele tiden

I nogle tilfælde er grund til opsigelse , men ofte er det bare den irriterende vane med at være et par minutter for sent til hvert møde , præsentation , eller samkørsel . Da jeg var i graduate skole , en direktør jeg arbejdede med havde en barsk holdning til skuespillere bliver sent. Hvis der var ti skuespillere på rollelisten og én var for fem minutter for sent , mente han, at fem minutter af hver skuespillere spildtid – så alle ville have at bo sent at gøre op for det savnede tid. I tilfælde af eksempel – vi ville afvikle opholder 50 minutter efter den normale afslutning generalprøven . Det er hårdt, men forståeligt. Når du er sent , du er ikke bare spilder din tid , men tidspunktet for enhver, der afhænger af dig på din arbejdsplads . Dette kunne betyde kollega kollegaer , kunder , chefer … nogen.

Vi bruger en masse tid på arbejdspladsen. Der er ingen grund til, at denne tid bør bruges vise nogen af ​​de anførte adfærd. Du ønsker at være en person , alle ønsker at arbejde med, ikke undgå. Hvis du kan stoppe op og overveje , hvordan din adfærd påvirker andre – bør du nemt undgå at gøre nogen af ​​disse fejl.

Hvad irriterende kollega adfærd gøre din liste?