10 strategier du bør følge når du lancere nye apps

De fleste it-chefer har en god forståelse af, hvordan apps gennemføres og anvendes i deres selskab. Men mange kæmper med måder at aktivere det fulde omfang af produktivitet fordele, især når det kommer til at styre massive indstrømning af apps. Nedenfor er de ti must-have strategier for din checkliste før lanceringen apps til virksomheden.
1. . app sikkerhed

App sikkerhed omfatter de foranstaltninger, der træffes pre-launch og i hele ansøgningen livscyklus at stramme sikkerheden og forhindre hikke i politik en app. Fejl og mangler i design, udvikling , implementering , opgradering eller vedligeholdelse af applikationen kommet som et resultat af fejlbehæftede sikkerhedspolitikker.

2 . Kryptering

Desuden behøver at vælge apps med avanceret kryptering , ligesom vi ser med pc’er. It-behov fuld kontrol over, hvordan og hvor medarbejderne bruger den app for at sikre virksomhedens netværk sikkerhed .

3 . overholdelse

Er nødvendig Overholdelse vigtige lovgivningsinitiativer for at hjælpe med at holde oplysninger deles via app sikker.

4. . Device kompatibilitet

Med en lang række enheder , inklusive diverse operativsystemer og formfaktorer – indtastning virksomhedsnetværk , applikationer , der er kompatible på tværs af flere platforme er ideelle . Dens betydning kredser rundt omkring på nettet af BYOD og virksomhedsejede enheder. For eksempel, hvis en medarbejder er udstedt et selskab ejet smartphone , men ønsker at bruge en personlig tablet et andet operativsystem derudover skal alle mobile apps giver mulighed for cross -device kompatibilitet og funktionalitet. I dag er de fleste enterprise apps tilgængelige på tværs af operativsystemer, og kompatibilitet er korreleret med medarbejdernes produktivitet.

5. . Forbruger -lignende oplevelse

Consumerization af it er her – går! Investering i apps med en forbruger -lignende brugeroplevelse giver en række fordele, herunder en lettere overgang , mindre tid og investeringer brugt på uddannelse , og naturlig tilskyndelse til højere adoption satser.

6. . Test – drev

For IT, en test -drive sigende til succesraten for nye apps . Implementer potentielle apps til en udvalgt gruppe af medarbejdere og følge op ved at arbejde ud eventuelle forhindringer , før hele personalet er involveret.
7. . integration

En app evne til at integrere med værktøjer medarbejderne har brug for i hele livscyklussen af deres virksomhed indhold er afgørende , hvilket kan omfatte evner ikke blot at levere det indhold, men at manipulere det og dele det .

8. . sociale kompetencer

Derudover sociale netværk som Twitter og Facebook er stadig mere fremtrædende professionelle værktøjer (tror HR eller marketing) . Når det kommer til at vælge en app , nogle har solide evner indbygget i for integration. Eliminerer behovet for at utrætteligt skift mellem business apps giver en gunstig produktivitet afkast .

9. . Evne til at arbejde offline

Arbejde offline er en evne nylig få vækst og opmærksomhed. Mobilitet lover real -time adgang til indhold on-the- go, og apps er nødt til at afspejle dette. Fly, tog eller bil – frakoble er en typisk del af arbejdet flow, og offline adgang til apps er afgørende muliggør konstant work-flow .

10. . Måling og sporing

Ved at implementere en check- liste for hver mobil app, kan virksomhederne spare tid, penge og hovedpine. Men når apps er på virksomhedens netværk , jobbet ikke ende . Disse apps skal løbende måles og spores for at være sikker på de leverer løbende ydelser til virksomheden. Som processer og initiativer ændres, skal teknologien også udvikle sig , og en effektiv virksomhed mobil app strategi er nøglen til at være på forkant af kurven.