cherry coca cola cherry coke

Coca-Cola Cherry , oprindeligt indført (og stadig kendt i nogle lande) som Cherry Coke , er en kirsebær -flavored version af Coca -Cola. Det er produceret og distribueret af The Coca- Cola Company og tapperne i USA og nogle internationale markeder.

indhold

1 Historie
2 International fordeling
3 Emballage og markedsføring
4 Referencer

historie

Længe før sin officielle introduktion i 1985, mange diners og apotek soda springvand udleveret en uofficiel version af Cherry Coke ved at tilføje kirsebær -flavored sirup til Coca-Cola mix , denne drik kaldes kirsebær cola [ redigér].

Coca-Cola testet Cherry Coke på et publikum på 1982 Verdensudstillingen . [1] Efter indførelsen af ​​Cherry Coke og svigt af New Coke drikken derefter ind mainstream produktion i 1985. [2] Cherry Coke , som i 2007 havde været omdøbt Coca-Cola Cherry i USA og visse andre lande , var den tredje variation af Coca-Cola på det tidspunkt – de andre er klassiske koks og kost koks – og den første aromatiseret koks [3] det blev udgivet sideløbende med langt . mindre populære New Coke , og vandt en betydelig markedsandel , når produktet er udgået i 1992. Kost Cherry Coke blev introduceret i 1986, og omdøbt til ” Diet Coke Cherry ” i 2005. En anden version lavt kalorieindhold, Coca-Cola Cherry Zero (baseret på Coca-Cola Zero ) , blev tilføjet i 2007. The Coca-Cola Company vil senere indføre andre flavored koks varianter, der begynder med Vanilla Coke i maj 2002 senere efterfulgt af lime, hindbær , citron, Black Cherry Vanilla og orange varianter. Mange af disse er i øjeblikket kun sælges i oversøiske markeder og / eller er microdispensed gennem Coca -Colas Freestyle automater .
international distribution
2L flaske i Det Forenede Kongerige
En Cherry Coke kan med det nye design (2011 -nu) .

Coca-Cola Cherry er blevet tilbudt i en række forskellige lande. I øjeblikket , ud over USA, drikken er tilgængelig i Kina , Storbritannien , Irland, Finland , Tyskland, Belgien (kun i dåser og flasker med 1 liter ), Frankrig , Ungarn, Tjekkiet, Holland , Slovakiet, Kroatien , Sydafrika, Sydkorea , Bulgarien og Peru . Den findes også i Japan og Polen , men er stadig kendt som Cherry Coke i disse lande. Den er tilgængelig i Irland gennem British farmaceutiske kæder som Boots og Superdrug . I New Zealand Coca-Cola Cherry kan findes i nogle supermarkeder . I fortiden produktet er blevet tilbudt i Argentina , Brasilien, Chile , Costa Rica, Canada , Colombia, Danmark , Letland, Rusland , Spanien, Ukraine , Australien, New Zealand og Filippinerne. Den australske version blev udgivet mellem 2003 og 2004 og var en anden blanding til den amerikanske version . Det er ikke længere aftappet i disse lande , selv om USA , der indføres af nogle canadiske nærbutikker nær grænsen mellem Canada og USA , såvel som af IGA , Costco og speciale detailhandlere i Australien. I Sverige er tilgængelig på forskellige købmandsforretninger. Den købmandsforretninger kilde import fra USA og den selv- producerede Coca Cola Cherry fra Coca Cola Enterprises Sverige. I Norge Cherry Coke er tilgængelig på Reitan koncernens varehuse .

Siden januar 2011, Coca-Cola Cherry er også tilgængelig i Schweiz distribueres af Coop . Siden juli 2013 Coca-Cola Cherry er tilgængelig i Kroatien, Rumænien og Spanien. Det er vendt tilbage til Canada for 2013 feriesæsonen , med et design meget lig den amerikanske dåser med samme smag og formel.
Emballage og markedsføring
En tom flaske og dåse Coca -Cola Cherry , ved hjælp af 2007-11 amerikanske design

Emballage til Coca-Cola Cherry er meget forskellig fra land til land. På de fleste områder er de nuværende kan og flaskens etiket designs baseret på standard Coca-Cola mærket i en lyserød eller lilla nuance , ofte med billeder af kirsebær .

Den 7. februar 2007 Coca-Cola lanceret en ny kampagne for Coca-Cola Cherry mærke i USA, hvilket resulterer i en betydelig redesign af produktets etiket. Jay-Z blev valgt til at være talsmand og spillede en rolle i udformningen af ​​den nye dåse grafik. En ny kost -version , Coca-Cola Cherry Zero, blev også indført , selv om den oprindelige Diet Coke Cherry vil fortsat være til rådighed i 12 -packs . Disse designs forblev på plads, indtil begyndelsen af ​​2011, når et renere design (tættere på etiketten design, der anvendes i udlandet ) blev indført .

cherry-coke