Myten om MC Hells Angels

Braklægning alt, hvad du tror, ​​du ved om myten om den fredløse motorcykel kultur, for jeg er ved at tage dig med på en rejse med Ex- Hells Angels præsident George Christie Jr., en mand, der er synonymt med myte , eller plejede at være, eller forsøger ikke at være længere, langsomt gå mod det nye liv han har valgt til sig selv og sin familie. Fordi vi alle træffe valg , vi må leve med , samtidig acceptere konsekvenserne og tage ansvar for vores handlinger , så vi gør nye, valg, med henblik på at beskæftige sig med dem, vi har gjort i fortiden, at holde udkig på tværs.
Jeg tror, ​​ingen anden forfatter, men Norman Mailer nogensinde har beskrevet med den mest præcise ordvalg og metaforer omhyggelige forskning ind i dybet af Amerikas behov og sult efter den myte og farlig romance med det, voldelig og kontroversiel til tider. Han dækker Demokratiske Nationale Konvent i Los Angeles i 1960, myten var Kennedy dengang, men Mailer var i stand til at se ud over politik, og han så, hvordan psyken i dette land havde ændret sig, især efter Anden Verdenskrig II. Han udgav en af ​​sine bedste essays , Superman kommer til supermarkedet, på Esquire , det var november 1960. I dag Amerika er stadig sultne for helten , det er august 2013.
Braklægning alt, hvad du tror, ​​du ved om Hells Angels og motorcyklen myte. Det er, hvad jeg gjorde , mens du sidder på en træbænk med George Christie i en lille café i hjertet af Ventura, en by et par miles fra Santa Barbara, hvor han har været leder af den lokale Hells Angels kapitel fra 1978 til 2011, da han besluttede at det var tid til at gå på pension og forlade det liv, han havde valgt i de sidste fyrre år.
Det er en solrig , blæsende dag i august , og han er præcis, hvad jeg troede, han ville være. Magnetisk , en mand, der er blevet udkæmpet af liv, og som har kæmpet liv tilbage med de våben, som han mente var den mest hensigtsmæssige fra tid til anden , men også søger fred , når han fik chancen for at . Han er sværtet til benet , med en mystisk bog af historien for at afsløre og en meget hemmelighedsfuld byrde at dele. Han gør det i sit eget tempo og med sin egen omhyggeligt valg af ord. Dette er ikke historien om den mest berygtede motorcykel klub i Amerikas historie siden 1948 , det er ikke en søgen om, hvem Hells Angels er, og om, hvad de gør. Dette er historien om en mand , George Christie, den sidste amerikanske fredløs .
For dem af jer der ikke ved, hvem George Christie er, jeg er ved at dele med dig – i to separate dele – livet for grundlægger og tidligere præsident for Hells Angels Ventura kapitel . Efter Sonny Barger , har George Christie været i 35 års tjeneste den mest berygtede Hells Angel i Amerika , og en af ​​tidligste Filthy Few . Må ikke få sløret af ideen om den gennemsnitlige biker ildelugtende øl og sved , fordi han er den ene mand, der blev den nye race af fredløs . En opfordring til lederskab, kultur inden de bredeste emner i livet, nysgerrighed , hans godt manierede temperament sammen med en dyb viden om retssystemet muligt for ham at vinde status Hells Angels talsmand , ganske ofte redde røven på mange af hans klubmedlemmer fra en skæbne , der kunne have været meget værre .
Hells Angels george Christie alice Carbone
Jeg har aldrig været en Hells Angels groupie , men mens jeg laver nogle forskning for min nye roman , havde jeg snuble på en dokumentarfilm 2005 om HAMC og Christie var i det. Det er, hvordan denne journay startede , noget havde fanget min opmærksomhed. Det var den metode , han havde brugt , når forvaltningen til skarpt og elegant undgår de spørgsmål , alligevel give væk , hvad han kunne om klubben han stadig tilhørte på det tidspunkt. Der var sandhed i begge hans øjne og hans ord , men alligevel en konflikt og en kamp, ​​som jeg ønskede at udforske yderligere og personligt hente .
Jeg vidste, at Christie som myten ville have ham til at blive var ikke hele persona han var kendt for , og jeg vidste, at der var mere . Jeg var også klar over, The Last American Outlaw , en dokumentarfilm om ham , som den britiske filmskaber Nick Mead , filmen var ved at blive frigivet, og det var stødt på mange forhindringer på grund af Christies seneste anklage for påstået afpresning , sammensværgelse og brandstiftelse af to tatovering butikker i Ventura , fra tilbage i 2007 , forbrydelser, han altid har hævdet aldrig at have begået , og som fører til en føderal prøvelser , der har vendt sit liv og hans familie til et mareridt . Det er, hvad jeg ville , jeg ville have mere , historien , udviklingen , sit begreb om frihed og kampen for det fra hans egne ord . Jeg ønskede at føle adrenalinen , mine hænder svedtendens og min hjerteslag for noget, jeg aldrig havde gjort før. Jeg ønskede at møde George Christie og jeg gjorde, mere end én gang , i Ventura, kort efter hans domstol dato , da han endelig havde følt fri til at snakke.
Jeg vidste endnu ikke, jeg ville finde meget mere end en lang samtale , både som forfatter og som en helbredende menneske.
Spørgsmål smeltet ind svar og rejsen tog en uventet drejning , ligesom hans dokumentarfilm gjorde. Dette interview vil forhåbentlig være skriftlig dokumentation for det.

GEORGE Christie, DEL 1

AC Lad os starte fra begyndelsen, din barndom . Du er fra Ventura , right? Hvad var din kulturelle baggrund?

G. C. Ja, jeg blev født her . Jeg er enebarn opdraget i en gammel traditionel græsk familie, min kultur og min slægt er alle græske . Jeg iagttog den græske kultur formindsket af de generationer, der passerer på . Jeg så det mere eller mindre dekonstruere sig selv , hvilket gør mig ked af det nogle gange .

A. C. Hvilken slags barn var du?

G.C. Jeg var meget tilbageholdende. Jeg ønskede en bror eller en søster , som aldrig kom . Jeg var følsom , virkelig følsom . Mine forældre var meget beskyttende , meget kærlig, blid, og da jeg blev ældre verden slags ramte mig i ansigtet som en creme pie , og jeg havde en første smagsprøve på, hvad en ond sted, det var .

AC Jeg fortalte ham, at jeg ville give ham en forklaring på , hvorfor dette spørgsmål .
Hvornår har du indser, at du var anderledes? Og ved anderledes mener jeg ikke på en negativ måde , bare ikke “del af crowd ” – fordi jeg indså, at jeg var anderledes meget tidligt , og jeg blev ramt i ansigtet temmelig snart, så jeg begyndte at betale konsekvenserne af det på en ung alder.

G.C. Jeg tror, ​​jeg indså, at jeg var anderledes i en tidlig alder samt …

Vekselstrøm og af forskellige jeg mener ikke dårligt …

G.C. Nej, absolut , jeg ville aldrig overveje mig dårligt, eller onde eller ulydig . Men jeg tror ikke, jeg virkelig forstod , at jeg var anderledes , indtil jeg så, hvordan grusom et lille barn kunne være. See? Nu er du gør mig tale om ting , jeg ikke ønsker at tale om , du gør godt!
Jeg var overvægtig , da jeg var barn, og en af ​​de ting , der virkelig gjort mig vred, var, at jeg ikke blev accepteret for min fysiske fremtoning , blev jeg meget beslutsom og tabte £ 100 når jeg ramte high school. Pludselig blev jeg accepteret , jeg var en flink fyr , jeg var cool , og jeg var virkelig vred over det. Jeg følte, at de aldrig så, hvem jeg virkelig var . Jeg indså, at de var alle så lavvandet , at mit værd blev målt mod min opfattede udseende.
I mit junior år i high school jeg virkelig begyndte handler op , og i tillæg til , at jeg kan huske en begivenhed i særdeleshed jeg gav en IQ type test , det var en fire eller fem dages test , da jeg blev kaldt ind i hovedsæde . Min mor og far sidder der med ham, Mr. Johnson – Jeg kan stadig huske hans navn. De har alle begynder at sætte spørgsmålstegn mig og med den tid , som mødet er slut … Jeg kan stadig huske den vrede , hvad de spørgsmålstegn mig om, var , hvor jeg havde fået spørgsmålene på prøve og havde jeg delte spørgsmålene med andre. Sandheden var, at jeg netop havde taget testen . Efter et stykke tid jeg overbevise dem om, at jeg ikke løj , men hvad virkelig irriteret mig var, at de aldrig har undskyldt.
Eksamen fra high school for min familie var ligesom eksamen fra college for mange andre familier, med det test jeg risikerede at blive smidt ud , det er derfor jeg husker det . Min far gik ud af skolen for at støtte os, og det var virkelig en big deal for ham, at jeg ville opgradere. Jeg forlod rummet vred og at netop holdt bygges op til den vrede , som jeg allerede havde . Jeg ved ikke, om jeg vil bruge ordet aggression , fordi jeg ikke var fysisk med mennesker, men jeg fandt, at jeg kunne skubbe folks knapper , og det er hvad jeg begyndte at gøre . I en vis forstand var det som en komiske udmattelseskrig , hvis du vil. Jeg startede med at lave det med alle mine lærere, nogle af mine klassekammerater , for jeg følte jeg var nødt til at få endnu en eller anden måde .

Jeg kunne føle ubehag i hans ord, og det var det rigtige øjeblik til at dele en del af mig , at få endnu en eller anden måde . At være , at en del af samtalen ‘på record “, vil jeg dele det her så godt , gyldne regel , aldrig glemme.

AC Hvis det gør du føler dig bedre , jeg kan huske den nøjagtige sweater jeg var iført den dag, jeg gik ind i mit klasseværelse på den første dag i high school. Jeg var overvægtig , også, og de ​​børn begyndte at grine af mig . De gjorde nar af mig i to år, indtil jeg begyndte at tabe jeg huske navne , også , en særlig, der aldrig vil gå væk ( i sidste ende blive glubske . ), En meget høj og tynd fyr. Jeg husker vrede , som jeg var i stand til at lade sig kun år senere … men jeg ved, hvad du følte , tro mig.

G.C. Jeg ved , du holder vreden inde … og jeg bar den vrede i mine senere teenager år, og tidligt voksenliv.

AC Hvem var din musik indflydelser i disse år ? Du blev født i 194 …

G.C. 1947. Bob Dylan og Leonard Cohen frem for alt. Leonard Cohen er virkelig, hans digtning , hans dybde , hans kamp , og der er ikke noget som hans musik. Men jeg har en fantastisk historie om Dylan. Jeg var barn, og jeg gik til Al House of Music i Camarillo , jeg gik derind og bestilte en Bob Dylans album , han gjorde mig betale for det i forvejen, fordi han ikke ønskede at gå i stå med at junk , for at bruge hans ord. Det var vejen, før Bob Dylan var virkelig populær, og jeg sagde: ” C’mon Al , det er virkelig god musik ” Og det er da han fortalte mig sin historie , hævder, at Dylan ikke vidste, hvordan man skriver en sang. Han sagde til mig: ” Jeg ved, hvordan man skriver en sang , har du nogensinde hørt den sang Smoke Smoke Smoke den cigaret ? Jeg skrev det med Tex Williams “- Jeg kan stadig se Al , lænet over disken med sin hvide skjorte , seler og ærmerne rullet op , ryge sin cigar eller en cigaret , kunne jeg være forkert – og fortæller mig , at Bob Dylan var ikke ‘t en sangskriver, mens han var. Dårlig Al , er han sandsynligvis for længst forbi, men jeg tænker så ofte. Hvad hvis Bob Dylan havde at samtale med Al på Als Musikkens Hus og afslut sangskrivning evigt, der arbejder for sin far i stedet , i hans isenkræmmer . Jeg havde fornøjelsen af ​​at tilbringe en halv time med Dylan efter en af ​​koncerterne , takket være min kære ven Mickey Rourke . Vi talte om politik, isolationsfængsling , som jeg netop havde tilbragt et år i isolation , det var 2002 eller 2003. Dylan er roligt intens , det er den bedste måde at beskrive ham.

AC Vi kommer til at tale om isolationsfængsling senere, men lad os nu holde med dine tidlige år. Så, nu er du en vred teenager.

G.C. Ja , og jeg er en surfer.

AC En surfer før han bliver en biker , jeg er imponeret jeg må sige , jeg ville aldrig har gættet . Jeg kan ikke rigtig forestille dig på et bord ridning bølgerne .
Han viser mig en gade , Californien St. meget tæt på hvor jeg drikker sort kaffe og George en is – te blandet med limonade . Vi er blot et par blokke fra havet , på E Thompson.

G.C. Jeg startede da jeg var 14, jeg brugte til at gå til netop dette sted , hvor vi er her i dag, og jeg ville få en majs burrito og en koks. Så ville vi gå tilbage til havet , indtil udgangen af ​​den dag, da mine forældre ville samle mig op . Det var vejen, før jeg selv havde en licens. Jeg surfede indtil det fik så populære, at jeg ikke nyde det længere, surfere var oprørere tilbage i 1960’erne. De er stadig i en vis forstand , men alt har ændret sig nu, det er en stor forretning.
En dag en lokal surfer viste op til stranden på hans Harley , hans navn var Bob Carlson . Han var lidt ældre , så alle slags forgudede ham, og han var også en virkelig fremragende surfer , han surfede som Mickey Dora, Phil Edwards … Jeg havde en stor respekt for ham. En dag fortalte han mig : ” George, hvis du tror surfe er cool du skal ride en af ​​disse! ” Og jeg ser på hans helikopter … så jeg fik fejlen for at få en motorcykel .
Min far var helt imod det, fordi han havde haft en , han havde været i et par stativer og ønskede ikke , at der for sin søn. Men jeg fandt en motorcykel til salg , det var en 1957 Panhead . 1957 er et særligt år for motorcykel-entusiaster , fordi de har en særlig ramme , kaldet straight- ben stel . Så jeg fik den motorcykel 200 dollars. Det var 1966. Det var prisen for hele cyklen . Det interessante er, at nu kan du ikke engang få en cykel service til denne pris.
Jeg har for nylig gik til Harley butik og prissat en motorcykel, den ene , som jeg kunne lide , jeg tror, ​​var 32.000 dollars. Desværre måtte jeg sælge min cykel for at overleve min seneste juridisk prøvelse. Jeg havde været ude af trit med virkeligheden i så lang tid, fordi jeg aldrig havde købt en ny cykel . 32.000 kroner er næsten en udbetaling på et hus til en masse mennesker , eller et helt års løn , det er næsten perverst , jeg følte beskidt, når jeg gik ud af disse døre …

Han lægger ikke skjul på længselsfulde smil af en mand, der savner sin motorcykel og vejen , ikke det dyre Harley , der koster 32.000 dollars, men den ene, der får sine hænder beskidte med smøremiddel og fedt.

AC Vidste du om Hells Angels dengang?

george christie Hells Angels alice Carbone
G.C. Jeg vidste, om Hells Angels , fordi den fyr, der tog mig til at få cyklen var en tidligere Hells Angel , hans navn var Leon , og han arbejdede med mig på telefonen selskab , hvor jeg arbejdede på . Han slags tog mig under sine vinger , men det var en meget anderledes verden dengang, det var en meget esoterisk verden jeg ville turde , kunne du ikke købe custom dele . Du går til en Harley butik i dag, og du kan købe, hvad du vil, dengang du ikke kunne gøre det, du havde at gøre dem , og du kan faktisk definere, hvor folk kom fra ved deres motorcykel , for der var kun få skik kunstnere rundt , ligesom Von Dutch og Dean Lanza ( Lanza er den, der gjorde Peter Fonda Bike i de Vilde Engle ) . Men på dette område, Ventura, der var en fyr ved navn Dick Woogie Woods , han er den, der startede motorcyklen klub kaldet The Question Marks og de var 1% biker klub jeg begyndte snart at hænge rundt med , sammen med Satan slaver. Vi er i slutningen af ​​1960’erne.
I 1965 var jeg begyndt at gå ud til et sted kaldet The Barn , i Somis , Californien. Laden var hvor Mr. Brooker – der skyldte Movieland Cars of the Stars – holdt alle sine køretøjer. Hvad han havde der var en film udlejningsvirksomhed af biler, motorcykler , skilte, telefon støvler osv. Dick Woods fastholdt alle de ting i denne garage og i hans off -timer han ville bygge brugerdefinerede motorcykler , det er hvordan jeg fik slæbt der , for at se denne mand at bygge motorcykler. Alle Spørgsmålstegnet ryttere ville hænge derude , præcis hvor jeg tilfældigvis at være, og jeg var bare en knægt dengang, en wannabe fyr. De var en reel 1 % klub , fredløse , de var på vej til møder, og folk begyndte at slutte sig til klubben og hvad der skete , er, at det udviklede sig til , hvad der så blev Hells Angels , den dominerende kraft her i Vestkysten. Men de var et springbræt for , at kultur , som mange spørgsmålstegn blev Hells Angels . Desværre Dick Woods fik stukket ned og blev delvist lammet . Han i sidste ende flyttes væk , op i Sonora bjerge i Arizona og blev en eneboer . Jeg ville gå besøge ham med en anden nær ven af ​​mine , og da han ikke kunne bygge motorcykler længere var han lave små biler.

A.C. Hvad skete der med ham ?

G.C. Det var ikke et uheld , det var et angreb. En anden motorcykel klub havde stjålet en af ​​spørgsmålstegnene ‘ cykler. Vi forsøgte at hente det og vi fik cyklen tilbage, men Dick kom der senere end han burde have, og han gik i ryggen tænker, at vi stadig var alle i front. Han blev stukket i ryggen i flere dele af rygmarv . Det er, når Von Dutch overtog for Dick Woods på The Barn . Havde Dick blevet såret , at han ville have den samme berygtet hollandsk , han var en utrolig håndværker , en moderne Da Vinci , tro mig ! Sorry for at tale så meget og tager den lange vej rundt , får jeg af sporet , jeg kender.

På dette tidspunkt havde jeg forstod jeg ville offentliggøre sin historie i to kapitler , og for første gang havde jeg lydløst , men modigt overvejet tanken om at bede retten om at skrive sin biografi , uden begrænsning af tid , noget, som han var så venlig nok til at give mig i en generøs mængde .

A.C. Bare rolig, jeg kunne lytte i timevis. Så er det derfor, du valgte at blive en Hells Angel? På grund af din vrede opbygge ? Fordi det er et valg , ikke?

G.C. Ja, et meget bevidst valg , at jeg tog . Nogle mennesker løbe væk og deltag i cirkus , jeg løb væk og sluttede Hells Angels , og lad mig fortælle dig , hjalp jeg dyrke billedet. Jeg var der i fyrre år . Nogle af mine tidligere medarbejdere er ikke tilfreds med mig på grund af min afrejse , jeg ønsker ikke at bruge ordet forræderi , fordi det er en meget stærk sigt, men jeg tror, ​​de føler, at jeg har opgivet dem . Jeg tror ikke, de forstår, at nogle mennesker vil gerne omskrive historien, men når du begynder at omskrive historien bliver du en del af det hykleri , som du gjorde oprør imod i første omgang. En af de ting, som jeg altid har ønsket om motorcyklen kulturen er, at der altid har været masser af ærlighed og nogle gange så meget ærlighed , at det blev fysisk , folk kunne lide at høre, hvad folk havde at sige til hinanden. Jeg er ikke en voldelig person, men jeg troede, at det ville være så meget bedre ikke at spekulere over, hvad nogen tænkte og til rent faktisk at vide, hvad de tænkte i stedet , de er ikke bange for at fortælle dig . Det er, hvad der tiltrak mig mest til det liv. Jeg er blevet spurgt, hvorfor jeg har sluttet sig til Hells Angels , jeg var vred over noget, men nu kan jeg ikke huske, hvad jeg var vred over . Der er en masse ting, der skærpede mig i fortiden , hvor jeg finder faktisk humor nu … Jeg er ikke vred længere. Giver det nogen mening for dig ?

Jeg fortæller ham, at det giver mig håb , opløsningen af ​​vrede. Vi begge grine, da vi forstår hinanden , og der er en grund til, at jeg har besluttet at tale med ham , og ikke til en anden biker . Hans øjne er sjældent på andet end den samtale , mine øjne. Det eneste tidspunkt, hvor de vender opmærksomheden et andet sted , er, når en af ​​de mange motorcykler kører forbi , for brøl distraherer ham for en anden. ” Damn motorcykler ” – siger han med et smil på hans ansigt, fordi George Christie gør smil, og han gør det med hans øjne , ikke med munden .

G.C. Men du behøver ikke få mig forkert, jeg kan stige til lejligheden , hvis jeg skal , det er bare ikke et sted, hvor jeg vil hen .

George kom tættere og tættere på biker kultur ved at arbejde i en motorcykel butik og ved at lære den fine kunst af motor – bygning med rigtige old-school fyre. – De havde mig købe hver lejet , der ville gå ind i motoren – han fortæller mig , at gå ind i hver enkelt detalje og sikre, at jeg ville komme til slutningen af ‘ Dag 1’ i vores møde med et bedre kendskab til den. – En masse af disse ting, jeg fortæller dig, ville kun motorcykel entusiaster forstå. – Jeg er ret glad for han deler det så godt. – Du skal vide, at i 1970’erne kunne man ikke købe en takts motor , skulle du lave en. – Han går for mange detaljer for mig at dele med dig her , men tro mig i vejen , jeg har forsket hvert enkelt trin og teknisk udtryk for min personlige kultur og at forstå, hvordan du i dag kan kalde S & S Cycle og bede om en 80 – tommer højtydende motor. – Folk var meget hemmelighedsfuld dengang om , hvordan man gør disse ting , du var nødt til at regne det ud. Jeg har bygget en 84 -tommer fra bunden, og jeg var nødt til at finde ud af , hvordan du ændrer oliering , stemplerne og jeg var nødt til at sørge for, at ventilerne ikke var at ramme stempeltoppene , ingen ville fortælle mig de ting , du vil opdage dem ved et uheld. Disse fyre var ikke fredløse , var de lige motorcykel fyre. John Gale og Lee Stanley gøre som George , men de begynder at se en overgang i ham, fordi han ønsker at gøre tingene på sin måde , og de begynder at hæve deres øjenbryn . For eksempel – fortsætter han – der var ingen måde gammel mand Gale ville sætte en ikke -original motor på en cykel , og han ville kalde mig en cowboy , når jeg forsøgte at komme rundt med det. George Christie er 20 år, er han smage vandet, han er begyndt at eksperimentere livet , livet i en fredløs .

G.C. ” Ved du, hvad jeg mener om disse mennesker ? ” – Min far sagde til mig .
De kan lide motorcykler som mig. – George fortæller sin far.
” Du må hellere tænke virkelig hårdt , kammerat dreng” – Hans far opfordrer George, peger hans finger på ham .

G.C. Da min far pegede hans finger på mig, ville han altid såre mig . Han var en meget blid mand , slog mig aldrig , men ville såre mine følelser med denne finger.

George husker alt, i dag er han stadig bor i samme hus, hvor både hans forældre og bedsteforældre plejede at bo , som en god gammeldags græsk. George begynder at hænge ud med spørgsmålstegnene og med Satan slaver. Det er 1967, og Hunter Thompson Hells Angels : The Strange og frygtelige Saga af Outlaw Motorcycle Gangs er blevet offentliggjort. George læser bogen selvfølgelig.

AC Hvad synes du om Thompsons Hells Angels ? Jeg elsker ham som forfatter , men udtalelserne om sandheden er ganske kontroversielt , fik han meget intim med klubben , næsten ønsket et stykke tid, indtil den bitre ende , den berygtede slag … hvad er din mening om det ?

G.C. Han er en fantastisk forfatter , ja. Jeg var faktisk på en History Channel show med ham og producer Mike Mason. Men hør , uden at nævne deres navne , jeg tror, ​​at Hunter Thompson var en rigtig smart fyr , han kom rundt for at skrive en historie , han næsten kom for tæt på de mennesker, han iagttog , og han kunne lide det , du er en forfatter , er jeg sikker på at du kan forstå, hvad jeg taler om . Jeg tror, ​​at i sidste ende han udviklede et dilemma , han vidste ikke, hvordan at afslutte sin bog . Hvis han havde gjort , hvad han havde sat sig for at gøre , ville romanen ikke have været , hvad han ville have det til at være, så han tilskyndet en røv-sparkende , jeg troede, det hele var satire , en meget cool én.
Men efter at have læst den bog, jeg begyndte at møde alle de fyre som Smacky Jack, den fyr, der var at trække folks tænder ud , de var ikoner.

A.C. Hvordan mødte du dem? Var det let tilbage i disse dage?

G.C. Det var nemt, når du dukkede op på en motorcykel og risikerede at få din røv sparket . Jeg vil gerne fortælle dig en historie om Smacky Jack, David Mann og Tecote Kør.

Hvis du ikke er bekendt med det, maleriet er en berømt kunstværk af David Mann med den mexicanske by Tecote i brand, og hundredvis af motorcykler ride igennem det.

G.C. Jeg sidder ved siden af ​​Smacky Jack , jeg er ædru , men højere end en kite , bare fordi jeg er der lytter til ham at fortælle historier . Du skal altid huske på, at vi er i de tidlige år af den esoteriske kultur af motorcykel fredløse , alt er stort og hemmelighedsfuld og vi er unge. George – Jack siger – det Tecote plakat er noget pis. Det ser ud som vi brændte hele byen , vi kun brændte en gade ned. Vent , ved du hvad ? At byen var en gade ! På det tidspunkt for mig intet kunne top det . En masse mennesker vil blive vred på mig for at afsløre disse ting , for at dele med dig . Men jeg er ligeglad , det er historie , og folk har brug for at vide .

AC Så du kom ind i Hells Angels med dine øjne vidt åbne om, hvem de var.

G.C. Selvfølgelig gjorde jeg . Jeg var blevet advaret af min egen far !

Han nævner hans ærkefjende og spørger mig, om jeg ved, hvem han taler om , jeg fortæller ham, at jeg gør, men jeg nævner ikke navnet , den store, for jeg tror, ​​vi vil røre emnet senere i vores snak , Runde 2 , jeg er ikke her for sladder efter alle. Du kan nemt lave din egen forskning , visse emner er sarte , og du skal være forsigtig med, hvordan du beslutter dig for at nærme sig dem , hvis du gør. Jeg spørger ham, hvordan han blev den myte. Som jeg har forklaret i min indledning , George Christie udviklet sig til en ny race af biker outlaw , på grund af hans charme , på grund af hans intelligens , hans kultur , hans vision om en anderledes fremtid for den fredløse kultur , muligvis noget, som ikke alle var enige på .

A.C. Noget er anderledes om dig George.

G.C. Ja , og nogle Hells Angels ikke værdsætter det. Jeg forsøger at holde det ægte . Som leder har du perioder, hvor folk samles om dig , når du er den drivende kraft , så har du andre, når de forsøger at underminere dig . Det er et skuespil , der bliver vist hver dag , bare se på Washington , på politikere. Nogle mennesker ville synes, at det er ironisk, at jeg ville gøre denne sammenligning , men der er en masse politik i enhver kultur , den magtkamp , det øjeblik af nåde, nederlag , nedgangen og derefter op igen , en eller anden måde var jeg i stand til at holde der går for fyrre år.

A.C. Hvornår har du forestiller dig det ?

G.C. Hver leder har at have en vision , men hvis du er en god leder visionen udvikler sig , mens du lever det , livet er flydende og visionen skal være så godt. Du kan forestille A, B , C og D , men tro mig , er der nogen kommer til at kaste et Z i midten af denne ligning , og du må hellere være klar til at håndtere det. Og det er også vigtigt at have et åbent sind , og du vil have dine folk til rally bag dig, for folk at holde dig op . Jeg ved ikke, hvordan jeg gjorde det, opholder væske har hjulpet mig til at gå igennem den slags verden , for sikker .

AC Havde du nogen du så op til , som hjalp og inspirerede dig til at sætte denne enorme forskel mellem dig og resten af ​​Hells Angels ?

G.C. Mine helte var mange, og jeg tror, ​​det hjalp mig i at komme videre . Jeg har ikke bare forgudede én person , jeg læser om alle disse forskellige individer , Paramahansa Yogananda , Che Guevara , Ghandi , Churchill, Crazy Horse , Sitting Bull , Geronimo … hvor mange år har de jagtede ham for ? Men du er pinligt mig , er du sætte mig alt for højt op , og jeg ønsker ikke at falde , og jeg opfatter ikke mig selv som nogen så forskellige …

A.c. Nej, ikke smigre dig selv. Jeg kan ikke rose folk med billige ord, jeg er ligeglad , det er ikke min opgave her. Men det er historie, jeg gjorde mit hjemmearbejde, og jeg ved, om dit arbejde i løbet af årene . Du blev talsmand for klubben , fordi du formåede at bruge din hjerne og dit temperament , kalder det manerer eller fiber, men du ved, at du var anderledes .

G.C. Ja , forsætligt.

A.C. Så det er en kendsgerning. Jeg forsøger ikke at adulate dig eller forherlige din fortid. Det var bare en blid tilgang, jeg var ved hjælp af at komme dybere ind i dit Hells Angels liv, til at forstå, hvordan du blev præsident for Ventura kapitel så tidligt i din karriere, og hvordan du har udviklet sig til at være den mand, du er i dag. Fordi der er noget om din måde at tænke på … noget, som du har formået at mestre, at du har været villig til at forpligte dig til . Du har ofret dit liv for det. Jeg har brug for at vide mere , George før vi går videre til næste trin .

G.C. Du har fuldstændig ret . Det var et offer. Jeg gjorde ofre hele mit liv for det. Jeg vil starte med en historie, der kan være et godt eksempel . Der er en rival cykel klub i East Coast , vi havde alvorlige problemer med i årenes løb . En af de ting, jeg troede var interessant , var, at gennem de mange rejser med min egen cykel klub , huskede ingen hvorfor vi kæmpede dem. Jeg vil spørge, og ingen syntes at vide. Jeg gjorde det et punkt at nå ud til dem, og jeg faktisk viste op til hvor de var ved mig selv. Deres leder , Harry ‘ Taco ‘ Bowman, der nu afsoner en livstidsdom for mordet , pengeafpresning og yderligere ti år, fordi tyve år senere forsøgte han at have mig myrdet , lige her i Ventura, spurgte mig, hvad fanden jeg laver der . Det var en vanvittig ting at gøre. ” Jeg kom her for at tale med dig – Jeg fortalte ham – Jeg har talt med mine drenge , og ingen ved, hvorfor vi kæmper . Har du fyre vide, hvorfor vi kæmper ? ” Der var sandsynligvis tredive medlemmer af sin klub , og jeg gik der alene. Han kiggede på mig og spurgte mig, om jeg var sindssyg . Jeg ønskede et svar på dette spørgsmål, og jeg fortalte ham, at jeg havde levet i Chicago , var der ingen tvivl i mit sind , jeg ville være en del af sin klub , og han havde levet i Californien , ville han være en del af minen. Jeg gav ham mit telefonnummer , jeg ville bare ham til at tænke over, hvad jeg lige havde sagt. Jeg troede, det var på tide at afslutte denne krig, og jeg tog fart.
Her er en sjov historie med Harry , et par måneder senere er vi går og han når i lommen for at trække en cigaret. Hans armbånd bliver fanget til hans pistol, der falder på jorden . Der er folk fra begge sider den dag , for vi har en fredstopmøde , alle stopper , spænding er uhyre høj. Jeg ser på ham : “Hey , jeg vidste ikke, vi var at bringe kanoner. ‘ Det er ikke for dig George’ . Han siger bare , plukke det op med to fingre og lægge det tilbage i lommen. See? Jeg prøvede, men desværre forandring er svært for en masse mennesker. Det er det sværeste , jeg har fået at forstå i dette liv. Det er ligesom det gamle træ , hvis du ikke bøjer en lille smule, i sidste ende du kommer til at knække , dine grene vil bryde . Senere fik Harry modtager for meget pres og fred kom aldrig. Nogle fjender er nyttigt at skjule reelle dagsordener. Enhver, der er en leder, på ethvert område , politik , videnskab, Marines , en cykel klub , og har mulighed for at give næring til en varig fred, for at løse en konflikt , og ikke gør det , er han ikke meget af en leder.

A.C. Hvornår fik du dit første plaster ?

G.C. 1976 og så har jeg grundlagde Ventura kapitel i 1978 , men jeg blev præsident for Los Angeles Charter seks måneder efter at komme ind i klubben , i 1977.

AC Så du var ikke på Altamont Koncert for Rolling Stones som mange hævder på internettet i disse dage , forsøger at identificere dig i et meget populært billede?

G.C. Nej, jeg var ikke en del af klubben i 1969 , men den fyr med den maske, som de forsøger at identificere var faktisk en meget god ven af ​​mig , han hjalp starter Ventura kapitel .

A.C. Er det ikke sjældent ? Sådan en hurtig opstigning til magten?

G.C. Måske, jeg ved det ikke . Jeg har tænkt over fortiden ganske meget for nylig , mens du skriver min bog , jeg skrev en fiction bog , da jeg var i husarrest , i 2011. Jeg tænkte meget over , hvad motorcyklen kultur plejede at være i de tidlige dage , da jeg startede . Det var en meget lukket kultur , for eksempel , kunne du ikke bære en vest , hvis du ikke var en del af en klub eller efterforskning efter en cykel klub , ville de tage det væk fra dig , det var virkelig en big deal, en fuld tid job, det betød alt , i dag er det en stil . Tilbage i de dage, hvor outlaw motorcykelklubber ville gå ind i en Harley butik ville de krybe , de ikke vil have os derinde. Nu har de taget det udseende , den mystik , de dyrkede læderjakke kult og har en Harley klub , som du kan deltage. Dybest set kan du købe en af ​​deres veste på Harley butik, betale et gebyr hvert år og har et logo på ryggen . Den ene ting, de veget tilbage fra nu har de taget det , fordi de gør en masse penge ud af det.

A.C. Hvad er din roman om?

G.C. Det er historien om en fyr, der kommer ind i Marines , og når han forlader går tilbage i sin motorcykel klub og opfanger , hvor han har slap.