10 grunde til at bruge skydrive

Alle ønsker at arbejde smartere , og SkyDrive hjælper brugerne og organisationer gøre det på to måder: fildeling og adgang. Det tager kun et par klik at dele og få adgang til filer ved hjælp af en række kompatible enheder og fra næsten enhver geografisk placering.
1: Brugervenlighed

Min niche i støtte verden er at finde de nemmeste og mest effektive løsninger . For både brugere og servicepersonale, SkyDrive passer ind i dette tema pænt. Takket være SkyDrive er problemfri integration med Office (2010 , 2013 og 365) , deling af filer kræver kun et par klik. Faktisk Office 365- standard SkyDrive. Selv nybegyndere kan dele filer på SkyDrive med ringe eller ingen uddannelse. Adgang er lige så let – et par klik , og du arbejder hjemmefra om forslaget du har gemt på SkyDrive , mens på arbejdspladsen .
2: få krav

Udover de åbenlyse pc og mobile enheder , du bruger , SkyDrive kræver kun to ting : internetadgang og en Microsoft-konto . Det første krav er næsten omstridt . Takket være gratis Wi-Fi , kan du tilslutte næsten overalt. Den anden er let at erhverve , og du bare tilmelde dig. Hvis du ikke har en konto, vil Microsoft Office hjælper du tilmelder dig første gang, du forsøger at gemme en Office-fil til SkyDrive. Bare følg anvisningerne.
3: Hurtig opsætning

Hvis du har en Microsoft-konto , kan du logge på SkyDrive og gå ret til arbejde. Der er ingen diske til at holde op med , ingen downloads og ingen installation proces . Bare logge ind og begynde at arbejde . Hvis du bruger Office 2013 eller 2010, er adgangen til SkyDrive indbygget i grænsefladen. Du skal bare vælge SkyDrive , når du gemmer og åbning af dokumenter , som er relevant. Office 2013, vil endda hjælpe dig med at konfigurere din konto , første gang du forsøger at få adgang SkyDrive. Hvis du er på egen hånd , behøver du ikke nogen specialviden. Hvis du støtter brugere, vil du ikke nødt til at gøre en anden end at lade dem vide om SkyDrive ting .
4: SkyDrive Desktop

Windows 8.1 har indbygget adgang til SkyDrive. Hvis du bruger en tidligere version af Windows , kan du hente SkyDrive Desktop til hurtig adgang fra skrivebordet (figur A). SkyDrive er nu tilgængelig via Windows Stifinder , og du behøver ikke at arbejde indefra et Office app .
Figur A
Figur A
Tilføj SkyDrive til dit lokale system.
5 : One- klik adgang

Adgang til SkyDrive -filer er kun et klik væk, når du fastgøre webstedet til din Windows 7 proceslinjen. Med SkyDrive åbne i din browser , skal du trække vinduet til proceslinjen i Windows , og slip den. Windows vil oprette en ny SkyDrive ikon, som vist i figur B. Klik på den for øjeblikkelig adgang til dine SkyDrive -filer . Hvis du bruger IE 9 eller senere, kan du tilføje SkyDrive til Start-menuen ved at vælge Tilføj websted til menuen Start fra IE s Tool menu , som vist i figur C.
Figur B
Figur B
Tilføj SkyDrive til din proceslinje for hurtig adgang.
Figur C
Figur C
Tilføj SkyDrive til menuen Start.
6: Nem adgang til filer

Ved at kombinere Web Office Apps med cloud storage , kan du få adgang til dine filer når som helst og hvor som helst ved hjælp af en række kompatible enheder. Du kan bruge næsten alle browsere eller Windows , Mac og Linux -enhed. Så , for eksempel, kan du dele aftaler og opgaver på arbejdet og se dem senere ved hjælp af din Windows eller Android-telefon ( eller iPhone eller iPad) . Tabel A sammenligner understøttede formater og enheder med SkyDrive konkurrenter.
Tabel A
Tabel A
7: Masser af plads

Med din Microsoft-konto , får du 7 GB gratis online lagerplads på SkyDrive . Det er dine til at bruge efter behov , og det er mere end tilstrækkelige for de fleste brugere . Du kan dele arbejde filer med kolleger eller gøre dem tilgængelige fra andre steder . Derhjemme, kan du gemme billeder , musik, og så . Tabel A -lister omkostninger til opgradering af lagerplads, men de fleste brugere vil ikke brug for mere end den gratis 7 GB.
8: Letvægts apps

Når du deler en fil på SkyDrive , dig og alle du dele det med kan se og redigere dokumentet ved hjælp af Office Web Apps. Disse gratis (men begrænsede ) versioner af Word , Excel, OneNote og PowerPoint køre i en webbrowser og misligholdelse til SkyDrive , når du gemmer ændringer. Selvom disse apps er begrænsede, deres tilgængelighed tilføjer en masse fleksibilitet. Du kan åbne og redigere filer overalt uden at installere ekstra software til den enhed du bruger .
9: Samtidige deling

Filer gemt på SkyDrive er tilgængelige med flere brugere. Brug af Office Web Apps , kan flere brugere selv redigere filen (med de rette tilladelser ) på samme tid . Ændringer gemmes med det samme.
10: Høj sikkerhed

Anytime du arbejder online , sikkerhed er et problem. Dit første lag af sikkerhed på SkyDrive er dens struktur. Du bestemmer, hvem der kan se og redigere filer , når du deler et dokument. Den gode nyhed er, at folk , du deler filer med ikke behøver en konto eller en adgangskode for at se dine filer – det link, de modtager, når du invitere dem indeholder alle de legitimationsoplysninger , de behøver.

Husk, at du arbejder i en forbruger -grade sky. Dermed mener jeg, at du bør ikke bruge SkyDrive til at sikkerhedskopiere kritiske filer. SkyDrive kan være en del af en god backup og recovery strategi. Men det bør aldrig være den eneste strategi . Hertil kommer, mens sikkerheden er god , dine filer er stadig derude . Så brug god mening , før du uploader sensitive og / eller kritiske data. Læs den fulde service aftale , før du foretager nogen alvorlige forretningsmæssige beslutninger integrerer SkyDrive.
11: Third -party add- ons

Office Web Apps kan du se og redigere dokumenter , men du kan ikke arbejde med hvert filformat. For eksempel kan du gemme og dele en PDF-fil , men du kan ikke åbne den ved hjælp af Office Web Apps . Tredjeparts produkter er tilgængelige for at arbejde med ikke-Microsoft- filer i skyen.
12: Fjernadgang

SkyDrive Desktop tilføjer træk- og-slip lethed mellem dit lokale system og SkyDrive. Det bliver bedre selv. Du kan give andre – enheden adgang til din lokale pc . SkyDrive hjælper kun hvis du husker at uploade dine filer . Hvis du glemmer , SkyDrive Desktop giver dig adgang til dit system udefra .