Samsung Galaxy S5 fremtidens mobiltelefon

Alle venter ivrigt at få deres hænder på Samsungs 2014 flagskib, Galaxy S5 . Men vi vil sandsynligvis få et glimt af det først i midten af ​​marts eller begyndelsen af ​​april. Indtil da , har vi at gøre med uddrag af oplysninger fra tjenestemanden .

Da Samsung annoncerede sin beslutning om at tilføje en anden enhed til sin lineup af Android- smartphones , der var en masse snak om en iris sensor. Et nyt rygte tyder på, at Galaxy S5 vil give afkald på en iris scanning sikkerhed teknologi til fordel for en fingeraftryksscanner . Dette gør ikke enheden mindre magtfulde eller mindre attraktive. Omtalt er fem funktioner, der kan gøre Galaxy S5 den smarteste telefon i fremtiden.

1. . Fingeraftryksscanner :

Touch ID funktionen på iPhone 5S høstet en masse opmærksomhed. Det er placeret med hjem -knappen. HTC One Max skibe med et fingeraftryk læsning funktion også på bagsiden . Motorola ATRIX 4G også kan prale af en lignende funktion . I et forsøg på at imødegå konkurrencen fra disse tre store aktører på markedet, vil Galaxy S5 indeholde en fingeraftryksscanner bygget af gyldighed sensorer. Fingeraftrykssensoren vil blive placeret under de 5 tommer skærm .

2 . 16 Megapixel OIS skydespil:

Hvis rygterne man skal tro , er der gode nyheder for Samsung fans , der elsker at bruge deres telefon til at fange livets smukke minder . Samsung Galaxy S5 vil pakke en 16 megapixel bagudvendt kamera sammen med et 2 megapixel front vender kameraet . Den forbedrede kamera sensor forbedrer ydelse i svagt lys og rejser farve troskab. Det forventes også at omfatte Optical Image Stabilization . Forkortet OIS , denne funktion gør op for real -time ryster eller vibrerer , når du optager eller optagelse. HTC, Nokia og LG allerede omfatter OIS på nogle af deres enheder. Derfor Samsung absolut skal sorteper op .

3 . Standard og Premium-versionen :

En nylig rapport fra en betroet insider bakker op rygter om en standard og premium-version af Galaxy S5 . Der vil være to versioner , nemlig ” Prime ” og ” Standard”. ” Prime ” vil huse virksomhedens egen Exynos 5430 octa -core 32-bit processor, mens ‘Standard’ variant, vil blive drevet af Qualcomms MSM8974 AC quad-core 32-bit processor. Hvorvidt en metallisk chassis eller en plastik kabinet , tvivlen stadig afventer afklaring , men lad os håbe på det førstnævnte.

4. . 1440p resolution skærm :

Den koreanske elektronik producent har indtil dato ikke skuffet sin efter så langt som dens skærm kvalitet er berørt. Vi forventer en 5,25 tommer skærm med 2560×144 pixel resolutioner. Hvis dette rygte kommer rigtigt i de kommende uger , vil Samsungs Galaxy S5 være blandt de første til at sende med en 1440p skærm. Det eneste spørgsmål om displayet er, om tech gigant vil gå for traditionelle AMOLED-skærm eller en LCD-skærm .

5. . Et helt nyt design :

Observere hele Samsung Galaxy serien. De ser alle ens med deres afrundede hjørner forvente for én bliver slankere eller et andet væsen højere. Samsung digresses fra sit konventionelle design for en mere kantet formfaktor. De tegninger har ingen omtale af et hjem knap.