den nye samsung galaxy s5

Spanien – Metal krop design? Nope . Eye- wateringly sprød 2K + vise ? Nuh -uh . Overhaling Android grænseflade? Kun lidt . Efter alle de rygter og hype, Samsung Galaxy S5 afsløret med stor fanfare på Mobile World Congress er mere en iteration på Galaxy S linje end den friske, guru – bang pakke vi havde alle kommet til at håbe på , og selv forventer.

Ja , det har en fingeraftryksscanner , og en puls sensor , også for ikke at nævne Android 4.4 KitKat og en liste over muskuløs specs. Fra hvad jeg har set , Galaxy S5 figurer op til at være en fremragende enhed , der vil holde Samsung på eller nær toppen af ​​smartphone bunke. Alligevel været – der, gjort – at design ikke er nyt nok til at trampe rivaler den måde Samsung kunne håbe.

Samsung har stadig en måder at gå til reinspire jaded tilhængere og fans, og dem, der værdsætter luksus materialer og udformet design i Samsungs stemplede ud telefoner bør holde døren åben for Apples iPhone 6 og HTC kommende efterfølger til det smukke HTC One.
Galaxy S5 : Tjek Samsungs nye superphone ( fotos)
1-2 af 31
Fotogalleri

Design: Mere af det samme
Ved udformningen af ​​Galaxy S5 , har Samsung ikke gå meget langt for inspiration. Faktisk Galaxy S5 krop ser begivenhed mere som Galaxy S4 end GS4 gjorde Galaxy S3 . Den har afrundede kanter, de samme stejle sider med skinnende og ridged sølvfarvede trim, og en lidt mere afrundet central hjem knap form til S4 er mere firkantet omrids.

Bagpladen motiv er anderledes , vil jeg give Samsung det. Tiny smilehuller dækker bagsiden , og i tillæg til hvid og sort (oh undskyld mig , Charcoal Black og Shimmery hvid) , den GS4 også vil lancere i lokkende kobber og lyse blå . Ikke alle markeder eller transportør vil sælge hver skygge, men i det mindste Samsung har besluttet at udvide sin farvepalet til nogle mere livlige nuancer.

I slutningen af dagen, er telefonen stadig føles som det altid har: som plastik . Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting , men hvis Samsung er på alle stræber efter loftier ambitioner , har det ikke nået disse højder.

Samsung har også lidt redesignet Micro-USB boliger på bunden af ​​telefonen , det nu har et dæksel. Op øverst IR blaster gør det triumferende tilbagevenden , og på ryggen, pulsmåleren behændigt integreres med kameraets LED- blitz .

Samsung vil i første omgang lancere Galaxy S5 i fire farver.

Den GS5 er kun en brøkdel større end Galaxy S4 – 5.1 inches versus GS4 5- tommer skærm . Denne nye telefon , også har en 1080p HD AMOLED skærm , så skærmens pixeltæthed vil være lige et pust løsere , selvom du slet ikke mærke forskellen.

Med hensyn til dimensioner , Galaxy S5 måler 142mm med 72,5 mm med 8,1 mm – eller 5,59 inches høj med 2,85 inches lang med 0,32 – tommer dyb – og vejer 145 gram , eller 5,1 ounce . Det er højere og tungere end Galaxy S4 som et resultat af sin ekstra hardware.

Bryd ud supersoakers , børnene. Feedback om vandtætte Galaxy S4 Active bedt Samsung at gøre Galaxy S5 vandtæt og støvtæt i alliance med militær spec IP67, hvilket betyder, at det kan tage et bad i op til 30 minutter ved omkring 3 meter ned.

TouchWiz får en ansigtsløftning
Vi havde hørt rygter om, at Samsung var at overhale de TouchWiz interface, der rider over Android , noget jeg har ventet i lang tid nu. Mens ændringerne are’t fejer , er der nogle tweaks, opfriske udseendet og føler, og et område, der får en komplet visuel redo .

Samsung reskinned et par menuer , som denne Setting menu , til Galaxy S5 .

Men først , vil du ønsker at vide, at GS5 kører Android 4.4 KitKat og har alle de samme funktioner som Android OS. Det bærer også i Galaxy S4 elementer som de udvides hurtige indstillinger adgang i meddelelsen bakken .

Hvad er anderledes er for det meste subtile, ligesom en Google-tjenester mappe læsset på startskærmen på demo enhed jeg så , og nye ikoner i panelet meddelelser , herunder nye genvejstaster for Quick Connect og S Finder. Ligeledes hjemmesiden oversigten , du ser, når klemme ind på en startskærmen vises nu som paneler , ikke et gitter.

Du har stadig knalde til højre i app bakke for din liste over programmer og widgets. Eventuelle rygter om Samsung skære ned på sine egne apps er blevet stærkt overdrevet , i hvert fald i denne telefon.

Samsung Hub ligner det ændret navne til Samsung Apps , som har WatchOn til SmartRemote , min demo enhed stadig har S Sundhed, S Voice , S Planner , S Note og Knox sikkerhed app .

Et område blev drastisk ændret : menuen Indstillinger. I stedet for indstillinger brudt ud i fire faner , kan du se en lodret rulning menu runde ikoner, der svæver over en sort baggrund, arrangeret af collapsable underkategorier . Det er den dristigste nye design , men jeg finder det uendeligt rullelisten meget mere pladskrævende og visuelt forvirrende end GS4 s ryddelige faner.

centrale komponenter
Samsung har velsignet sit GS5 med top -of- the-line specs sømmer et flagskib enhed. Der er 2,5 GHz quad-core Snapdragon 800 chipsæt til en start, en 16 -megapixel bagudvendt kamera ( op fra 13 – megapixel) , og en 2- megapixel sensor på forsiden.

En 2.800 mAh batteri kan ikke være den største i hele smartphonedom , men det er en smule større end Galaxy S4 2.600 mAh ticker . Så igen , den nye telefon er en smule større, også. Samsung siger, at det er Ultra Power Saving Mode vil fordoble batteriets levetid , når du kører lav. Det lover også 21 timers taletid og over 16 dage i standby tid på en enkelt opladning .
Samsung Galaxy S5

Samsungs Galaxy S5 ser meget gerne Galaxy S4. De reelle ændringer er indeni.

Som i tidligere år, er der 16GB og 32GB opbevaring valgmuligheder , med et SD-kort , der understøtter op til 128 GB . Andre diverse omfatter 2GB RAM, NFC , Wi -Fi, USB 3 , Bluetooth 4.0 lavenergi , og støtte til den femte generation af Wi-Fi- 802.11ac standard for hurtigere Wi-Fi- levering.

Faktisk er Samsung siger, at dets Galaxy S5 vil kombinere Wi-Fi og LTE at hente elementer endnu hurtigere , teoretisk op til 600 – 650Mbps ( de kalder dette vidunder Hent Booster . )

Fingeraftryk og puls scannere
Efter i fodsporene på Apple, HTC og Motorola ( wayyy fjerne fodspor , ) Samsung Galaxy S5 har sit eget fingeraftryk scanner til oplåsning privilegier og mobile betalinger .

Scanneren integreres i hjem-knap, men du ville ikke vide det ved at kigge . Jeg havde ikke længe nok med telefonen til at gå igennem opsætningen og oplåsning proces , men jeg ved, at du kan tilføje profiler til tre fingeraftryk.

Hvad jeg kan sige er, at et partnerskab med PayPal betyder, at Galaxy S5 ejere vil være i stand til at autentificere transaktioner med korte tryk på en finger efter underskrivelsen på PayPals program .

Fitness djævle få en ven i pulsmåleren , der er en del med kameraets blitz . Du holder din finger over det at tage din puls, men du behøver ikke at trykke hårdt. Området lyser rødt, når de aktiveres og binder ind i den opdaterede S Health 3.0 app . Som en påmindelse, S Sundhed giver dig en skridttæller, fitness-træner , og motion tracker .
Samsung Galaxy S5

Du ville ikke vide det, men der er en pulsmåler indbygget i at kameraets blitz .

Kamera og video
Samsungs kameraer er typisk meget godt, især udendørs skud. Hvad har typisk ikke været så stor er svagt lys. Samsung ikke denne i briefingen fik vi her på MWC , men selskabet gjorde tout en hel rod af nye sjove ydelsesforbedring og software nipsgenstande .

Den ene jeg ligeglad mest er Lickety -split autofokus , blot 0,3 sekunder, hvilket Samsung nævner som værende 3 gange hurtigere end autofokus på Galaxy S4. Dette skyldes, at tilføjelsen af ​​hvad Samsung kalder Phase Detection autofokus , en funktion normalt findes i DSLR-kameraer gør sin første optræden i en smartphone. Det betyder, at du har en højere succesrate fange øjeblikket med squirmy hunde og børn .

En ny kontrol på skærmen kommer til kamera app , og det er en temmelig god en. Tryk på den, og du vender om real -time HDR , så du kan se resultatet før begå . Det virker for stillbilleder , video og endda burst mode billeder, takket være en ekstra chip inden for. Samsung bemærker også, at GS5 bruger en mere sofistikeret HDR teknologi, der gør billederne ser endnu bedre.

Selektiv fokusering er en post- redigering trick , at Samsung giver dig , og på at du kan finde fortrolig , hvis du har set Lytro og Nokia Lumia 1020 . Med det, vil du indstille fokusområde , når du tager et foto , siger for en overfladisk eller lang dybdeskarphed. Der er også et nyt værktøj kaldet Virtual Tour, som brosten sammen en 360-graders udsigt. Det er ikke klart endnu , hvordan dette kan afvige fra Googles Photo Sphere .

Det ligner Samsung tog et tip fra Windows Phone OS med denne sidste højdepunkt , evnen til at downloade andre transportformer til og gennem den indfødte kamera app .

Tjek disse smilehuller … på Galaxy S5 bagpanel .

Hvornår kan jeg få det, og hvor meget koster det?
Galaxy S5 vil være tilgængelig på AT & T , Sprint, T-Mobile, Verizon Wireless, MetroPCS og US Cellular , når det lanceres . Du vil også være i stand til at samle det op på Best Buy , Amazon, Costco, RadioShack , Sams Club , Target og Walmart.

Vi venter stadig på detaljer om pris og udgivelsesdato, men det bør starte forsendelse over hele verden i de kommende uger.

Hvordan virker det stak op ?
Det kan ikke være den mest spændende nye smartphone er der , men fra hvad jeg har set hidtil , Galaxy S5 tjener holder Samsungs arv af high-end Samsung smartphones stærk. De specs er høje ende , og nok har ændret sig på hardware og software fronter for at virke værdig for en opgradering , når din kontrakt løber sin kurs .

Men de trættende Samsung design ensformighed og leder efter et radikalt nyt udseende og ikke har så mange grunde til at bo , hvis de ikke bliver bevæget af telefonens fingeraftryksscanner eller pulsmåler. Samsung , måske et offer for sin egen hype maskine , åbner døren for telefon købere at holde ud på at lægge planer indtil HTC annoncerer sin One 2 .

Vi vil holde jer opdateret med hvad vi ellers lærer om Galaxy S5 . I mellemtiden fange alle de mobile nyheder fra Mobile World Congress 2014.

se mere på http://www.teleselskaber.net/mobilabonnement