10 tips til at overleve som chef

Tabes i en rolle ledelse er både en kompliment og byrde. Og det kan være en smule overvældende , også. Med forventninger kommer på dig fra toppen og bunden , er det svært at vide hvor man skal begynde. Her er 10 tips høstet fra kolleger og personlige erfaringer , som hver livsvigtige for at styre begge kampagner og personale.

1: Forstå forskellen mellem at være en leder og en leder (med lederskab som dit mål )

Lederskab er en handling af inspiration , mens ledelsen er en handling af kontrol. Din nye rolle kræver, at du være ansvarlig for projekter , personale, departementale mål og mere . Hver af disse er både afhængig og uafhængig af hinanden , så at finde forbindelsen mellem dem og arbejder på at vedligeholde dem bliver dit eget ansvar .

Førende i projekter betyder, at du altid er i front , tager tid til at investere alt, hvad du har i din opgave . Førende dine medarbejdere betyder at tage en aktiv interesse i , hvem de er som mennesker , lære deres behov og give dem de nødvendige værktøjer til at blive en succes. Af førende , vil du inspirere til en følelse af tillid og tillid ved dem under dig , og i sidste ende, vil tilskynde dem til at følge .

2: vurdere situationen

Du blev sat ind i rollen for en grund, og generelt , at årsagen er at løse et problem. Så … kommer til at kende problemet. Lær alle vinkler og afdække hver bit af information , og derefter konstruere et portræt af situationen. Medtag interviews med dine medarbejdere i din forskning . Dette viser at du værdsætter deres input og erfaringer . Det giver dig også kritiske oplysninger fra dem, der er på de forreste linjer. Sammenlign disse data med de rapporter, du har modtaget, og medtage den i dit problem portræt. Frem for alt , se tingene som de er. At vide, hvor du er, er det første skridt i at vide hvor de skal gå .

3 : Gennemgå mål

Kontrast den nyligt definerede problem (# 2) med dine erklærede mål . Disse er mål, du har fået af den øverste ledelse og indsamlede oplysninger fra andre kilder. En af mine kolleger sagde, at dette skridt er næsten lige så vigtig som situationsvurdering fordi målene repræsenterer kortet ud af den nuværende situation. Derudover dette trin kontrollerer, at de anførte mål er enten tilstrækkelige eller utilstrækkelige til at løse det aktuelle problem . Hvis det er det sidste, har du mulighed for at overstige forventningerne , og vise dem, der udnævnte dem, at de tog den rigtige beslutning .

4: søge en mentor

Skulle dette være højere på listen ? Sandsynligvis . Men i betragtning af din nye situation , praktiske tips forrang. Find nogen i en højere rolle , der har mere viden mere end dig, har erfaringen til at bevise det, og er villig til at give begge . Invester den nødvendige tid til at opbygge et forhold og bringe denne person spørgsmål, du kan ikke svare dig . Frem for alt lære fra din mentor fejltagelser . De, der ikke forstår historien, er dømt til at gentage det – så lære om denne person ledelsesmæssige fortid og de ​​hårde lektioner , han eller hun måtte lære .

5: Mentor andre

Fungere som en mentor for dine direkte rapporter og andre medlemmer af din faglige fællesskab. Optag dine succeser og fiaskoer , bruger dem som lektioner at formidle til andre. Dette får dig ind i en service tankegang , mens at du skal holde styr på , hvad der virker og hvad der ikke gør . Invester tid i andre, og du vil være at hjælpe dem og nyder dig selv så godt .

6: Træn dine tid ledelseskvalifikationer

Som leder , skal din tid ledelseskvalifikationer være fremragende . Alt afhænger af din evne til at balancere de opgaver, der er udpeget til dig dagligt, med både projektledelse og andre opgaver. Her er et råd , der har rislede ned og er blevet sat til god brug ” . Fodre ørne, ikke de kalkuner ” Det er nemt at køre fast i ting, der ikke betyder noget , og glemmer at fokusere på de opgaver, der kan gøre dig og dit team svæve.

7: Forbedring af kommunikationen

Kommunikation er en af ​​grundpillerne i succesfuld forretning, og hjørnestenen for en vellykket ledelse. Vær klar over statusopdateringer og forventninger til projekterne. Være tilsigtet med dine medarbejdere og tage en ægte interesse i hvad de har at sige, og hvad deres erfaringer har været. Bogen Afgørende Samtaler siger, at konflikten fra dårlig kommunikation er uden sammenligning den mest destruktive element i ethvert forhold. Men denne destruktive kraft let afhjælpes hvis hensigten at kommunikere er der.

8: Forstå det handler ikke om dig

Sande ledere forstår, at deres succes er afhængig af dem, de tjener . For dine medarbejdere , er det bydende nødvendigt , at du investere tid til at lære dem at kende , og ved at gøre det , lære, hvad de har brug for fra dig til at lykkes . Til dine projekter , er det vigtigt at investere den nødvendige tid i hver opgave både med delegation og personligt engagement , der sikrer, at målene nås. Med dine kunder , er det om at overskride deres forventninger ved at gøre hvad du gør en handling af service. Det handler ikke om din succes – det handler om alle og alt, hvad du tjener.

9: Gør et team fremtræden

Ønsker du at obligation med dit hold? Hæng ud med dem uden arbejde . Mens de personlige barrierer i den moderne arbejdsplads er ikke, hvad de plejede at være , er der stadig en naturlig ængstelse med at være ” hvem du er “, mens på jobbet . Uden arbejde, kan folk være sig selv. Vær sikker i disse hangouts , som du ikke sætte dig selv i nogen kompromitterende situationer. Husk, at du er en leder 100% af tiden, og det eksempel du har angivet , enten på arbejdspladsen eller ej, altid er overvåget.

10: Stol på dit holds evner

Detailstyring er ikke ledelse. Det er en aktiv kompensation for en manglende reel tillid. Når du har vurderet dine medarbejdere og udstyret dem til at være en succes, tage et skridt tilbage og vise dem, at du har tillid til dem. Lad dem svæve med deres nyfundne selvtillid og give dem en chance for at skinne. Ved at gøre dette, vil du være i stand til bedre at vurdere , der arbejder på dit hold , og hvem der ikke gør . Servering dine medarbejdere betyder at være ærlig over for dem . Og nogle gange, når det ikke er en god pasform , der betjener dem, betyder , at lade dem gå. Igen, husk at det handler ikke om dig , det handler om dem. Tillid til dem at opnå deres mål.

fremme succes

Tillykke med din nye rolle og held og lykke . Dette er din mulighed for at tage det næste store skridt i din karriere. I alt hvad du gør, være forsætlig og ægte. Ved at sikre , at dem omkring dig er en succes, vil du blive en succes .