10 ting du burde vide om Google

Mobile brugere har brug for information . De trives på det. Og at have øjeblikkelig adgang til de mest up-to- date information er , hvad der er mobil handler om. Hver platform tilbyder utallige middel til at give disse oplysninger. Google mener det har det fælles bedste platform for formidling af information. At platform? Google nu .

Google nu er en app, der hjælper med at bringe dig de oplysninger, du ønsker, når du har brug for det . Oplysninger kan være placering eller begivenhed baseret på. Men selvom Google nu har eksisteret i et stykke tid, de fleste brugere ikke helt få det. Hvis du er en af ​​de brugere (eller hvis du er lidt tåget om lige hvad Google nu kan gøre ) , så læs videre .
1: Android og IOS

Google nu er ikke kun for Android. Du kan finde denne app på både Google Play Store og iPhone App Store. Mange iPhone-brugere kan faktisk finde Google nu bedre Siri . Det er rigtigt: Hvis du er på hegnet om , hvorvidt Siri er den rigtige mobil assistent for dig, giver Google nu en chance og se om det ikke vinde dig over .
2: Alle i kortene

Google nu giver information via kort. Et kort er en lille blok af oplysninger vedrørende én kategori. For eksempel, vil du have et kort til din lokale vejr , et kort til dit foretrukne sportshold (r) , kort til lokale arrangementer , og så videre. Hver type kort vil indeholde forskellige oplysninger og endda i nogle tilfælde , klikbare links . Nogle gange kan en kort vil åbne en hjemmeside , andre gange et link vil åbne op for relaterede kort ( og nogle gange de relaterede kort, når der klikkes , vil endelig åbner en webside) . Google nu lever og dør af disse kort.
3: Baggrund kontrol

Google nu har alle sine data indsamling i baggrunden. Ja, det kan sætte en lille hit på batteriets levetid – men ikke mere så end ethvert andet program , der opdaterer data i baggrunden. Hvis du er bekymret mere om batteriets levetid , end du er bekvemmelighed Google nu tilføjer til den mobile oplevelse, skal du deaktivere funktionen og manuelt samle dine oplysninger . Hvis du er tilfreds med din enhed batteri levetid (selv med baggrundsdata om ) , nyd Google nu .
4: Prøver at bygge videre på

I første omgang vil Google nu ikke megen information at dele med dig . Når du først starte det , bør du kigge gennem prøven kortene. Hvis du ser en du kan lide , kan du altid konfigurere den til at passe til dine behov .
5: Data fra stemmen

Meget af Google nu er relevant data stammer fra søgninger via Voice Search. Jo mere du bruger Voice Search , mere relevant at Google nu data vil blive. Det kan synes indlysende, da jo mere du bruger Google nu ( periode ) , jo mere vil det har at tilbyde. Men ved at gøre brug af Voice Search , du fremskynde processen med Google læring nu præcis, hvordan at forfine oplysninger til dine behov.
6: Data fra placering

Google nu også vil trække data fra din placering . Hvis du er paranoid om dit privatliv, kan du være mindre villige til at oprette placering tjenester . Men hvis du ikke er så bekymret for at have dit privatliv invaderet , kan du konfigurere din enhed for at aktivere Placering og Google Search | Vis seneste søgninger indefra Privatindstillinger ( Android ) . Indefra Google nu indstillinger inde i Konti og Privacy afsnittet aktivere Weboversigt og personlige resultater . , Tryk på Google Location Settings på den samme skærm , og sørg for placering er aktiveret.
7: hjem og arbejdet,

For at gøre Google nu mere intuitiv (især når det kommer til at give dig trafik information til og fra arbejde ) , skal du konfigurere to placeringer : hjem og arbejde. Fra i Google nu tilpasning vindue ( trykke på ikonet Magic Wand ) , skal du trykke Places. På denne skærm skal du se både hjem og arbejde. Tryk på Hjem indrejse og indtaste adressen på dit hjem. Gem som og derefter trykke på posten Arbejde og indtaste adressen på arbejde . Når du har gjort det, kan Google nu gøre et bedre stykke arbejde med at holde dig ajour med drev tider og trafik spørgsmål til din pendler.
8: swiping cards

Når du har læst et kort, kan du knalde den til højre for at skjule det. Bare fordi et kort ikke er synlig på skærmen , betyder ikke, du har mistet den for evigt . For eksempel: Du læser dit vejr kort og knalde det ret til at skjule det. Når du ændrer din placering , vil denne vejret kort vende tilbage. Det er Google nu at holde dig informeret . Hvis du ved et uheld knalde væk et kort, kan du altid fortryde denne handling med det samme. Når du knalde væk et kort, vil et lille overlay der spørger, om du ønsker at fortryde den handling , eller hvis du er færdig nu . Tryk på Fortryd for at bringe kortet tilbage eller gøres nu for at fortsætte.
9 : Steder til kalenderbegivenheder

Når du opretter en begivenhed i din Google- kalender , skal du sørge for at tilføje et sted . Google nu vil så fortælle dig, når du har brug for at forlade din aktuelle placering at ankomme til tiden – en stor hjælp for dem, der konstant er på farten. Disse placeringer kan føjes til Google Kalender begivenheder fra enten den mobile kalender (en, der er integreret med din Google-konto ) eller fra Google Kalender webapplikationen . Uanset hvad, vil disse oplysninger synkroniseres med Google nu .
10 : Løbende forbedringer

Som du bruger Google nu , vil det fortsat bedre forfine sig til dig. Du tror måske , ved første brug , at Google nu er ikke meget hjælp . Som du fortsætter med din Google nu forhold, bør du bemærke en markant forbedring med hensyn til relevansen og hyppigheden af ​​de kort, det viser dig . Google nu gør et fantastisk stykke arbejde finjustere sig til at passe til dine behov .
En lille hjælp

Vi er alle på udkig efter midler til at gøre vore dage mere produktiv og effektiv. Google nu kan hjælpe med begge , selv om det kun i nogle små måde . Giv Google nu en chance og se om du ikke kan finde dig selv at stole på denne handy app mere og mere for at få dig igennem dagen.