10 måder at skrive dit navn på

Den vigtigste tid du tilmelde dit navn er formentlig , når du optager din aftale til en kontrakt. Dette er en proces med en lang tradition og indtil for nylig , lidt om det ændret. I århundreder den eneste forbedring var udviklingen af ​​bedre penne. Men nu har teknologien tilføjet en række rynker.

Jeg accepterer og jeg accepterer knapper kuld på internettet , sammen med vilkår og betingelser links, der tager dig til knap mærkbar småt. Hvis du rent faktisk har læst disse kontrakter , kan du spekulerer over nogle af de betingelser : “Er det lovligt? ” og “Kan de virkelig gøre det?” Tja, det afhænger af. Teknologi er tricky, og så er loven. Underskriver dit navn bliver for hurtigt og nemt ? Du være dommer.

Bemærk : Jeg er ikke en advokat ! Jeg har gjort mit bedste for at forske i disse spørgsmål, men det er ingen erstatning for at konsultere en advokat.
1: Underskrivelse med en pen og fax

Disse dage, den traditionelle måde at underskrive en kontrakt er at printe den ud, underskrive den med en pen , og fax den tilbage til ophavsmanden – ligetil og retsgyldig . Det kræver dog , adgang til en faxmaskine eller program.
2: Underskrivelse med en pen , scanning og e-mail som en billedfil

Kun lidt anderledes er afhængige af e-mail i stedet for fax til at returnere kontrakten. For at forhindre let ændring af den underskrevne kontrakt , skal det vendes til en billedfil (PDF, JPEG, osv.), før du sender .
3: Underskrivelse med et gummistempel , eller et billede af din signatur

Hvis en person ikke kan skrive en signatur – eller har for mange underskrifter til at skrive, ligesom en corporate CEO – et billede af signaturen kan bruges i stedet , forudsat at det er “tidligere autoriseret” og underskriveren havde den hensigt at underskrive. Bevis for underskriverens hensigt bliver stadigt vigtigere, metoder ændres.
4: Underskrivelse med en signatur pad eller håndholdt enhed

Helt ærligt, “signatur pad” er misvisende . Det er næste umuligt at duplikere din skriftlige underskrift , fordi a) pennen er afstumpet end en kuglepen , b) skriftligt overflade giver ingen friktion overhovedet c) der er ingen rasteplads for dit håndled , og d) du sandsynligvis underskrive på en vinklet eller ustabil overflade , i dårligt lys. Det er som at forsøge at underskrive en isblok . De fleste mennesker opgive kampen og blot gøre en slags varemærke .

Underskrift pads anvendes primært til simpel samstemmende udtalelse ( leverancer , kreditkort køb , apotek kontrol ) snarere end for at underskrive en kontrakt , der – i betragtning af vanskelighederne ved at bevise det er faktisk din signatur – er nok en god ting. Nogle gange, dog en af ​​disse puder bruges til at producere en “signatur “, der senere påberåbes til at verificere en skriftlig underskrift (fx en Georgiens kørekort) . Det kan være et problem.
5: Underskrivelse med en elektronisk signatur

I 2000 vedtog den amerikanske Kongres den elektroniske signaturer i globale og nationale Commerce Act ( Esign ) , hvilket gør elektroniske signaturer juridisk og bindende , papir ikke påkrævet. En elektronisk signatur binder underskriveren til kontrakten ligesom en skriftlig underskrift , men det kræver kun gensidig accept , hvis form er ikke angivet. For eksempel ville en udveksling af e-mails, siger ” jeg accepterer” vilkårene i kontrakten være tilstrækkelig. Må ikke forveksle elektroniske signaturer med digitale signaturer, som er beregnet til både betyde samtykke og for at kontrollere underskriverens identitet og / eller kryptere dokumentet.

Siden form af en elektronisk signatur er uspecificeret , ville det sandsynligvis være lovligt at sætte en ” John Hancock “, ” John Henry “, kaldenavn, Moniker eller mærke på en kontrakt , så længe ” tænkt som signatur” er inkluderet. Det er ikke anbefales, selvom – du kan løbe ind i en dommer med ingen sans for humor. Børn , skal du ikke prøve dette på arbejdet.
6: Underskrivelse med dokument management software

Elektronisk signering giver mulighed for at bruge software til at styre hele processen med at forhandle, enige , underskrive en kontrakt, hvis kopier og arkivering, på en betydelig besparelse af tid og kræfter. Denne software tilbyder tre måder underskrivelse : den sædvanlige scannede billede , “tegning ” din signatur , og en ny – at skrive din signatur i et af flere inkluderet skrifttyper (mere end et script skrifttype ) . Dette har den fordel af at være menneske – læsbart (ofte mere end en egentlig underskrift) og passerer det retlige krav om ” tænkt som underskrift.”

Med henblik på at underskrive en eksisterende PDF, Adobe Reader ( gratis ), fungerer fint . Det kan dog ikke bruges til at tilføje en signatur til et dokument. To populære programmer, der giver denne evne er Adobes EchoSign ( gratis begrænset udgave) og DocuSign ( gratis prøveversion) . Begge er cloud -baseret, kan du oprette signatur felter på mange former for dokumenter og aktivere signering fra mange typer af enheder . Bemærk, at disse cloud-baserede dokumenthåndteringsenheder ændre den sædvanlige hændelsesforløb når du underskriver en kontrakt. Må ikke underskrive tro, du vil have en chance for at gennemgå kontrakten , før den sendes . Når du tilmelder , er du engageret .
7: Signing uden signering

Ikke alle kontrakter håndhæves nødt til at blive underskrevet. Mundtlige aftaler og håndtryk aftaler kan også kunne håndhæves . Moderne teknologi har tilføjet nye former for kontrakter, der ikke behøver at blive underskrevet til at gælde for dig . Vi har gjort fremskridt – hvis man kan kalde den det – kontrakter designet til ikke at blive læst ( voluminøs , dunkel , og knap læsbar ) kontrakter designet til ikke at blive bemærket på alle. De kommer i tre varianter : plastlicens , click- wrap, og gennemse -wrap .

Disse kontrakter varierer betydeligt , og nogle er blevet fundet at være uden retskraft ved domstolene. Centret mest almindelige problemer på, hvad der er passende underretning af vilkårene i kontrakten – og eventuelle ændringer til det – og hvad der udgør accept af disse vilkår af en køber eller bruger.
8: Underskrivelse ved at åbne en krympefolie pakke

Kontrakter om, at bryde forseglingen på en installations-cd kuvert udgør accept generelt er blevet håndhævet , forudsat at du kan læse kontraktvilkår , før de bryder forseglingen. Domstolene har en tendens til at rynke panden på kontrakter om, at blot at åbne pakken udgør accept af de vilkår – specielt hvis kontraktvilkår er ikke synlige før åbning.
9: Underskrivelse ved at klikke på Jeg accepterer på en webside

Click- wrap samstemmende er generelt håndhæves , men gyldigheden af ​​kontrakten også afhængig af websiden give tilstrækkelig underretning af kontrakten og dens vilkår. En tåler link nederst på websider er normalt ikke nok ( Hines v. Overstock.com , Inc. [2009 ] I re Zappos.com , Inc., Customer Data Security Misligholdelse Retssager [ 2012] ) . Og som du måske forestiller dig, forsøger at være vildledende om kontrakten eller dens detaljer vejer tungt imod håndhævelse ( Lee v. Intelius , Inc. [ 2013).

Mulighed for nemt at ændre eller opdatere websider , i modsætning til papir eller elektronisk billedfiler , har fristet nogle virksomheder til at omfatte sprog såsom ” Vi forbeholder os ret til at ændre denne side og disse vilkår og betingelser til enhver tid , ” uden direkte meddelelse eller samstemmende udtalelse af kunderne. Domstolene har tendens til at finde disse kontrakter ” illusorisk ” (med andre ord , ikke rigtig kontrakter ), og derfor ikke kan håndhæves ( Douglas v. US District Court (2007), Zappos ) . De samme krav om meddelelse gælder for efterfølgende ændringer i kontrakten . Det er ikke tilstrækkeligt blot at skrive på webstedet eventuelle ændringer i kontrakten . Brugerne skal have besked om ændringer og samtykke til dem separat. Turning anmeldelse og samtykke til en ” gatekeeper ” – hvilket gør handling nødvendig , før du fortsætter – er normalt tilstrækkeligt .

En ting, der domstoles håndhævelse af click- wrap samstemmende undlader at tage hensyn til , er , i hvilken grad vi alle er blevet uddannet i vane med “klik for at gøre det gå væk. ” Denne kneejerk reaktion er næppe den samme slags vide samtykke som sidder ned på en uvant skrivebord i tilstedeværelse af fremmede og underskrive ( som regel mere end én gang) et trykt dokument med flere sider .
10: Underskrivelse ved hjælp af et program , websted eller tjeneste

I browse -wrap samtykke , sker en kontrakt automatisk. Kontrakten kan anføre , “Indtastning dette site vil udgøre din accept af disse vilkår og betingelser ” ( Hines ) eller “Adgang , browseren, eller på anden måde bruge webstedet angiver din accept på alle de vilkår og betingelser i denne aftale” ( Zappos ) . Domstolene har generelt stadfæstet denne form for samtykke , under anvendelse af de sædvanlige krav om anmeldelse af kontraktvilkår og eventuelle ændringer.

Personligt mener jeg, idéen om passiv samtykke er behæftet med alvorlige fejl . Gennemse -wrap samtykke synes at antage aftale om en kontrakt uden forudgående samspil mellem de to parter. Under de vilkår, som jeg forstår dem , har du allerede lige ved at nå frem til en webside, hvor du kan klikke på et link for at begynde at læse kontrakten aftalt i kontrakten . Det kan ikke være rigtigt.