10 teknologi produkter der tilhører walking dead

Deathless , langsomme , men ubønhørlige , The Walking Dead er blandt os i form af skræmmende , i opløsning tech bits , der nægter at dø. Her er 10, som har brug for dobbelt -tap .

Den zombie horde er næsten nået den kritiske masse . Andre end ikke nomming min grå materie , det eneste, jeg vil stille, er, at de tager bestemte teknologier tilbage til graven med dem. Der er nogle tech produkter og tjenester derude, der simpelthen nægter at dø ! Hvorfor ? Fordi nogle brugere og virksomheder er bange for at give dem op !

Nå, jeg er her for at sige, det er tid til at lade disse stykker af teknologi slentrer ud i solnedgangen med walking døde. Hvilke teknologier? Jeg har ti af dem … her er de.
1. . Windows XP

Død af Windows XP vil betyde en masse virksomheder er nødt til at gøre en stor valg : som platform til at migrere til ? Helt ærligt , er det tid til XP til at gå væk. Det har været omkring så mange år som ” Fredag ​​den 13. ” franchisen har poster. Og ligesom Jason Vorhees har Windows XP haft sin tid og skal begraves . Det største problem med død XP er den massive mængde af hardware, der vil gå med det. Denne hardware kan være re -Hensigt (med Linux) eller genanvendes. Det bør ikke blot smidt i affaldscontaineren for at finde sin vej til lossepladser. Det er en spøgelseshistorie , der vil komme tilbage for at hjemsøge os.
2 . AOL

Jeg kan ikke fortælle dig hvor mange gange jeg har haft til at fejlfinde et problem på en klient maskine , blot for at finde ud af de stadig bruge AOL. Kan du forestille dig min rædsel , når jeg ser det her? Hvorfor ? Hvorfor ? Hvorfor ? ! AOL burde være døde en tragisk død for længe siden. Og hvad værre er, nogle af disse klienter bruger AOL for deres forretning kommunikation . For kærlighed til Clive Barker , Gmail er gratis og betragtes som langt mere respektabel end AOL. Lad bag Grand Guignol staffage af AOL og leve !
3 . Blackberry

Denne ene er en hård en . Enhver, der rejser ofte vil fortælle dig, hvor desperat de klamrer sig til deres Blackberry. Det er billigere at rejse med. Men sandheden af sagen er , at teknologien er så dateret som Full Moon videoer. Støtte Blackberry kan være et mareridt , og de fleste administratorer vil hellere brugere gøre flytningen til Android eller IOS .
4. . Dot matrix printere

Seriøst … de stadig eksisterer. Jeg er temmelig sikker på Mary Wollstonecraft Shelly brugt dot matrix printere til at udskrive den første udgave af Frankenstein . Hvorfor er de stadig rundt? Er det fordi nogle grav – røver selskabet stadig har tonsvis af papir til enhederne og ikke ønsker at skille sig af med at profit? Disse printere skal være døde år siden . Lad dem gå … tak.
5. . Fax-maskiner

Det er de ting, der kørte maskiner af tortur under Marquis de Sade æra. De lugter af mimeographs og modemer . Teknologi er kommet så langt – til det punkt, hvor vi rent faktisk kan underskrive dokumenter og sende dem med større pålidelighed og sikkerhed end faxen tillader. Selvom der er masser derude, der vil hævde, at faxen er for langt indgroet i verden af ​​erhvervslivet til at gå væk , har evnen til at underskrive og sende PDF-filer tydeligt gjort faxen et spøgelse i maskinen.
6. . Internet Explorer -only hjemmesider

Hvorfor er der stadig dem derude kodning hjemmesider til kun fungerer med Internet Explorer? Disse seværdigheder er zombier i verden af ​​erhvervslivet – langsomme , nægter at opgive deres snæversynet rækkevidde , og forårsager ingen ende af frustration og rædsel for dem, der er nødt til at interagere med dem . Virksomhederne er nødt til at komme til livs med det faktum, at IE ikke er mastodonten det var engang. Udviklere har brug for at skabe pladser til hver browser – herunder mobile browsere .
7. . Internet Explorer

Microsoft -browseren er ridning på frakkeskøderne af det tidligere herlighed . Nu ? Det er usikkert , upålidelige , og da buggy som en rådnende lig. Med så mange andre , overlegen , browsere til rådighed , alle på planeten brug for at stå op på ansigtet af død, der er IE , og hold op Chrome kors og mirakelkur af Firefox og tilbage, at sub-par browser tilbage til krypten .
8. . personsøgere

Hallo? Den originale version af “The Evil Dead ” kaldet og ønsker sin teknologi tilbage. Personsøgere var cool i 80’erne. Personsøgere var nødvendige i 90’erne. Nu ? Personsøgere er simpelthen et levn for industrier , der simpelthen ikke ønsker at anerkende den stadigt skiftende omfang af teknologi. Ja, det ville betyde, at afsætte en investering foretaget årtier siden, men det er tid til at gøre brug af smartphones og opgive personsøgere (aka ” beepers “).
9. . VHS

Der er en ” found footage ” horror film kaldet V / H / S . Hvis du kan komme ud over den fundne optagelser format ( og brutaliteten af filmen ), er det ikke så slemt. Der var også en lille titel kaldet ” The Ring “, som forudsagt af din død inden for syv dage at se en video på VHS. Denne forudsætning ville ikke være muligt i dag , fordi de kun folk med VHS er nærbutikker og virksomheder holder på old-school overvågning tech. VHS er død og begravet . Lad det gå .
10. . DSL

Opkoblingshastigheder fortsætter med at skyde gennem taget … i hvert fald med nogle former for teknologi. DSL ? Ikke så meget . Hvis vi var tilbage i 90’erne, ville de hastigheder og pålideligheden af ​​DSL være utænkelig. Nu ? Sammenligning af hastigheder på DSL og kabel er som at sammenligne den ganghastighed af zombier fra “Night of the Living Dead ” og ” 28 Days Later “. Der er ingen sammenligning ! Periode . Oven i langsom hastighed , den anvendte teknologi til at levere DSL er så gammel og uhyggelig som Vincent Price i “The Afskyelige Doctor Phibes “.

Der er så mange tech produkter , der bør være i graven , men uanset årsagen, folk holder på deres tech ligesom deres liv afhang af det. Jeg siger, det er tid til at lade dyret fri og omfavne lyset af evolution og overlegen teknologi. Nogen nægter at opgradere er intet mere end kød for walking døde.