Nokia Lumia 1520 ankommer snart til Danmark

Nokia-Lumia-1520Nu kan du godt begynde at ånde lettet op, for Nokia har officielt udtalt at deres nye high-end smartphone Nokia Lumia 1520 rammer de danske mobilselskaber i midten af Februar måned, og den er ventet med stor længsel fra det danske mobil-publikum.

Da Nokia sidste år præsenterede deres nye flagskib Lumia 1520 med hele 6 tommer skærm, baseret på windows 8 platform, var de ret hurtige og temmelig skråsikre på deres leveringsdato. Dette er i denne mobilbranche en usikker affære, da mange ting kan nå at ændre sig sidenhen.

Dette har Nokia måtte sande og lære på den hårde måde, da de passerede den førstmeldte leveringsdato meddelte at de desværre måtte skubbe leveringsdatoen af lumia 1520 frem med en måned, så den skulle lande på hylderne hos de danske teleselskaber i midt Februar.

Den endelige dato er ikke fastlagt 100% endnu, derfor er den kun lovet til “midt Februar”

Selve Lumia 1520 ankommer og kan købes i enten gul eller sort og prisen skulle lande på den anden side af 5.000 danske kr. Umiddelbart ser det ud som om at det i første omgang kun bliver teleselskaberne Telia & Telmore der kommer til at lande denne utrolige spændende mobiltelefon over disken, men vi forventer selvfølgelig at de andre mobilselskaber efter tid, følger trop.

Nokia Lumia 1520 indeholder en 2,2ghz Quad core snapdragon 800 processor, samt et mobilkamera på hele 20 mega pixels inkl optisk billede stabilisator og 32 Giga Byte hukommelse, hvorpå der kan opgraderes med et microSD kort på op til 64 Giga Byte.

Køber du mobiltelefonen med mobilabonnement, vil du kunne få mobilrabat, melder Nokia ud.