galaxy s5 funktioner og features

Samsung har allerede en hel lineup i Galaxy S -serien. Styrkelse af sit fodfæste yderligere i smartphone arena , er den sydkoreanske elektronik- gigant alle indstillet til at frigive en anden smartphone med titlen Galaxy S5 . Det forventes at ramme hylderne i midten af ​​marts. Hvis rygterne man skal tro , er det sandsynligt , at denne gang Samsung erstatter plastik krop med en metal en, packs en 2k opløsning skærm , en nethinden scanner, 16 megapixel kamera og en 64-bit processor. Her er en Roundup af de rygter, der omgiver Galaxy S5 smartphone.

1. . Design-og Byggestyrelsen :

Det første rygte vi har trukket vedrører dens design og konstruktion. Galaxy S5 vil skib i to versioner – en præmie metal udgave prissat på £ 660 og en billigere plastik version til 540 £ . Billederne er tilgængelige via en patentansøgning viser, at den næste Samsung flagskib beholder sine karakteristiske afrundede hjørner.

2 . Screen og Display:

Skærmen og display er et område, hvor Samsung fans sandsynligvis kunne forvente store ændringer . Det forventes at pakke en 5 tommer eller 5,25 tommer skærm byder på en 2560 x 1440 pixel opløsning. På denne skærmstørrelse, pixeltæthed oversætter til 560ppi . Samsung har altid brugt AMOLED-teknologi for sine smartphones. , En lækage tyder på, at den sydkoreanske konglomerat vil erstatte AMOLED paneler til et LCD-panel til at nedbringe produktionsomkostningerne . En anden vigtig rygte er inddragelsen af ​​en finger print scanner. Fingeraftrykssensoren vil blive placeret under de 5 tommer skærm .

3 . Kamera og optik :

Forgængeren Samsung S4 havde en anstændig 13MP kamera om bord. Det første rygte om S5 s imaging dygtighed , at ligesom S4 det vil indslag en 13MP bagudvendt kamera dog , det vil være en forbedret modul med overlegen anti -shake billedstabilisering. Den seneste opdatering hævdede, at Samsung vil sandsynligvis skalere det op til en kæmpestor 16MP med hardware-baseret Optical Image Stabilization .

4. . Operativsystem og software:

For så vidt angår software angår, bør vi se Androids seneste 4.4 KitKat version. Ved nu de fleste af os er bekendt med Samsungs Touch Wiz UI. Den seneste opdatering viser en moderniseret startskærmen. Det er mellem Google nu kort og Window’s – esque fliser.

5. . Hardware og opbevaring:

Qualcomms Snapdragon 800 quad-core chipset clocket på 2,5 GHz sammen med en Adreno 330 CPU er blevet forudsagt til Samsungs S5 . Apple har allerede lanceret en 64-bit A7 processor med iPhone 5S . Derfor blev det hurtigt rettet , at S5 enten vil blive drevet af Samsungs eget octo -core processor Exynos 6 eller Qualcomm Snapdragon 805 . Det blev endvidere spekuleret på, at plastik version vil proppe en Snapdragon-processor , mens premium metal version vil blive drevet af Exynos . 4 GB RAM er fantastisk til multitasking og alle dine opbevaringsbehov.

6. . Batterilevetid:

En smartphone bliver en handy enhed , hvis dens batterilevetid er godt at se dig gennem en dag med kraftig brug . En rapport hedder det, at Samsungs S5 vil få en hurtigere opladning, længere varig 2900mAh .

Rygterne hidtil male et imponerende billede af, hvad Samsungs Galaxy S5 vil sandsynligvis være . Detaljerne er mangelfulde , så magre , at vi er selv i tvivl om datoen. Det bedste vi kan gøre for nu, er at se ud for en lancering dato , og yderligere opdateringer om dens funktioner.